Gość: Bożena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 14:04 Czy kupowałyście perfumy na Allegro? Kogo polecacie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: perfumy na Allegro IP: *.u.mcnet.pl 09.07.04, 14:07 polecam grycka - sprzedaje oryginaly, ma dobre ceny i jest uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacza Re: perfumy na Allegro IP: 212.244.242.* 09.07.04, 14:29 ja ostatnio zawiodłam się na super sprzedawcy, u którego kupiłam mnóstwo perfum....teraz musze zmienić na kogoś innego(zaznaczam że kupiłam poza aukcją!!).perfumy wyglądały ok ale zapach strasznie nietrwały i przesiąknięty alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: perfumy na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:58 czacza a mozesz napisac ktory to sprzedawca i jakie perfumy kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: perfumy na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 14:41 czy za taką cenę te perfumy mogą byc oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: perfumy na Allegro 09.07.04, 15:49 Ja kupilam raz u mateusza124 i zapach fakycznie jest oryginalny. Poniewaz mam porownanie, wiec nie moge powiedziec, ze sie zawiodlam. Naprawde sprzedal mi oryginal. Zaznaczam, ze to nie byl tester. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voluptas Re: perfumy na Allegro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 16:05 Niewątpliwie MATEUSZ124 i GRYCEK to czołówka na Allegro. Z każdym mam na koncie po kilka transakcji i nigdy jeszcze złego słowa nie mogłam o nich powiedzieć. No, może poza tym, że z gryckiem jest strasznie trudny kontakt - facet raczej nie odpisuje na @-maile, ale jest solidny i bez zarzutu. Tylko nie nabierz się na "oryginały' po 60 zeta - bo masz gwarancję wyrzuconych pieniędzy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: perfumy na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 21:58 Dzieki za wszystkie wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś