kasiaszczecin 25.08.04, 21:17 Czy badanie dot. posiewu nasienia to zwykłe badanie nasienia czy cos innego? Mój mąż jest zestresowany bo nie wie czego sie spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Posiew nasienia 25.08.04, 21:44 posiew to tylko sprawdzenie czy są obcy:bakterie Odpowiedz Link Zgłoś
moni27 Re: Posiew nasienia 26.08.04, 09:16 Badanie posiewu nasienia ma wykluczyć, że w nasieniu znajdują się bakterie. My dostarczaliśmy nasienie do laboratorium, nie trzeba było pobierać na miejscu. Kupuję się specjalny zestaw (zapomniałam jak się nazywa). Kosztuje ok 5 zł. Nie ma się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
muszel Re: Posiew nasienia 26.08.04, 12:46 Mój mąż miał dzisiaj posiew nasienia. Kilka dni wcześniej dostaliśmy sterylny pojemniczek. Rano "zostało to zrobione" w domu i tak do 45 min. później było już w laboratorium w CM w W-wie. Z tymże przewoziliśmy próbkę, że tak powiem przy pasku od spodni by zachować temp. ciała. Koszt 35 zł. Wynik za kilka dni. Zero stresu.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś