Dodaj do ulubionych

SAMOOPALACZE z erytrulozą-podobno nie śmierdzą

IP: 213.17.235.* 13.07.04, 11:24
Podobno jest taki samoopalacz z Polleny Evy - mleczko samoopalające z
erytrulozą do skóry wrażliwej - czy coś w tym stylu!!! Słyszałam że
samoopalacze właśnie z erytrulozą nie śmierdzą tak jak zwykłe - czy to prawda
i czy ktoś już może używał tego samoopalacza z Polleny Evy???
A może polecicie jakieś inne fajne które nie śmierdzą?!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kim Re: SAMOOPALACZE z erytrulozą-podobno nie śmierdz IP: 213.17.235.* 14.07.04, 13:21
      Ja tez jestem zainteresowana!!!!!!
      • Gość: ania Re: SAMOOPALACZE z erytrulozą-podobno nie śmierdz IP: *.cussons.com.pl 14.07.04, 16:22
        Całkiem przypadkiem kupiłam samoopoalacz Nivea 'Sun Touch' w spray'u.
        Rewelacja!!! Nie tylko nie śmierdzi, ale nawet pięknie pachnie. Mój mąż wszedł
        do łazienki, kiedy się spryskiwałam i rozsmarowywałam i pierwsza reakcja byłam
        mniej więcej taka "A co to tak ładnie pachnie". Potem już na skórze również
        utrzymuję się ten delikatny zapach. Opalenizna przynajmnie na mojej skórze
        wygląda naturalnie i trzyma się wyjątkowo długo (4 dni). Polecam.
        • mysia.8 Re: SAMOOPALACZE z erytrulozą-podobno nie śmierdz 15.07.04, 08:20
          prosze, prosze... pani z fimry Cussons reklamuje konkurencyjne kosmetyki ;-)
          lepiej juz nie wysylaj emaili z tego adresu droga aniu, bo mozesz miec pozniej
          nieprzyjemnosci w pracy
          • dkaran Re: SAMOOPALACZE z erytrulozą-podobno nie śmierdz 15.07.04, 12:49
            Cussons nie jest producentem żadnych kosmetyków słonecznych, w tym również
            samoopalaczy. Dowiedz się najpierw czegoś więcej o tym rynku i producentach
            kosmetyków a dopiero potem wypowiadaj swoje kąśliwe uwagi pod adresem
            nieznajomych osób.
    • Gość: justy Re: SAMOOPALACZE z erytrulozą-podobno nie śmierdz IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 14.07.04, 21:53
      są samoopalacze z erytrulozą- np.clarins, bielenda, oceanic- ale wszystkie,
      które kojarzę, zawierają dodatkowo DHA (dihydroksyaceton)- źródło
      charakterystycznego zapachu samoopalacza.
      • Gość: kiwi Re: SAMOOPALACZE z erytrulozą-podobno nie śmierdz IP: *.neutron-it.com 15.07.04, 08:46
        Wobec tego idę dziś do sklepu Polleny Ewy na Hożą i wybadam, czy jest. Jutro
        napiszę, czy udało mi się to upolować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka