Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE

IP: 62.233.185.* 14.07.04, 13:34
JAKIE SĄ WASZE TYPY?
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:36
      Oczywiście Eris Lirene DERMOPROGRAM - maseczka wygładzająca i zwężająca pory do
      cery tłustej i mieszanej
      • Gość: n Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: 62.233.185.* 14.07.04, 13:42
        tak ona jest super, ale jeśli chodzi o zwęznie porów. Ja szukam oczyszczającej
        • Gość: aa Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:47
          to wejdź sobie na stronkę
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=5a26dc6c4bea80f9c0ecf4a913c42ca0&cmd=browse&category_id=19
      • edol Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 15.07.04, 16:31
        nie ma takiej maseczki, tzn nie w linii dermoprogram lirene, hmmm nawet na
        stronie Erisa nie znalazlam w tej linii...czy możesz potwierdzić ze to lirene?
        bo taka maseczka jest podobno w starej linii erisa "cera tłusta i mieszana",
        jednak nie mogę jej nigdzie znaleźć, zaczełam już mysleć że dlatego iż pojawiła
        się w Lirene, ale już teraz zgłupiałam

Gość portalu: aa napisał(a):

> Oczywiście Eris Lirene DERMOPROGRAM - maseczka wygładzająca i zwężająca pory
        do
        >
        > cery tłustej i mieszanej
      • Gość: AMBERANGEL TYLKO TA!!! IP: *.proxy.aol.com 05.08.04, 04:40
        Maseczka z cynkiem i siarka, po kilkaktornym uzyciu znikaja czarne kropki i
        podskorne kulki!!!
        • wiki250 Re: TYLKO TA!!! 05.08.04, 09:17
          Gość portalu: AMBERANGEL napisał(a):

> Maseczka z cynkiem i siarka, po kilkaktornym uzyciu znikaja czarne kropki i
          > podskorne kulki!!!

moge wiedzieć o jaką maseczkę dokładnie chodzi?
          pozdrawiam
          Wiki
          • Gość: AMBERANGEL INFO DLA VICKI IP: *.proxy.aol.com 06.08.04, 04:24
            Ja juz tutaj pisalam kilka razy na kilku topikach o podobnej tematyce, bo one
            czesto sie pojawialam, nie wiec sie powtarzam - jesli naprawde jestes
            zainteresowana to zajrzyj tu:
            f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=808673&id_f=12
            na drugiej stronie tematu na dole napisalam wszystko co mi od marca pomaga i
            czym jestem zachwycona, a wierz mi maseczek oczyszczajacych stosowalam kiedys
            troche i zadne tak nie dzialaly
            • Gość: AMBERANGEL WAGRY, KASZAKI, ROPNIAKI, CZERWONIAKI - Vicki IP: *.proxy.aol.com 06.08.04, 04:30
              Mi wykwitaly na buzi wszelkie rodzaje paskudztwa, a przed miesiaczka to juz w
              ogole. Mialam pod skora zgrubienia w ksztalcie kulek na ktore nie pomagala
              nawet kosmetyczka, kwasy, peelingi, po prostu tkwily tam sobie przez kilka
              miesiecy i dojrzewaly. Za kazdym razem jak mylam buzie i czulam to pod palcami
              to mnie szlag trafial. Nie wspominajac o pospolitych wagrach roznej wielkosci.
              Poza tym przebarwienia po tych wszystkich swinstwach i gojeniu. Te maski to
              cud. Ja stracilam wszelka nadzieje ze mi sie skora zmieni. Dodam ze jestem
              przed 30 tym bardziej to bylo dla mnie frustrujace...wiecznie dojrzewajaca.
              Powodzenia VICKI!
              • Gość: AMBERANGEL WAGRY, KASZAKI, ROPNIAKI, CZERWONIAKI a DDF IP: *.proxy.aol.com 07.08.04, 07:18
                Nie wspomnialam tam toniku wiec jesli potrzebujesz to ta firma rowniez ma
                kilka, ja ostatnio nabylam: GLYCOLIC TONER 10%, odswieza, nie podraznia,
                bezzapachu i koloru, wygladza, do tlustej cery, wspomaga odradzanie sie skory,
                czysci pory i zmniejsza.
                I aby dzialao jak do tej pory - odpukac, bo zmeczona juz bylam na maxa
                szukaniem i probowaniem, a i calkiem tracilam nadzieje.
                :-)
      • Gość: lulu Payot-maska z glinką IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.08.04, 11:59
        że nie wspomnę o Payot-firma francuska, kosmetyki "gabinetowe". Maska
        oczyszczająca na bazie białej glinki. Robi bardzo dobrze, ale kosztuje też
        wściekle: powyżej stówy.
    • Gość: monia Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.u.mcnet.pl 14.07.04, 14:10
      b.lubie tez st.ives peel off i z glinka oraz rossmana w saszetce. jednak eris
      oczyszczajaca jest naj naj.
    • Gość: n Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: 62.233.185.* 14.07.04, 17:40
      a próbowałyście maski Tołpa www.torf.pl/produkty_dane.php?
      id_grupy=5&id_produktu=45 lub Apis??
      • Gość: Vienera Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:15
        Tak ta maseczka z Tołpy jest rzeczywiscie rewelacyjna. Równiez tonik-zel moge
        polecic z tej serii! Seria STREFA T z Tołpy naprawde jest fajna!
    • Gość: a Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.agh.edu.pl 14.07.04, 19:47
      Argiletz zielona glina, super
    • Gość: justa Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 16:50
      maseczka peelingująca Wellness, oczyszcza, ale również odżywia i jest bardzo
      łagodna:
      www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/sensu/wellness-line.shtml
      a maska strefa T Tołpy też jest świetna, zapobiega przetłuszczaniu.
    • magraft Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 15.07.04, 21:37

Dax Cosmetics "Czysta cera" - maseczka typu peeli-off - oczyszcza, wygładza,
      odświeża

Clarins "Purifying Plant Facial Mask" i "Normalizing Facial Mask" - ta pierwsza
      jest delikatna, oczyszcza i odświeża, niezasycha na skórze, natomiast ta druga
      oczyszcza, ściąga pory, normalizuje pracę gruczołów łojowych, zasycha na skórze
      • Gość: dora Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:42
        drożdżowa BanDi bużka jest po niej gładziutka i rozświetlona
        • magraft Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 15.07.04, 22:25
          A propos drożdży i maseczek oczyszczających, to polecam domową maseczkę
          drożdżową. Należy przygotować papkę z dorożdźy piekarskich i ciepłego mleka lub
          ciepłej wody. Taką gęstą maseczkę nakładamy na skórę, odczekujemy kilkanaście
          minut (10-15 min.) i zmywamy chłodną wodą lub czekamy do zastygnięcia i
          ścieramy tak jak peeling enzymatyczny. Domowa maseczka drożdżowa daje naprawdę
          bardzo dobre efekty oczyszczające, odświeżające i rewitalizujące, działa także
          bakteriobójczo i przeciwzapalnie w przypadku krostek i wyprysków (przyspiesza
          poprzez to ich gojenie).
    • madzia773 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 16.07.04, 08:13
      garniera-rzogrzewająca z ogórkiem-polecana tu przez Kogoś na forum, jest
      genialna, buzia jest czyściutka i naprawdę zwężą pory. Moze nie na 7 dni, ale
      przed "wielkim wyjściem" na pewno się sprawdza!
      • madllen Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 16.07.04, 08:35
        Nie przepadam za maseczkami niestety, ale staram się sięgać po nie dwa razy w
        tygodniu, przy mieszanej cerze to niezbędna konieczność:) Mam swoje dwie
        ulubione maseczki, do których powracam i stosuję zamiennie; absolutnie
        najukochańsza wygładzająco-oczyszczająca Apisu z minerałami z Morza Martwego-
        cudo, oprócz działania oczyszczającego ślicznie odświeża cerę i sprawia, że
        wygląda na zdrową i wypoczętą;) Nr 2 to niezawodne glinki Argiletz:)
        Oczyszczają, nie drażnią, ale nie wolno dopuścić do zastygnięcia- skorupa
        murowana- toteż korzystam z wody termalnej co jakiś czas. Działa:)

Pozdrawiam ciepło:)
        • Gość: Kasia Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: 195.245.217.* 04.08.04, 14:41
          A gdzie można kupic te maseczki i jaka jest ich przybliżona cena?
          Pozdrowienia
    • asiulka0986 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 04.08.04, 13:08
      Dla mnie najlepsza jest maseczka z Nastolatki - peel off
      Rewelacja!!!
      • hana_ana Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 04.08.04, 14:08
        Najlepsza - glinka zielona , bandi drozdzowa , i domowa z drozdzy rewelacja
        robilam ja z mlekiem ale dostalam cynk o cytrynie i teraz ta maseczka jest nr 1
        na mojej twarzy :) (1/3 kostki drozdzy i cytryna wycisnac kilka kropli i zrobic
        taka papke nalozyc na buzie na 10-15 min i splukac ) Robie ja co 2-3 dzien na
        przemian z glinka zielona <ta 1-2 razy w tyg> dzieki tym maseczkom i peelingowi
        1-2 raz w tyg pozbylam sie wagrow w 70% :) aha i parowka do tego byla :)
    • ruda_80 Zielona glinka Argiletz 04.08.04, 14:18
    • misia777 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 05.08.04, 13:00
      Uwazam ze ta maseczka firmy Eris, o ktorej piszecie jest za bardzo "twarda".
      Dla mnie najlepsza jest z glinka Oriflame , choc osobiscie nie lubie tych
      kosmetykow. Ta maseczka jednak jest naprawde super
      • kraxa Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 05.08.04, 14:17
        Lerosett z apteki, kosztuje 50 zł, ale mozna nia myc twarz i nakładac punktowo
        na syfy. Bardzo dobra, a nie jakies erisy. Eris to moim zdaniem najwiekszy
        szit, nie wiem czym mozna tłumaczyć, aż taka popularnosc tych kosmetyków i
        zachwyty nad nimi
        • Gość: lulu "Mud Mask" Mineral Care IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.08.04, 20:36
          Eris jest rzeczywiście dobra-odtłuszcza i w ogóle, ale mocno zastyga i np. przy
          kruchych naczynkach to już nie bardzo można. Polecam moje ostatnie odkrycie -
          kosmetyki z Morza Martwego, ale te "prawdziwe", izraelskie- Mineral Care. Jest
          tam maska na bazie błota z Morza Martwego-rewelacja- ma wszystkie zalety maski
          glinkowej, a po zmyciu skóra jest mięciutka jak po nawilżaniu. Mam też tonik do
          mieszanej i też bardzo dobry, ale ta maska to mój ostatni hit.koszt-ok. 60 zł.
          I to jej jedyny minus ;-)
          • Gość: AMBERANGEL "Mud Mask" Mineral Care - MNIE NIE OCZYSCIL IP: *.proxy.aol.com 07.08.04, 07:03
            Troszke zwezil ale pory nadal byly zanieczyszczone
            • Gość: AMBERANGEL SAMA MAGIA... IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 02:25
              Mam dwie - magiczne!

Revitalizing Zinc & Sulfur Mask/for Acne Conditions
              - maska z cynkiem i siarka, ozysczajaca, radzi sobie ze wszelkimi odmianami
              wykwitow skornych, leczy, goi, wygladza, dezynfekuje, usuwa tlustosc z cery,
              regeneruje komorki, naklda sie na 30 minut

Natural Revitalizing Red Clay Masque
              - maska oczysczajaca, sciagajaca pory, jest koloru czerwonego a kiedy zeschnie
              to robi sie brazowa i widac w niej pory - tak aciekawostka, trzyma sie 15-20
              minut

Obydwie lagodne. Super gladka i mila skora po uzyciu.

• florest Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 17:37
          kraxa napisała:

> Lerosett z apteki, kosztuje 50 zł, ale mozna nia myc twarz i nakładac
          punktowo
          > na syfy. Bardzo dobra, a nie jakies erisy. Eris to moim zdaniem najwiekszy
          > szit, nie wiem czym mozna tłumaczyć, aż taka popularnosc tych kosmetyków i
          > zachwyty nad nimi

Szczerze mówiąc też tego zachwytu nie pojmuję ,podejrzewam też że mają chemii
          za dużo bo miałam po tych kosmetykach podrażnioną twarz,już nie kupię.
    • emilia.kosecka Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 08.08.04, 08:04
      Rozgrzewajaca masceczko głęboko oczyszczająca "DEEP CLEANING - warming mask" -
      AVON SOLUTIONS - błyskawiczna maseczka. Podczas aplikacji robi wrazenie barzdzo
      ciepłej - bardzo fajne uczucie. po tej maseczce zawsze nakładam drugą
      błyskawiczna maseczkę z tej linii - supernawilzajaca maseczkę chłodzącą "SUPER
      HYDRATING - cooling mask" - AVON SOLUTIONS - cudownie nawilza i koi skórę. Po
      obu skóra jest gładka, oczyszczona i perfekcyjnie nawilżona.
      Gorąco polecam od 3,5 roku nie używam innych.
      Rozgrzewajaca ma troszke zle zaprojektowana dubkę, a mianowicie za mały otwór,
      dobrze jest go na max powiekszyc np nożyczkami, aby powstał otwór ok 0,5 cm.
      Maseczki te do 18.08 są w cenie promocyjnej za 14,90 (reg. 29,90)

pozdrawiam
      • Gość: odswiezam NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.proxy.aol.com 13.08.04, 07:32
        by sie nie zgubilo
    • satia2004 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 13.08.04, 08:01
      Zdecydowanie maseczka wygładzająco-oczyszczająca z minerałami z Morza Martwego
      firmy Apis !!!! Jest rewelacyjna - działa na moją skórę działa jak odkurzacz -
      wyciąga wszystko :) No i ma normalną cenę (12zł/75ml) a nie jak te
      niby "markowe" np. Mineral Care (60zł)
      • Gość: amberangel maseczki i nie tylko IP: *.proxy.aol.com 23.08.04, 06:36
        tutaj:
        f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=885988
        • Gość: amberangel czego sprobowalas? IP: *.proxy.aol.com 28.08.04, 06:36
    • kiddo Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 13:52
      NIGDY nic tak dobrze nie oczyściło mi cery jak krzemowy Silicol Skin - żel z
      apteki, produkcja niemiecka. Cena - 40-50 pln za 50 ml. Polecam! Nieźle piecze
      po nałożeniu, po prostu czujesz, jak działa. Później buźka jest aż czerwona -
      jak po parówce czy saunie.. Rewelacja
      • florest Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 17:34
        kiddo napisała:

> NIGDY nic tak dobrze nie oczyściło mi cery jak krzemowy Silicol Skin - żel z
        > apteki, produkcja niemiecka. Cena - 40-50 pln za 50 ml. Polecam! Nieźle
        piecze
        > po nałożeniu, po prostu czujesz, jak działa. Później buźka jest aż czerwona -
        > jak po parówce czy saunie.. Rewelacja

To fakt. Maseczka Silicol Skin jest świetna ,a ja zaczęłam też używać Wellnes
        Mask -Nu Skin i też nie mogę narzekać ,naprawdę jestem zaskoczona.
    • yoolcia20 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 14:09

• vanessa75 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 23:25
      do edol czy znalazłaś tą maseczkę erisa z serii lirene ? bo ja niedawno kupiłam
      i widziałam też w innym sklepie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka