Gość: n IP: 62.233.185.* 14.07.04, 13:34 JAKIE SĄ WASZE TYPY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:36 Oczywiście Eris Lirene DERMOPROGRAM - maseczka wygładzająca i zwężająca pory do cery tłustej i mieszanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: 62.233.185.* 14.07.04, 13:42 tak ona jest super, ale jeśli chodzi o zwęznie porów. Ja szukam oczyszczającej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:47 to wejdź sobie na stronkę www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=5a26dc6c4bea80f9c0ecf4a913c42ca0&cmd=browse&category_id=19 Odpowiedz Link Zgłoś
edol Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 15.07.04, 16:31 nie ma takiej maseczki, tzn nie w linii dermoprogram lirene, hmmm nawet na stronie Erisa nie znalazlam w tej linii...czy możesz potwierdzić ze to lirene? bo taka maseczka jest podobno w starej linii erisa "cera tłusta i mieszana", jednak nie mogę jej nigdzie znaleźć, zaczełam już mysleć że dlatego iż pojawiła się w Lirene, ale już teraz zgłupiałam Gość portalu: aa napisał(a): > Oczywiście Eris Lirene DERMOPROGRAM - maseczka wygładzająca i zwężająca pory do > > cery tłustej i mieszanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMBERANGEL TYLKO TA!!! IP: *.proxy.aol.com 05.08.04, 04:40 Maseczka z cynkiem i siarka, po kilkaktornym uzyciu znikaja czarne kropki i podskorne kulki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiki250 Re: TYLKO TA!!! 05.08.04, 09:17 Gość portalu: AMBERANGEL napisał(a): > Maseczka z cynkiem i siarka, po kilkaktornym uzyciu znikaja czarne kropki i > podskorne kulki!!! moge wiedzieć o jaką maseczkę dokładnie chodzi? pozdrawiam Wiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMBERANGEL INFO DLA VICKI IP: *.proxy.aol.com 06.08.04, 04:24 Ja juz tutaj pisalam kilka razy na kilku topikach o podobnej tematyce, bo one czesto sie pojawialam, nie wiec sie powtarzam - jesli naprawde jestes zainteresowana to zajrzyj tu: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=808673&id_f=12 na drugiej stronie tematu na dole napisalam wszystko co mi od marca pomaga i czym jestem zachwycona, a wierz mi maseczek oczyszczajacych stosowalam kiedys troche i zadne tak nie dzialaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMBERANGEL WAGRY, KASZAKI, ROPNIAKI, CZERWONIAKI - Vicki IP: *.proxy.aol.com 06.08.04, 04:30 Mi wykwitaly na buzi wszelkie rodzaje paskudztwa, a przed miesiaczka to juz w ogole. Mialam pod skora zgrubienia w ksztalcie kulek na ktore nie pomagala nawet kosmetyczka, kwasy, peelingi, po prostu tkwily tam sobie przez kilka miesiecy i dojrzewaly. Za kazdym razem jak mylam buzie i czulam to pod palcami to mnie szlag trafial. Nie wspominajac o pospolitych wagrach roznej wielkosci. Poza tym przebarwienia po tych wszystkich swinstwach i gojeniu. Te maski to cud. Ja stracilam wszelka nadzieje ze mi sie skora zmieni. Dodam ze jestem przed 30 tym bardziej to bylo dla mnie frustrujace...wiecznie dojrzewajaca. Powodzenia VICKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMBERANGEL WAGRY, KASZAKI, ROPNIAKI, CZERWONIAKI a DDF IP: *.proxy.aol.com 07.08.04, 07:18 Nie wspomnialam tam toniku wiec jesli potrzebujesz to ta firma rowniez ma kilka, ja ostatnio nabylam: GLYCOLIC TONER 10%, odswieza, nie podraznia, bezzapachu i koloru, wygladza, do tlustej cery, wspomaga odradzanie sie skory, czysci pory i zmniejsza. I aby dzialao jak do tej pory - odpukac, bo zmeczona juz bylam na maxa szukaniem i probowaniem, a i calkiem tracilam nadzieje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Payot-maska z glinką IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.08.04, 11:59 że nie wspomnę o Payot-firma francuska, kosmetyki "gabinetowe". Maska oczyszczająca na bazie białej glinki. Robi bardzo dobrze, ale kosztuje też wściekle: powyżej stówy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.u.mcnet.pl 14.07.04, 14:10 b.lubie tez st.ives peel off i z glinka oraz rossmana w saszetce. jednak eris oczyszczajaca jest naj naj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: 62.233.185.* 14.07.04, 17:40 a próbowałyście maski Tołpa www.torf.pl/produkty_dane.php? id_grupy=5&id_produktu=45 lub Apis?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vienera Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:15 Tak ta maseczka z Tołpy jest rzeczywiscie rewelacyjna. Równiez tonik-zel moge polecic z tej serii! Seria STREFA T z Tołpy naprawde jest fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.agh.edu.pl 14.07.04, 19:47 Argiletz zielona glina, super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 16:50 maseczka peelingująca Wellness, oczyszcza, ale również odżywia i jest bardzo łagodna: www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/sensu/wellness-line.shtml a maska strefa T Tołpy też jest świetna, zapobiega przetłuszczaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
magraft Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 15.07.04, 21:37 Dax Cosmetics "Czysta cera" - maseczka typu peeli-off - oczyszcza, wygładza, odświeża Clarins "Purifying Plant Facial Mask" i "Normalizing Facial Mask" - ta pierwsza jest delikatna, oczyszcza i odświeża, niezasycha na skórze, natomiast ta druga oczyszcza, ściąga pory, normalizuje pracę gruczołów łojowych, zasycha na skórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:42 drożdżowa BanDi bużka jest po niej gładziutka i rozświetlona Odpowiedz Link Zgłoś
magraft Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 15.07.04, 22:25 A propos drożdży i maseczek oczyszczających, to polecam domową maseczkę drożdżową. Należy przygotować papkę z dorożdźy piekarskich i ciepłego mleka lub ciepłej wody. Taką gęstą maseczkę nakładamy na skórę, odczekujemy kilkanaście minut (10-15 min.) i zmywamy chłodną wodą lub czekamy do zastygnięcia i ścieramy tak jak peeling enzymatyczny. Domowa maseczka drożdżowa daje naprawdę bardzo dobre efekty oczyszczające, odświeżające i rewitalizujące, działa także bakteriobójczo i przeciwzapalnie w przypadku krostek i wyprysków (przyspiesza poprzez to ich gojenie). Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 16.07.04, 08:13 garniera-rzogrzewająca z ogórkiem-polecana tu przez Kogoś na forum, jest genialna, buzia jest czyściutka i naprawdę zwężą pory. Moze nie na 7 dni, ale przed "wielkim wyjściem" na pewno się sprawdza! Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 16.07.04, 08:35 Nie przepadam za maseczkami niestety, ale staram się sięgać po nie dwa razy w tygodniu, przy mieszanej cerze to niezbędna konieczność:) Mam swoje dwie ulubione maseczki, do których powracam i stosuję zamiennie; absolutnie najukochańsza wygładzająco-oczyszczająca Apisu z minerałami z Morza Martwego- cudo, oprócz działania oczyszczającego ślicznie odświeża cerę i sprawia, że wygląda na zdrową i wypoczętą;) Nr 2 to niezawodne glinki Argiletz:) Oczyszczają, nie drażnią, ale nie wolno dopuścić do zastygnięcia- skorupa murowana- toteż korzystam z wody termalnej co jakiś czas. Działa:) Pozdrawiam ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: 195.245.217.* 04.08.04, 14:41 A gdzie można kupic te maseczki i jaka jest ich przybliżona cena? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka0986 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 04.08.04, 13:08 Dla mnie najlepsza jest maseczka z Nastolatki - peel off Rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 04.08.04, 14:08 Najlepsza - glinka zielona , bandi drozdzowa , i domowa z drozdzy rewelacja robilam ja z mlekiem ale dostalam cynk o cytrynie i teraz ta maseczka jest nr 1 na mojej twarzy :) (1/3 kostki drozdzy i cytryna wycisnac kilka kropli i zrobic taka papke nalozyc na buzie na 10-15 min i splukac ) Robie ja co 2-3 dzien na przemian z glinka zielona <ta 1-2 razy w tyg> dzieki tym maseczkom i peelingowi 1-2 raz w tyg pozbylam sie wagrow w 70% :) aha i parowka do tego byla :) Odpowiedz Link Zgłoś
misia777 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 05.08.04, 13:00 Uwazam ze ta maseczka firmy Eris, o ktorej piszecie jest za bardzo "twarda". Dla mnie najlepsza jest z glinka Oriflame , choc osobiscie nie lubie tych kosmetykow. Ta maseczka jednak jest naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 05.08.04, 14:17 Lerosett z apteki, kosztuje 50 zł, ale mozna nia myc twarz i nakładac punktowo na syfy. Bardzo dobra, a nie jakies erisy. Eris to moim zdaniem najwiekszy szit, nie wiem czym mozna tłumaczyć, aż taka popularnosc tych kosmetyków i zachwyty nad nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu "Mud Mask" Mineral Care IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.08.04, 20:36 Eris jest rzeczywiście dobra-odtłuszcza i w ogóle, ale mocno zastyga i np. przy kruchych naczynkach to już nie bardzo można. Polecam moje ostatnie odkrycie - kosmetyki z Morza Martwego, ale te "prawdziwe", izraelskie- Mineral Care. Jest tam maska na bazie błota z Morza Martwego-rewelacja- ma wszystkie zalety maski glinkowej, a po zmyciu skóra jest mięciutka jak po nawilżaniu. Mam też tonik do mieszanej i też bardzo dobry, ale ta maska to mój ostatni hit.koszt-ok. 60 zł. I to jej jedyny minus ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMBERANGEL "Mud Mask" Mineral Care - MNIE NIE OCZYSCIL IP: *.proxy.aol.com 07.08.04, 07:03 Troszke zwezil ale pory nadal byly zanieczyszczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMBERANGEL SAMA MAGIA... IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 02:25 Mam dwie - magiczne! Revitalizing Zinc & Sulfur Mask/for Acne Conditions - maska z cynkiem i siarka, ozysczajaca, radzi sobie ze wszelkimi odmianami wykwitow skornych, leczy, goi, wygladza, dezynfekuje, usuwa tlustosc z cery, regeneruje komorki, naklda sie na 30 minut Natural Revitalizing Red Clay Masque - maska oczysczajaca, sciagajaca pory, jest koloru czerwonego a kiedy zeschnie to robi sie brazowa i widac w niej pory - tak aciekawostka, trzyma sie 15-20 minut Obydwie lagodne. Super gladka i mila skora po uzyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
florest Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 17:37 kraxa napisała: > Lerosett z apteki, kosztuje 50 zł, ale mozna nia myc twarz i nakładac punktowo > na syfy. Bardzo dobra, a nie jakies erisy. Eris to moim zdaniem najwiekszy > szit, nie wiem czym mozna tłumaczyć, aż taka popularnosc tych kosmetyków i > zachwyty nad nimi Szczerze mówiąc też tego zachwytu nie pojmuję ,podejrzewam też że mają chemii za dużo bo miałam po tych kosmetykach podrażnioną twarz,już nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.kosecka Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 08.08.04, 08:04 Rozgrzewajaca masceczko głęboko oczyszczająca "DEEP CLEANING - warming mask" - AVON SOLUTIONS - błyskawiczna maseczka. Podczas aplikacji robi wrazenie barzdzo ciepłej - bardzo fajne uczucie. po tej maseczce zawsze nakładam drugą błyskawiczna maseczkę z tej linii - supernawilzajaca maseczkę chłodzącą "SUPER HYDRATING - cooling mask" - AVON SOLUTIONS - cudownie nawilza i koi skórę. Po obu skóra jest gładka, oczyszczona i perfekcyjnie nawilżona. Gorąco polecam od 3,5 roku nie używam innych. Rozgrzewajaca ma troszke zle zaprojektowana dubkę, a mianowicie za mały otwór, dobrze jest go na max powiekszyc np nożyczkami, aby powstał otwór ok 0,5 cm. Maseczki te do 18.08 są w cenie promocyjnej za 14,90 (reg. 29,90) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odswiezam NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE IP: *.proxy.aol.com 13.08.04, 07:32 by sie nie zgubilo Odpowiedz Link Zgłoś
satia2004 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 13.08.04, 08:01 Zdecydowanie maseczka wygładzająco-oczyszczająca z minerałami z Morza Martwego firmy Apis !!!! Jest rewelacyjna - działa na moją skórę działa jak odkurzacz - wyciąga wszystko :) No i ma normalną cenę (12zł/75ml) a nie jak te niby "markowe" np. Mineral Care (60zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel maseczki i nie tylko IP: *.proxy.aol.com 23.08.04, 06:36 tutaj: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=885988 Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 13:52 NIGDY nic tak dobrze nie oczyściło mi cery jak krzemowy Silicol Skin - żel z apteki, produkcja niemiecka. Cena - 40-50 pln za 50 ml. Polecam! Nieźle piecze po nałożeniu, po prostu czujesz, jak działa. Później buźka jest aż czerwona - jak po parówce czy saunie.. Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
florest Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 17:34 kiddo napisała: > NIGDY nic tak dobrze nie oczyściło mi cery jak krzemowy Silicol Skin - żel z > apteki, produkcja niemiecka. Cena - 40-50 pln za 50 ml. Polecam! Nieźle piecze > po nałożeniu, po prostu czujesz, jak działa. Później buźka jest aż czerwona - > jak po parówce czy saunie.. Rewelacja To fakt. Maseczka Silicol Skin jest świetna ,a ja zaczęłam też używać Wellnes Mask -Nu Skin i też nie mogę narzekać ,naprawdę jestem zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: NAJLEPSZE MASECZKI OCZYSZCZAJĄCE 28.08.04, 23:25 do edol czy znalazłaś tą maseczkę erisa z serii lirene ? bo ja niedawno kupiłam i widziałam też w innym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś