Gość: mig IP: 195.117.240.* 23.07.04, 14:51 macie przyjaciółki od serca? ja po takiej skończonej przyjaźni w liceum, jakoś nie mogę sobie znaleźć takiej jednej wybranej osoby. tylko mam lepsze czy gorsze koleżanki :) m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amerykanka78 Re: przyjaciółka od serca 23.07.04, 14:53 JA MOGE BYC TWOJA SUKA OD SERCA Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: przyjaciółka od serca 23.07.04, 14:55 ja tez nie mam. odkąd znalazłam mężczyznę swojego życia - przyjaźnię sie tylko z nim :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: przyjaciółka od serca IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 23.07.04, 14:58 a ja nie umiem pogodzic wlasnej indywidualnosci z bezwarunkowym oddaniem, ktorego od mnie oczekuja potencjalne kandydatki na przyjaciolki. nie umiem tego klarownie opisac - kumpelstwo tak! ale jak sie pojawia opcja ciaglych spotkan, ustalania wszystkich detali zyciowych, codziennych telefonow z opisem co jadlam, co widzialam i co slyszalam - ja po prostu pryskam! wiem, ze to moze dziecinne ale tak mam od czasu az sie sparzylam na jednej z przyjaciolek, ktora mi 'weszla na glowe' Odpowiedz Link Zgłoś