IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:44
Dziewczyny czy uzywałyscie któregos z kremów Kolastyny:(Fitberry(odżywczy
jagody finskie+Biofaktor),Malatise(nawilżajaco-antystresowy),Piekno natury
(nawilżajacy)..jak opinie..zadowolone z uzywania...?
Obserwuj wątek
    • Gość: mkoziolek Re: Kolastyna IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 23.07.04, 18:15
      czesc! dwa lata temu miałam nawilzający z serii Piękno Natury - przez jakis
      czas mi służył dobrze (nawilżanie ok ale też moja skóra nie była taka sucha jak
      teraz), potem zaczął mnie męczyć.Miałam również żel myjący z tej serii (oceniam
      go na 3+).Równiez jestem ciekawa, jakie sa inne kremy Kolastyny a szczególnie
      ten z jagód fińskich - wiesz, moze gdzie znajdę info na temat tej serii?
      pozdr.
      mk
      • Gość: Danusia Re: Kolastyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:22
        Ja próbki tych własnie kremów dostałam pisząc do Kolastyny.Sprawdzałam na
        stronie Kolastyny (www.Kolastyna.com.pl)ale o malatise i fitberry tam nic nie
        ma.Na probce co do kremu z jagód fińskich i biofaktora pisze tak ,jest
        wzbogacony o składniki naturalne pochodzace z lasow dalekiej północy,cenne
        zrodlo substancji odzywczych,W znacznym stopniu wpływa na poprawe kondycji skóry
        (blask).Ma wyjatkowe wlasciwosci ochronne i wzmacniajace komorki.Neutralizuje
        wolne rodniki i zapobiega starzeniu sie skory.Chroni przed szkodliwym
        działaniem promieni Uv.Pozdrowienia.Danusia
        • Gość: mkoziolek Re: Kolastyna IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 23.07.04, 19:04
          czy pisalaś do nich mejla z prośbą o przysłanie próbki?tez się do tego
          przymierzam ale nie wiem jak napisac taką prosbę - moze mi poradzisz?
          mk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka