kobieta.nad.wodospadem 01.08.04, 14:42 ja głosuję na Johny'ego Deppa to od lat moja wielka fascynacja piekny był nawet jako Nożycoręki ...ohhh a tu jest najładniejszy :-) www.kino.orc.ru/js/sprav/filmography/depp_johny.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzimdzia Re: Idealna twarz męska IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 01.08.04, 14:44 Johnny Deep przystojny? BOsheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! hhaha Nie no sory, każdy ma prawo do swojego zdania, mi osobiście W OGÓLE sie nie podoba. Mi się podoba ktoś inny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Idealna twarz męska IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 14:49 Uwielbian Johnnego Deppa! Najpiękniejszy był w "Once upon a time in Mexico" jako psychopatyczny agent CIA, oraz w Piratach jako Kapitan Jack Sparrow :) Słodki chłopak, o wyrazistej twarzy z charakterkiem. Jeżeli chodzi o samą 'przystojność' to ja lubię panów w typie irlandzkim: jasna skóra (bez zarostu), ciemnoniebieskie oczy, czarne włosy, wyraźne kości policzkowe, dołeczki przy ustach. :D Vincent Cassel, młodszy Tom Cruise, itede. Natomiast nie znoszę przerośniętej dolnej szczęki! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem to ten? 01.08.04, 14:54 www.celebrities.ws/data/vincent_cassel/photos/17.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem jeszcze raz Lambert 01.08.04, 15:06 www.angelfire.com/film/bookofdarius/images/smconnor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luljanna Re: Idealna twarz męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 14:46 A mnie sie podoba taki koles z klipu Britney, latali po plazy, takie szmery- bajery na hamaku, to bylo chyba do piosenki "dont let my be the last... cos tam " Chyba nagram sobie ten teledysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Idealna twarz męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 14:53 Chrisopher Lambert - ma coś w sobie, urok małego chłopca i te wiecznie smutne oczy:) Andy Garcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem to ten? 01.08.04, 14:56 www.angelfire.com/film/bookofdarius/images/smconnor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Idealna twarz męska IP: *.gizycko.mm.pl 01.08.04, 14:58 jutro możemy pooglądać nasz ideał!Ja też go uwielbiam,nawet mój mąż ma podobne oczy(można w nich utonąć). Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem Andy Garcia na zdjęciu 01.08.04, 15:02 www.parliament.ge/~diana/andy11.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Idealna twarz męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:03 tak jest, to ten! racja- nieśmiertelnego mogę oglądać bez końca:) a w ZABIĆ KSIĘDZA wyglądał po prostu...też bym chciała go uwieść...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małaa Re: Idealna twarz męska IP: *.zwierzyniec.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 18:01 tylko keanu reeves!! jego twarz jest wspaniała. a oczy są niesamowite i nieprawdopodobnie fascynujące... mogłabym w nie patrzeć bez końca... szkoda, że nie na żywo... ale może kiedyś będzie mi dane choć przez chwilę spojrzeć w nie tak naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Idealna twarz męska 06.08.04, 10:54 Keanu Reaves - oryginalna uroda Hugh Grant - typ romantyka z boskim akcentem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: Idealna twarz męska 05.08.04, 18:23 Dla mnie Sean Patrick Thomas, ale pewnie nikt sie nie zgodzi :-) Trudno. Poza tym mam jeszcze dwa typy ale chyba nie nadaja sie zeby o nich pisac, przynajmniej wg innych ;) pzdr ps Depp jest suuuuper :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456 Re: Idealna twarz męska IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 06.08.04, 11:37 fuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: Idealna twarz męska 06.08.04, 11:49 to i ja sie dopisze, a co tam :) Paul Walker (Szybcy i Wściekli) Odpowiedz Link Zgłoś
asia19 Re: Idealna twarz męska 06.08.04, 11:54 Robert Downey jr....a potem Johny Depp :)jakby tak wszyscy faceci kolo 40 tak wygladali ehhh..;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biggy Re: Idealna twarz męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:32 Pewnie mnie wyśmiejecie, ale mnie podoba się typ urody Brada Pitta (nie wiem czemu - ma coś w sobie...), Johny Depp również. A za jednego z najbardziej sexownych facetów uważam Lennego Kravitza - dla mnie boski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Idealna twarz męska IP: *.acn.waw.pl 06.08.04, 13:04 > Pewnie mnie wyśmiejecie, ale mnie podoba się typ urody Brada Pitta Jakie tam wyśmiejecie, Brad Pitt ma najpiękniejsze oczy, jakie stworzyła natura! I te usta, mniam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asia19 Re: Idealna twarz męska 06.08.04, 13:39 kurde..jak moglam zapomniec o Kravitzu:) boskiii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisssa Re: Idealna twarz męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 02:02 Christian Bale(idealne rysy,ma w sobie cos arystokratycznego;),antonio sabato jr.typowy,seksowny ,muskularny latynos;),vincent cassel(intrygujacy )i hugh grant(chyba kazda wie dlaczego on;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: Idealna twarz męska IP: 80.51.90.* 07.08.04, 09:29 to ja dodam antonio banderas za mlodu, bo teraz juz nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakaren Re: Idealna twarz męska 07.08.04, 12:08 hej kobitki, jeśli o mnie chodzi to do tej parady przystojniaków dodałabym Orlando Blooma i denzela washingtona film.onet.pl/0,10952,955678,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
kocikk Re: Idealna twarz męska 07.08.04, 12:25 Jude Law, Pierce Brosnan, Ralph Fiennes - czyli Europa górą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexis Re: Idealna twarz męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 19:05 Justin Timberlake jest boski...wymiękam gdy go widzę Odpowiedz Link Zgłoś