Dodaj do ulubionych

TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;)

• new_bride Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.05.05, 21:30
      Dziewczyny może by tak odświeżyć tą listę. Większości z tych sprzedawców już
      nie ma :( np. oriana, zabcok. Może pozmieniali nicki, jeśli wiecie na jakie to
      proszę o pomoc
      • lady Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.05.05, 21:35
        Ekhm, że niby Oriany nie ma??
        www.allegro.pl/show_user.php?search=-oriana-
        • lady Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.05.05, 21:36
          Oups, przepraszam, nie zwróciłam uwagi, że jest, tylko aukcji nie ma... :-(
          • sitc Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.05.05, 21:51
            Oriana teraz występuje pod nickiem -Estee-
            www.allegro.pl/my_page.php?uid=3299117
            • Gość: anta Perfumy p.zimny????wiecie cos o nim? IP: *.VERIZONE.COM.PL / 217.97.171.* 17.05.05, 19:21
      • margaretka2002 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.06.05, 15:21
        A co Wy na Intima_gv?
        • Gość: Miss Gradenko Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:16
          Intima_gv handluje wg mnie nieoryginalnymi kosmetykami.
          • margaretka2002 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 24.06.05, 22:28
            Teraz to ja juz to wiem na pewno...
      • Gość: Aga Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 20:59
        Oriana to aktualnie Estee.
      • Gość: Aga Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 21:03
        Ja niezmiennie polecam szyll (perfumy) - litry już u niego kupiłam i przenigdy
        się nie nacięłam, Wanilja (też perfumy), ericossos (kiedyś kosmetyki, teraz
        bardzo fajne ciuszki).
    • vvygadana B_E_P ; waniljia , mateusz124 17.05.05, 19:27
      • Gość: fifii Re: B_E_P ; waniljia , mateusz124 IP: *.gdynia.mm.pl 24.06.05, 23:33
        a co z tą babbette ? Oryginały ?
        • aniielica Honorus, Batabka 27.06.05, 19:35
          Te dwie panie moge polecić z czystym sercem. Obydwie mają świeże i oryginalne kosmetyki.
          • Gość: Megunia Re: Honorus, Batabka IP: *.piasta.pl 27.06.05, 20:49
            Polecam sirco
            • jasna_79 Re: Honorus, Batabka 27.06.05, 22:04
              Ja też kupowałam od obudwu Pań - Batabka zabezpiecza kosmetyki (zakrętki),
              wysłyka ekspresowa, kosmetyki 100% zgodne z opisem. Kupuję u niej kremy z
              Niemiec. Kupiłam też Indian Summer tester - pachnie cały dzień (za ok. 35 zł).
              To mój ulubiony sprzedawca.

Honorus grzebie się trochę z wysyłką, ale towar ok.
              • evana Re: Honorus, Batabka 08.07.05, 01:10
                up
                • jula74 Polecam erisa profesjonalnego z salonu 23.11.05, 13:15
                  u nemezja31. Przy wiekszych zakupach gratis.
                  • martysia-k A JA POLECAM SIEBIE:) A ZAKUPY ROBIĘ U: 24.11.05, 11:24
                    Mam stałą rzeszę wiernych klientek a zakupy robię sama u:

AandM
                    ericossos
                    maciag_piotrek
                    • anuskasz Re: A JA POLECAM SIEBIE:) A ZAKUPY ROBIĘ U: 22.12.05, 17:56
                      Witam !!
                      Także polecam : ericossos , mimo że sama sprzedaję, to polecam Eryka i Martę z
                      Oleśnicy. Można u nich zdobyć ciekawe kosmetyki niedostępne na runku europejskim.
                      • Gość: kama Re: A JA POLECAM SIEBIE:) A ZAKUPY ROBIĘ U: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:10
                        Co myślicie o perfumen? oryginały?
    • Gość: Silence Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: 80.54.190.* 22.12.05, 18:18
      Ja kupuję na allegro głownie perfumy, ulubionymi i sprawdzonymi sprzedawcami
      są: jarekmiki, gregorydek, a ostatnio jestem zachwycony hubrago, ma oryginały
      bo szokujących cenach do tego bardzo często rarytasy, np teraz wystawia
      klasyczne Le Feu, Safari itd.
      • bzzzk może by tak odświeżyć? :) 10.03.06, 22:50
        np. polecany wszędzie gregorydek ma zamknięte konto, z tego co widzę na Urodzie
        i na forum O perfumach, to wymieniani są poza tym: szyll, rotez2, jarekmiki,
        siupsiupek, perfumen (te osoby rzuciły mi się w oczy, może paru innych
        powtarzających się przeoczyłam...) i moje pytanie brzmi: czy ktoś się u nich na
        coś "naciął"? ceny mają raczej podobne, więc naprawdę ciężko się zdecydować...
        nie wiem jakim by tu kluczem się kierować;)

pozdrawiam
        • Gość: mmm Re: może by tak odświeżyć? :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.03.06, 23:41
          up
          up
          up
        • Gość: len Re: może by tak odświeżyć? :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 23:44
          Ja kupowałam u roteza2, u jarekmikiego, moja koleżanka u gregodyrka, perfumy
          kupowałam jeszcze u oliwie i hubrago - zawsze były oryginalne. Nie pamiętam
          dokładnie, ale wydaje mi się, że kupowałam również - ale męskie nie dla siebie -
          od perfumena i od mateusza, którego teraz dokładnego nicka nie przypominam
          sobie.

Dzisiaj odebrałam perfumy dla koleżanki kupione u oliwie - na pewno oryginalne
          i dosyć tanie, porównałam ze swoją wersją, która kupiona była w perfumerii.
          Raczej polecam tego sprzedawcę (chociaż kontakt mailowy taki sobie, raczej
          słaby).

Pozdrawiam!
          • Gość: kiki Re: może by tak odświeżyć? :) IP: *.eranet.pl 09.04.06, 16:16
            Hej,
            nie wiem jak pozniej porownac otrzymana przesylke, po zapachu (ale jesli nie
            znam i nie mam w domu) czy po buteleczce?
        • Gość: dolcia Re: może by tak odświeżyć? :) IP: 213.158.197.* 08.04.06, 22:11
          polecam:
          latisa
          zawsze kupuje max factora i zawsze ok, oryginal
    • magdaksp Re:marcin_ursynow_2;) 11.03.06, 01:17
      ja polecam sprzedawce o nicku marcin_ursynow_2.moze nie kupowałam nic z
      kosmetyków ale kupiłam u niego preparat firmy tiens podwójna celuloze.musze
      przyznac ze jest skuteczny apozatym wyjatkowo tani własnie u tego
      sprzedawcy.no i fajny kontakt i naprawde szybka przesyłka.ale reklame zrobiłam:)
      • bzzzk a mammutek5? (kosmetyki apteczne) 26.03.06, 23:15
        może ktoś ma doświadczenie?

pzdr
    • Gość: Anita moj sprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:28
      Jaser100 - kupilam produkty Victoria's Secret - i faktycznie - oryginalne
      (sprawdzilam).
    • Gość: Kacha Sprzedwscy na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:40
      Opale

Niezła biżuteria. Zawsze wszystko było zgodne z opisem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka