new_bride Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.05.05, 21:30 Dziewczyny może by tak odświeżyć tą listę. Większości z tych sprzedawców już nie ma :( np. oriana, zabcok. Może pozmieniali nicki, jeśli wiecie na jakie to proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.05.05, 21:35 Ekhm, że niby Oriany nie ma?? www.allegro.pl/show_user.php?search=-oriana- Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.05.05, 21:36 Oups, przepraszam, nie zwróciłam uwagi, że jest, tylko aukcji nie ma... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.05.05, 21:51 Oriana teraz występuje pod nickiem -Estee- www.allegro.pl/my_page.php?uid=3299117 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anta Perfumy p.zimny????wiecie cos o nim? IP: *.VERIZONE.COM.PL / 217.97.171.* 17.05.05, 19:21 Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.06.05, 15:21 A co Wy na Intima_gv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Gradenko Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:16 Intima_gv handluje wg mnie nieoryginalnymi kosmetykami. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 24.06.05, 22:28 Teraz to ja juz to wiem na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 20:59 Oriana to aktualnie Estee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 21:03 Ja niezmiennie polecam szyll (perfumy) - litry już u niego kupiłam i przenigdy się nie nacięłam, Wanilja (też perfumy), ericossos (kiedyś kosmetyki, teraz bardzo fajne ciuszki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifii Re: B_E_P ; waniljia , mateusz124 IP: *.gdynia.mm.pl 24.06.05, 23:33 a co z tą babbette ? Oryginały ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniielica Honorus, Batabka 27.06.05, 19:35 Te dwie panie moge polecić z czystym sercem. Obydwie mają świeże i oryginalne kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megunia Re: Honorus, Batabka IP: *.piasta.pl 27.06.05, 20:49 Polecam sirco Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Honorus, Batabka 27.06.05, 22:04 Ja też kupowałam od obudwu Pań - Batabka zabezpiecza kosmetyki (zakrętki), wysłyka ekspresowa, kosmetyki 100% zgodne z opisem. Kupuję u niej kremy z Niemiec. Kupiłam też Indian Summer tester - pachnie cały dzień (za ok. 35 zł). To mój ulubiony sprzedawca. Honorus grzebie się trochę z wysyłką, ale towar ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jula74 Polecam erisa profesjonalnego z salonu 23.11.05, 13:15 u nemezja31. Przy wiekszych zakupach gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
martysia-k A JA POLECAM SIEBIE:) A ZAKUPY ROBIĘ U: 24.11.05, 11:24 Mam stałą rzeszę wiernych klientek a zakupy robię sama u: AandM ericossos maciag_piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: A JA POLECAM SIEBIE:) A ZAKUPY ROBIĘ U: 22.12.05, 17:56 Witam !! Także polecam : ericossos , mimo że sama sprzedaję, to polecam Eryka i Martę z Oleśnicy. Można u nich zdobyć ciekawe kosmetyki niedostępne na runku europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: A JA POLECAM SIEBIE:) A ZAKUPY ROBIĘ U: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:10 Co myślicie o perfumen? oryginały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silence Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: 80.54.190.* 22.12.05, 18:18 Ja kupuję na allegro głownie perfumy, ulubionymi i sprawdzonymi sprzedawcami są: jarekmiki, gregorydek, a ostatnio jestem zachwycony hubrago, ma oryginały bo szokujących cenach do tego bardzo często rarytasy, np teraz wystawia klasyczne Le Feu, Safari itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk może by tak odświeżyć? :) 10.03.06, 22:50 np. polecany wszędzie gregorydek ma zamknięte konto, z tego co widzę na Urodzie i na forum O perfumach, to wymieniani są poza tym: szyll, rotez2, jarekmiki, siupsiupek, perfumen (te osoby rzuciły mi się w oczy, może paru innych powtarzających się przeoczyłam...) i moje pytanie brzmi: czy ktoś się u nich na coś "naciął"? ceny mają raczej podobne, więc naprawdę ciężko się zdecydować... nie wiem jakim by tu kluczem się kierować;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: może by tak odświeżyć? :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.03.06, 23:41 up up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: może by tak odświeżyć? :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 23:44 Ja kupowałam u roteza2, u jarekmikiego, moja koleżanka u gregodyrka, perfumy kupowałam jeszcze u oliwie i hubrago - zawsze były oryginalne. Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że kupowałam również - ale męskie nie dla siebie - od perfumena i od mateusza, którego teraz dokładnego nicka nie przypominam sobie. Dzisiaj odebrałam perfumy dla koleżanki kupione u oliwie - na pewno oryginalne i dosyć tanie, porównałam ze swoją wersją, która kupiona była w perfumerii. Raczej polecam tego sprzedawcę (chociaż kontakt mailowy taki sobie, raczej słaby). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: może by tak odświeżyć? :) IP: *.eranet.pl 09.04.06, 16:16 Hej, nie wiem jak pozniej porownac otrzymana przesylke, po zapachu (ale jesli nie znam i nie mam w domu) czy po buteleczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolcia Re: może by tak odświeżyć? :) IP: 213.158.197.* 08.04.06, 22:11 polecam: latisa zawsze kupuje max factora i zawsze ok, oryginal Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re:marcin_ursynow_2;) 11.03.06, 01:17 ja polecam sprzedawce o nicku marcin_ursynow_2.moze nie kupowałam nic z kosmetyków ale kupiłam u niego preparat firmy tiens podwójna celuloze.musze przyznac ze jest skuteczny apozatym wyjatkowo tani własnie u tego sprzedawcy.no i fajny kontakt i naprawde szybka przesyłka.ale reklame zrobiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk a mammutek5? (kosmetyki apteczne) 26.03.06, 23:15 może ktoś ma doświadczenie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita moj sprzedawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:28 Jaser100 - kupilam produkty Victoria's Secret - i faktycznie - oryginalne (sprawdzilam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Sprzedwscy na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:40 Opale Niezła biżuteria. Zawsze wszystko było zgodne z opisem. Odpowiedz Link Zgłoś