Dodaj do ulubionych

TALIKA - odzywka do rzes

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:21
Gdzie kupie w Polsce, jakchetniej Krakowie? Ktoras z was uzywala? I jaki
efekt?
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: TALIKA - odzywka do rzes IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 11:03
      poszukaj na esentii, nie wiem, czy jest w ogóle dostępna w sklepach.
      • Gość: kasia Re: TALIKA - odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:58
        Na esentii brak :( Wiem ze kiedys w Warszawie byla mozliwosc kupienia tej
        odzywki, ale moze to tylko plotki byly...
    • Gość: meridion Re: TALIKA - odzywka do rzes IP: 213.77.26.* 16.08.04, 13:56
      Ostatnio kupowałam w małym sklepiku na Brackiej (po lewej stronie idąc od
      Rynku).
      Kiedyś można bylo kupić również w malutkiej drogerii na Siennej.

Na pewno jest najlepszą odżywka jakiej uzywałam, rzęsy są po niej wyraźnie
      mocniejsze i gęstsze.
      • Gość: kasia Re: TALIKA - odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 14:37
        Jejku dzieki za wiesci. Nie sadzilam ze uda mi sie kupic ja w Krakowie, a tu
        jaka niespodzianka! :) Zaraz po pracy biegne na poszukiwanie tego sklepu :)
        • kaprysia Re: TALIKA - odzywka do rzes 16.08.04, 14:39
          Ja kupiłam na Esentii, ale jakiś czas temu. NAprawdę jest świetna!
          • Gość: NINA JAKIEJ FIRMY JEST TA ODZYWKA IP: *.arcor-ip.net 16.08.04, 20:59
            dziewczyny napiszcie cos blizej o tej odzywce (firma ,cena )dzieki za odpowiedz
            • Gość: kacha Re: JAKIEJ FIRMY JEST TA ODZYWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:16
              www.talika.com/english_nf/lipocils.htm
              Oto adres stronki, na ktorej mozesz poczytac sobie o wlasciwosciach tej
              odzywki. Ponoc w ciagu ok miesiaca wydluza ona rzesy i bardzo je wzmacnia .
              Pozobnie dziala odzywka do brwi. Niestety ciezko dostac ja w Polsce,
              przynajmniej ja mam z tym problem. Co do ceny, to nie chciala bym cie w blad
              wprowadzic , ale chyba jest ona w granicach 70 zl. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka