Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:21 Gdzie kupie w Polsce, jakchetniej Krakowie? Ktoras z was uzywala? I jaki efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: TALIKA - odzywka do rzes IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 11:03 poszukaj na esentii, nie wiem, czy jest w ogóle dostępna w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TALIKA - odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:58 Na esentii brak :( Wiem ze kiedys w Warszawie byla mozliwosc kupienia tej odzywki, ale moze to tylko plotki byly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meridion Re: TALIKA - odzywka do rzes IP: 213.77.26.* 16.08.04, 13:56 Ostatnio kupowałam w małym sklepiku na Brackiej (po lewej stronie idąc od Rynku). Kiedyś można bylo kupić również w malutkiej drogerii na Siennej. Na pewno jest najlepszą odżywka jakiej uzywałam, rzęsy są po niej wyraźnie mocniejsze i gęstsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TALIKA - odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 14:37 Jejku dzieki za wiesci. Nie sadzilam ze uda mi sie kupic ja w Krakowie, a tu jaka niespodzianka! :) Zaraz po pracy biegne na poszukiwanie tego sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: TALIKA - odzywka do rzes 16.08.04, 14:39 Ja kupiłam na Esentii, ale jakiś czas temu. NAprawdę jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA JAKIEJ FIRMY JEST TA ODZYWKA IP: *.arcor-ip.net 16.08.04, 20:59 dziewczyny napiszcie cos blizej o tej odzywce (firma ,cena )dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: JAKIEJ FIRMY JEST TA ODZYWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:16 www.talika.com/english_nf/lipocils.htm Oto adres stronki, na ktorej mozesz poczytac sobie o wlasciwosciach tej odzywki. Ponoc w ciagu ok miesiaca wydluza ona rzesy i bardzo je wzmacnia . Pozobnie dziala odzywka do brwi. Niestety ciezko dostac ja w Polsce, przynajmniej ja mam z tym problem. Co do ceny, to nie chciala bym cie w blad wprowadzic , ale chyba jest ona w granicach 70 zl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś