Dodaj do ulubionych

Ziaja Sopot - polecacie?

IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 13:41
Wiem, że już gdzieś to dziewczyny wałkowały, ale proszę o porady....
Obserwuj wątek
    • Gość: Słońce Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 13:51
      Polecam i to bardzo. Pamiętaj jednak, by dokładnie rozprowadzić balsam, bo mogą
      porobić się smugi...opalenizna wygląda bardzo naturalnie. No i ta cena!
      pozdrawiam
      • Gość: Anka Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 14:15
        Słońce, dzięki wielkie!!! Kupię też chyba tonik i płyn do kąpieli; faktycznie,
        cena jest śmieszna.
        • Gość: Magdalen Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 15:53
          Z tej serii używam krem brązująco-relaksujacy do twarzy oraz balsam do ciała.
          Krem, mimo, że z początku miałam pewne obawy co do niego, okazał się bardzo
          fajny. Używam go przeważnie tak co drugą noc. Twarz wygląda bardzo naturalnie,
          tak brzoskwiniowo, jest dobrze nawilżona. Z balsamu również jestem zadowolona.
          Tylko trzeba go dokładnie rozsmarować, tak jak radzi Słońce. Moim zdaniem
          dobrze się rozprowadza na ciele, bo nie jest za gęsty. Pzdr.
    • k.leo Re: Ziaja Sopot - polecacie? 30.03.02, 12:57
      nie kupuj
      to jest wstrętne
      bardzo brzydko pachnie ten samoopalacz
      wręcz paaaskudnie
      • Gość: Słońce Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.acn.waw.pl 30.03.02, 13:55
        Nieprawda, K.leo, w porównaniu do samoopalcza Nivea ten zapach jest boski. Nie
        spotkałam jeszcze samoopalcza, który by pięknie pachniał. A zapach Sopotu jest
        naprawę przyjemny
        pzdr
        • Gość: Anka JUŻ KUPIŁAM!!!! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 18:02
          Dziewczyny,już kupiłam i wypróbowałam balsam Sopot. Dla mnie on jest prawie
          bezzapachowy!!! Wspaniale się rozprowadza, skóra jest aksamitna, gładziutka,
          miła w dotyku! Po 4 godzinach nabrała b.delikatnego kolorku (równomiernie!!!),
          więc jestem zadowolona. Jak często mam stosować tą serię, by kolor był ciągle
          ładny I troszkę mocniejszy?

Anka
          • Gość: Słońce Re: JUŻ KUPIŁAM!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 21:03
            Cieszę się, że jesteś zadowolona ;-)) Ja stosuję Sopot co 2-3 dni już od dwóch
            miesięcy. Kolor po jakiś dwóch dniach troszeczkę blednie;-)stąd myślę, że
            stosowanie dwa razy w tygodniu jest optymalne.
            pzdr
    • Gość: CASPER Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: 157.25.152.* 14.05.02, 07:31
      Kupiłam parę dni temu i:
      - zapach - dla mnie miły
      - nawilżanie ok
      - efekt brązujący - u mnie albo tak delikatny że nie widzę, albo faktycznie
      żaden, używam codziennie od wczoraj - może to coś da. A jak nie to wrócę do
      Nivei w sprayu.
      • Gość: mysia200 Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 13:55
        ja mam swoj patent na Sopot-najpierw nanosze go obficie potem klade samoopalacz-
        i dzieki temu nie ma zaciekow ktore zawsze wczesniej mim sie przydazaly.potem
        co dwa dni potrzymuje kolor Sopotem
        pozdrowionka
    • Gość: CASPER Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.clan.pl 15.05.02, 11:03
      Muszę sprostować - po trzech dniach codziennego używania troszkę
      zbrązowiałam... Akurat na tyle żeby nikt nie posądził mnie o samoopalacz ani
      też o Hawaje :)
      Czyli tak jak miało być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka