Gość: Anka IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 13:41 Wiem, że już gdzieś to dziewczyny wałkowały, ale proszę o porady.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słońce Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 13:51 Polecam i to bardzo. Pamiętaj jednak, by dokładnie rozprowadzić balsam, bo mogą porobić się smugi...opalenizna wygląda bardzo naturalnie. No i ta cena! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 14:15 Słońce, dzięki wielkie!!! Kupię też chyba tonik i płyn do kąpieli; faktycznie, cena jest śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalen Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 15:53 Z tej serii używam krem brązująco-relaksujacy do twarzy oraz balsam do ciała. Krem, mimo, że z początku miałam pewne obawy co do niego, okazał się bardzo fajny. Używam go przeważnie tak co drugą noc. Twarz wygląda bardzo naturalnie, tak brzoskwiniowo, jest dobrze nawilżona. Z balsamu również jestem zadowolona. Tylko trzeba go dokładnie rozsmarować, tak jak radzi Słońce. Moim zdaniem dobrze się rozprowadza na ciele, bo nie jest za gęsty. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
k.leo Re: Ziaja Sopot - polecacie? 30.03.02, 12:57 nie kupuj to jest wstrętne bardzo brzydko pachnie ten samoopalacz wręcz paaaskudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.acn.waw.pl 30.03.02, 13:55 Nieprawda, K.leo, w porównaniu do samoopalcza Nivea ten zapach jest boski. Nie spotkałam jeszcze samoopalcza, który by pięknie pachniał. A zapach Sopotu jest naprawę przyjemny pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka JUŻ KUPIŁAM!!!! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 18:02 Dziewczyny,już kupiłam i wypróbowałam balsam Sopot. Dla mnie on jest prawie bezzapachowy!!! Wspaniale się rozprowadza, skóra jest aksamitna, gładziutka, miła w dotyku! Po 4 godzinach nabrała b.delikatnego kolorku (równomiernie!!!), więc jestem zadowolona. Jak często mam stosować tą serię, by kolor był ciągle ładny I troszkę mocniejszy? Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: JUŻ KUPIŁAM!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 21:03 Cieszę się, że jesteś zadowolona ;-)) Ja stosuję Sopot co 2-3 dni już od dwóch miesięcy. Kolor po jakiś dwóch dniach troszeczkę blednie;-)stąd myślę, że stosowanie dwa razy w tygodniu jest optymalne. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CASPER Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: 157.25.152.* 14.05.02, 07:31 Kupiłam parę dni temu i: - zapach - dla mnie miły - nawilżanie ok - efekt brązujący - u mnie albo tak delikatny że nie widzę, albo faktycznie żaden, używam codziennie od wczoraj - może to coś da. A jak nie to wrócę do Nivei w sprayu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia200 Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 13:55 ja mam swoj patent na Sopot-najpierw nanosze go obficie potem klade samoopalacz- i dzieki temu nie ma zaciekow ktore zawsze wczesniej mim sie przydazaly.potem co dwa dni potrzymuje kolor Sopotem pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CASPER Re: Ziaja Sopot - polecacie? IP: *.clan.pl 15.05.02, 11:03 Muszę sprostować - po trzech dniach codziennego używania troszkę zbrązowiałam... Akurat na tyle żeby nikt nie posądził mnie o samoopalacz ani też o Hawaje :) Czyli tak jak miało być. Odpowiedz Link Zgłoś