Dodaj do ulubionych

włosy pachnące szamponem

IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:48
chciałabym was zapytać czy spotkałyście się z W MIARĘ TANIM (do 10 złotych)
szamponem który po umyciu zostawiał by na włosach nutkę zapachową ??? chodzi
mi np o zapach jakiegoś kwiatu lub inny , tak żeby włosy po umyciu przjemnie
pachniały i zeby facet z ochotą chciał się w nie wtulać ...
Obserwuj wątek
    • Gość: rr Re: włosy pachnące szamponem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:54
      fructis mocno pachną, avon ale raczej nie kwiatami niemniej przyjemny zapach,
      specjalne perfumy do wlosów,
    • Gość: goat Re: włosy pachnące szamponem IP: 195.150.115.* 17.08.04, 10:20
      sama byłam zdziwiona zapachem jaki zostawia szampon SUNSILK. kupiłam go, gdyż
      był w promocji z odżywką (cały zestaw kosztował około 9 zł) i właśnie po jego
      użyciu razem z odżywką (bez spłukiwania!) moje włosy są mięciusieńkie, ładnie
      pachną i są fajnie nawilżone i takie gładkie ( a zawsze miałam siano). p.s. ten
      fioletowy;P
    • Gość: Klara Re: włosy pachnące szamponem IP: *.devs.futuro.pl 17.08.04, 10:21
      Szczerze polecam szampon "Połysk jedwabiu" Gliss kura...Śliczny i na tyle
      dobry, że nie trzeba po nim używać odzywki- ładny,słodki,miękki zapach.Tylko
      uważaj, bo mam wrażenie, że w Polsce ostatnio pojwiła się jakaś zmodyfikowana,
      śmierdząca wersja:PPPPPPP Chodzi o tę starą ,w mniejszej(niższej )butelce
    • chilloucik Re: włosy pachnące szamponem 17.08.04, 10:23
      ja mam mocno krecone wlosy wiec uzywam odzywki sunsilk <tej zielonej:p> i
      powiem szczerze ze czesto slysze - ladnie ci wlosy pachna... :)
    • slotna Re: włosy pachnące szamponem 17.08.04, 10:40
      Herbal Essences.

Jak glupia by reklama nie byla, trzeba przyznac, ze prawde mowi. Wlosy pachna
      mocno, pieknie dlugo. Moja przyjaciolka od lat wieeelu uzywa tylko tych
      szamponow (ma bardzo oryginalne, niesforne wlosy i twierdzi, ze tylko Herbal
      sie do nich nadaje) i jest z ich zapachem kojarzona do tego stopnia, ze gdy
      czasem ja po pobycie u niej tez tym pachne, znajomi pytaja sie, gdzie ona jest,
      bo im sie wydaje, ze niedaleko;))
      • mela1 Re: włosy pachnące szamponem 17.08.04, 11:15
        Herbal Essences. Szczegolnie w wersji Fruit Fusions. Zestaw szampon i odzywka
        zostawia zapach na dlugo, potrzeba wtulania przetestowana:)
    • Gość: basiaplewik Re: włosy pachnące szamponem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:27
      yves rocher,jest taka seria "plaisirs nature" obejmuje wody toaletowe,
      balsamy,płyny do kąpieli i właśnie szampony. od ciebie zależy jaką nutkę
      zapachową wybierzesz: waniliowa, kokosowa, malinowa i wiele,wiele innych:))
      • kaprysia Re: włosy pachnące szamponem 17.08.04, 11:33
        Oczywiście Herbal Essences, i ziołowe, i owocowe. Bosko pachną. Orgazmu jak
        pani z reklamy nie mam, ale zapach faktycznie sie długo trzyma.
    • Gość: oliwka Re: włosy pachnące szamponem IP: *.net.pl / *.net.pl 17.08.04, 13:42
      Herbal Essences
      • Gość: dziewczynka Re: włosy pachnące szamponem IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:13
        a coś oprócz Friut Fusions ???? może jakieś mało znane szamponiki istnieją ???
        a są naprawdę pachnące ???
    • Gość: kk Re: włosy pachnące szamponem IP: *.jci.com 17.08.04, 18:30
      mozezz tez kupic szampon w miare bezzapachowy i dodac 3-4 krople oleku
      eterycznego do kazdej porcji podczas mycia
      • Gość: kk plus tej metody jest taki IP: *.jci.com 17.08.04, 18:32
        ze masz na polce 1 szampon i wiele mozliwosci zapachowych... np. lawenda,
        mieta, mieta + cytruna, inne cytrusy, gozdzik...
        • Gość: dziewczynka Re: plus tej metody jest taki IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:19
          hm... nie pomyslalam o takiej opcji ... ale czy olejki zapachowe (eteryczne) są
          zdrowe dla wlosów skoro mam ich uzywac z szamponem ???
          • Gość: dziewczynka Re: plus tej metody jest taki IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:37
            up
            • Gość: kk Re: plus tej metody jest taki IP: *.jci.com 17.08.04, 23:40
              calkiem sporo szamponow reklamuje sie uzywaniem naturalnych esencji wlasnie :)
              lub chociaz wymieina w skladzie

ja dodawalam do odzywki i poza zapachem nie zauwazylam zadnej roznicy

uwazaj tylko zeby sie olejek nie dostal do oczu
    • Gość: gwiazdka Re: włosy pachnące szamponem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:38
      Szampony z AVONU te drozsze w srebrnych butelkach pozostawiaja sliczny zapach na
      bardzoooooooo dlugoooo
    • Gość: dziewczynka Re: włosy pachnące szamponem IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:16
      no i zakupiłam ;-))) Fruit Fusions ;-)))) wprawdzie orgazmu jak pani z reklamy
      nie dostałam ale zapach jest piekny !!! przeszłam się po drogeriach i wąchałam
      wszystkie te co polecałyście ;-))) zastanawiałam się chwilke nad sunsilkiem
      takim fioletowym i cytrynowym ale ostattecznie dopadłam półke z Friut Fusions i
      nie mogłam sie zdecydować który wybrać ... więc na 1 raz wzięłam ten z owoców
      lychee granatów i daktyli ;-))) ślicznie pachnie i co najważniejsze wciąż go
      czuje na włosach ;-))) no a włosów już dawno tak miękkich nie miałam ;-)))) i
      chyba wszystkie wypróbuje z tej serii ;-)))))))
      wielkie dzięki za propozycje i porady ;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka