bubbla 03.04.14, 10:09 jakie zabiegi kosmetyczne możecie polecić osobie, która nie chciałaby zmieniać nawyków żywieniowych, ale chciałaby ujędrnić skórę przed wakacjami? Najlepiej bezbolesne ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
79mila Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 04.04.14, 07:33 Ja polecam karboksyterapię, mi robił dr Lichaj i jestem szalenie zadowolona z efektu Odpowiedz Link Zgłoś
halyyna77 Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 04.04.14, 14:09 Witam! Serdecznie zapraszamy do Studia Urody Izabell, które mieści się na ulicy Grunwaldzkiej 19 p.201. Posiadamy szeroki wybór zabiegów na twarz jak i na ciało, które są wykonywane profesjonalnie i w miłej atmosferze m. in. jest to mikrodermabrazja, mezoterapia bezigłowa, cellulogia, peeling kawitacyjny itp. W ofercie mamy również innowacyjny laser IPL do trwałej depilacji, fotoodmładzania, czy też leczenia trądziku, który jest stosowany w medycynie estetycznej oraz kosmetologii. Zabiegi są wykonywane przez dyplomowaną kosmetyczkę, która doradzi również jak dbać o ciało i cerę w domu po danym zabiegu. Pełen opis zabiegów, cennik, czy też wszelkie informacje kontaktowe znajdą Państwo na stronie internetowej www.kosmetyka.rzeszow.pl Polecam taki zabieg jak cellulogia, jest to masaż próżniowy, specjalna głowica zasysa skórę i dodatkowo ma metalowe kuleczki, które masują i ujędrniają :) Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 08.04.14, 10:29 według mnie cavi lipo będzie najlepszym rozwiązaniem bo po pierwsze efekty będziesz widziała od razu a po drugie jest ono bezbolesne :) no i zmiany dzieją się niejako „same” - chociaż wiadomo, że dieta i ruch tylko je wzmocni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
0lenka76 Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 09.04.14, 09:18 Poszukaj sobie czegoś u nich, mają sporo metod www.medest-lichaj.pl Ja jestem akurat w trakcie karboksyterapii i o niej mogę ci powiedzieć że nie jest bolesna, do tego widzę już rezultaty. Z resztą pan doktor tam sam pewnie zaproponuje Ci odpowiedni dla twojego problemu zabieg Odpowiedz Link Zgłoś
hastja Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 11.04.14, 10:12 Ooo tak Cavi Lipo będzie idealne!!! ja straciłam jakieś 5 cm w talii po całej serii zabiegów także polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 17.04.14, 16:17 no to ladnie, 5 cm niezły wynik :) Odpowiedz Link Zgłoś
heartka Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 22.04.14, 11:15 a ile trwa taka seria zabiegów? w jakim mieście robiłaś? ja się nad tym bardzo mocno zastanawiam, tylko właśnie nie wiem, czy u mnie by to się sprawdziło... jak to w ogóle jest, jest jakaś szansa, że zabiegi w ogóle nie zadziałają? Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 21.05.14, 16:22 nie zastanawiaj się, tylko rób ;) ostatni dzwonek przed sezonem bikini :) nie ma się czego bać a efekty naprawdę świetne :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_cotta_s Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 13.06.14, 16:43 to zawsze jest sprawa indywidualna. ja np. potrzebowałam aż 8 zabiegów, bo niestety warstwa tłuszczu była spora... ale najważniejsze, że byłam wytrwała. zaparłam się i już! dzięki temu moge już śmiało mówić o efektach Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: polecam cavi lipo 02.06.14, 09:51 ja całkiem długo próbowałam dać sobie radę z cellulitem i ujędrnić skórę kremami i maskami, peelingami i piciem wody, ale to nie daje takich efektów. tym bardziej, że okazuje się, że jeśli pijesz za dużo wody, to możesz mieć cellulit wodny, więc niby z nim walczysz a tak naprawdę go powodujesz... a cavi lipo to nie są koszty, na które nie można sobie zaoszczędzić - tym bardziej, że to naprawdę podnosi znacznie komfort życia. Odpowiedz Link Zgłoś
krej_lama Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 13.06.14, 15:11 cavi lipo fajne jest właśnie z tego względu, że nie boli. nie wyobrażam sobie, że kobiety poddają sie operacjom plastycznym, a potem przez tygodnie chodzą obolałe... w cavi lipo masz tak, ze owszem coś tam czujesz podczas zabiegu, ale ja raczej przyrównałabym to do masażu ;) no i zero okresu rekonwalescencji, obrzęków, zapuchnięć...same plusy! Odpowiedz Link Zgłoś
basiulkape Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 14.06.14, 15:26 mialam robione cavi lipo w warszawie i jakos nie mialam widocznych efektow. za to kolezanka polecila mi liposhocka. mieszkam w krakowie i znalazlam ten zabieg w Estetice na ul. sławkowskiej. musze przyznac, ze juz wchodzac do tego gabinetu bylam pod wrazeniem. wystroj i obsluga na szóstke. spodobalo mi sie tez to, ze najpierw pani kosmetolog przeprowadzila ze mna konsultacje i opowiedziala mi o mozliwosciach. tak jak kolezanka mi polecila najsilniejsyz jest liposhock. zrobilam juz 4 zabiegi i juz jest super. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bif-ka Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 16.06.14, 13:31 niemożliwe, że z cavi lipo nie miałaś efektów!!! ale mierzyłaś obwody centymetrem? wydaje mi się to niemożliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
milenalee Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 22.04.16, 13:03 Liporadiologia! Ten zabieg jest mega skuteczny. I nieinwazyjny. Polecam klinike odchudzania na Kabatach. Odpowiedz Link Zgłoś
janinka_k Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 22.04.16, 14:57 A próbowałaś zabiegu LipoShock? Działa bezinwazyjnie, pozwala uporać się z pomarańczową skórką oraz pozbyć się zbędnych centymetrów, a efekty widać już po kilku zabiegach. Fajna tez jest endermologia. Polecam sprawdzona klinike urody na Bemowie, na Bolkowskiej 2a. Odpowiedz Link Zgłoś
zanetkaptaszyna Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 25.04.16, 14:12 Lipoliza, mezoterapia lipolityczna oraz lipoliza iniekcyjna! Wprowadza się do skóry preparat, który rozprawia się z nadmiarem tłuszczu i nierównomiernym jego rozłożeniem. Moim zdaniem to najsensowniejszy zabieg. Polecam konsultację w WellDermie, może to będzie to, a może doradzą ci coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkawi Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 28.04.16, 10:52 Bardzo fajna jest karboksyterapia, połączona z innymi zabiegami, bo zabieg karboxyterapii potęguje efekty innych zabiegów estetycznych. Świetnie łączy się właśnie z endermologią czy Icoone w celu redukcji uciążliwego cellulitu oraz przywrócenia jędrności i elastyczności skórze. A w połaczeniu z laserem frakcyjnym CO2 pomaga na rozstępy. Chodze na moje zabiegi do kliniki dr. Krajewskiego, i tam właśnie polecili mi opcje naprzemiennych zabiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
pamelka1234 Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 04.11.16, 14:29 Ja ostatnio korzystam z zabiegów usuwania celulitu w klinice Bonadea - Kraków. Miła obsługa, z duzym doświadczeniem, bo juz chyba z 12letnim :) Jakość wykonywanych zabiegów bardzo satysfakcjonująca i adekwatna do ceny - naprawdę przystępne ceny :) Ja jestem po 4 zabiegu i płacę za 10 zabiegów tysiaka. Jeszcze była opcja 15 za 1 500zł ( +2 w gratisie) ale mi wystarczy 10, już widać efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
lynnx33 Re: jakie zabiegi? cavi lipo? 20.01.17, 22:56 Karboksyterapia jest całkiem niezła - polega na wprowadzaniu medycznego dwutlenku wegla pod skore. Nie jest moim zdaniem jakos bardzo bolesna a po paru zabiegach widac juz naprawde spora roznice. Gdybys szukala sprawdzonej kliniki w Warszawie to smialo polecam Viva-Derm Odpowiedz Link Zgłoś