maira 28.08.04, 10:22 właśnie się zastanawiam nad jego zakupem,w katalogu wygląda zachęcająco;)a jak jest w rzeczywistości?warto go kupić?a może coś innego polecicie z tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady Re: peeling do twarzy z białą herbatą Avonu 28.08.04, 10:43 Mnie sie nawet dość podoba, delikatny, ładnie pachnie, nie podrażnia, ale ściera dostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania* Re: peeling do twarzy z białą herbatą Avonu IP: *.one.pl / *.one.pl 28.08.04, 13:48 cala ta seria jest super. uwazam ze najlepsza z calej serii kosmetykow avon. mam peeling do twarzy jest delikatny jadnie "sciera" nie jest papuerem sciernym:) potem stosuje maseczke z tej serii kosmetyki warte polecenia jak i cala seria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: peeling do twarzy z białą herbatą Avonu IP: *.cs-cres.charterpipeline.net 30.08.04, 07:01 tez uwielbiam cala serie spa! Moje ulubione obok wlasnie tego peelingu, to peeling do ciala z brazowym cukrem i maska z blota z morza martwego :) Odpowiedz Link Zgłoś