Gość: andzia IP: *.one.pl / *.one.pl 29.08.04, 21:16 dziewczyny poszukuje dobrego, nawilzajacego i brazujacego delikatnie balsamu , do codziennego uzytku polecie mi cos :) pappa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tereska Re: balsam brazujacy IP: 81.210.88.* 29.08.04, 21:45 Może Ziaja Sopot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: balsam brazujacy IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 29.08.04, 22:29 Ten watek byl juz walkowany 1000 razy, wpisz w wyszukiwarke "balsam brazujacy" a znajdziesz wszystkie informacje jakich potrzebujesz. Ja nie polecam Sopotu, Uwazam ze Bielendy balsam jest 100 razy lepszy, pisalam juz o nim, poszukaj. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: balsam brazujacy IP: *.one.pl / *.one.pl 30.08.04, 10:19 dzieki Kate, jeszcze za bardzo nie w3iem jakj sie tu poruszac:), a z sopotu tez jestem niezadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: balsam brazujacy IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 30.08.04, 10:28 Nie ma za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: balsam brazujacy IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 14:02 ja natomiast z Sopotu jestem baaardzo zadowolona. kolorek jest ładny i naturalny, skóra gładka i nawilzona. a czy ten o którym wspominacie jest trwalszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: balsam brazujacy IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 30.08.04, 16:55 Balsam Bielendy- przede wszystkim nie daje az takiego mocnego koloru jak Sopot (ja po Sopocie wygladalam jak pomaranczka, a po Bielendzie moja skora jest zloto-brazowa), w ogole nie smierdzi i schodzi rownomiernie. Co do trwalosci to stosuje go bez przerwy(oprocz efektu brazujacego, swietnie nawilza i ujedrnia skore). Tez chcialabym wyprobowac Citro-Bronze Herbe, ale u mnie w miescie(Lublin) nigdzie nie mozna go dostac :( Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: balsam brazujacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:10 Kolastyna-balsam brazujacy,dla mnie rewelacja i ladny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Kolastyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:07 Polecam balsam brazujacy kolastyny, delikatny, slicznie pachnie, nie robi plam. Natomiast na ZAJA (niby kosmetyk roku 2002 Twojego Stylu) zawiodlam sie.. robia sie plamy, ap otem kolor sie luszczy;/ Odpowiedz Link Zgłoś