Dodaj do ulubionych

balsam brazujacy

IP: *.one.pl / *.one.pl 29.08.04, 21:16
dziewczyny poszukuje dobrego, nawilzajacego i brazujacego delikatnie
balsamu , do codziennego uzytku polecie mi cos :) pappa
Obserwuj wątek
    • Gość: Tereska Re: balsam brazujacy IP: 81.210.88.* 29.08.04, 21:45
      Może Ziaja Sopot?
      • Gość: Kate Re: balsam brazujacy IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 29.08.04, 22:29
        Ten watek byl juz walkowany 1000 razy, wpisz w wyszukiwarke "balsam brazujacy"
        a znajdziesz wszystkie informacje jakich potrzebujesz. Ja nie polecam Sopotu,
        Uwazam ze Bielendy balsam jest 100 razy lepszy, pisalam juz o nim, poszukaj.
        Pozdr.
        • Gość: andzia Re: balsam brazujacy IP: *.one.pl / *.one.pl 30.08.04, 10:19
          dzieki Kate, jeszcze za bardzo nie w3iem jakj sie tu poruszac:), a z sopotu tez
          jestem niezadowolona
          • Gość: Kate Re: balsam brazujacy IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 30.08.04, 10:28
            Nie ma za co :)
            • Gość: sloggi Re: balsam brazujacy IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 14:02
              ja natomiast z Sopotu jestem baaardzo zadowolona. kolorek jest ładny i
              naturalny, skóra gładka i nawilzona. a czy ten o którym wspominacie jest
              trwalszy?
    • asiap77 Re: balsam brazujacy 30.08.04, 14:31

• Gość: Kate Re: balsam brazujacy IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 30.08.04, 16:55
        Balsam Bielendy- przede wszystkim nie daje az takiego mocnego koloru jak Sopot
        (ja po Sopocie wygladalam jak pomaranczka, a po Bielendzie moja skora jest
        zloto-brazowa), w ogole nie smierdzi i schodzi rownomiernie. Co do trwalosci
        to stosuje go bez przerwy(oprocz efektu brazujacego, swietnie nawilza i
        ujedrnia skore). Tez chcialabym wyprobowac Citro-Bronze Herbe, ale u mnie w
        miescie(Lublin) nigdzie nie mozna go dostac :( Pozdr.
    • marghot Re: balsam brazujacy 30.08.04, 16:56
      seria Sopot firmy Ziaja
      • Gość: francuzeczka Re: balsam brazujacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:10
        Kolastyna-balsam brazujacy,dla mnie rewelacja i ladny zapach.
    • Gość: Agata Kolastyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:07
      Polecam balsam brazujacy kolastyny, delikatny, slicznie pachnie, nie robi plam.
      Natomiast na ZAJA (niby kosmetyk roku 2002 Twojego Stylu) zawiodlam sie.. robia
      sie plamy, ap otem kolor sie luszczy;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka