Dodaj do ulubionych

ZAMIAST LA ROCHE POSAY??? AVENE?

IP: 213.134.172.* 06.04.02, 00:24
Mam pytanie. Dotąd używałam EFF alpha LRP ale teraz już go nie produkują.Z
kolei EFFACLAR K nie daje u mnie tak dobrych efektów jak EEF alpha. Szukam
jakiegoś kremu podobnie działającego. Zamiennika.Moze znacie jakiś? Ponoć jest
z AVENE jakaś seria która ma podobne właściwości ?Będę bardzo wdzieczna za
jakieś podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: kb Re: ZAMIAST LA ROCHE POSAY??? AVENE? IP: *.rasserver.net 06.04.02, 05:01
      Maju zajrzyj na wizaz.pl tam w krotce bedzie duzy artykul na temat kwasow i
      produktow
    • Gość: dafne Re: ZAMIAST LA ROCHE POSAY??? AVENE? IP: *.dami-rz.pl 06.04.02, 15:22
      Krem z AHA i BHA Avene Cleanance K jest faktycznie zbliżony do Effalpha
      LRP .Działa mocno(jak dla mnie za mocno-bo zależy mi na odświeżaniu karnacji, a
      nie leczeniu).Ale jeśli Effalpha Ci służył to ten z Avene powinien być dobry.Ja
      stosuję go raz na tydzień na noc , a Effaklar K mogę codziennie, bo działa
      długofalowo i nie podrażnia.
      • Gość: maja281 Re: ZAMIAST LA ROCHE POSAY??? AVENE? IP: 213.134.172.* 06.04.02, 15:48
        Dziękuje za rady:)))
        M
        • Gość: damona Re: ZAMIAST LA ROCHE POSAY??? AVENE? IP: 62.233.167.* 06.04.02, 17:11
          mi tez effalpha lepiej sluzyl, czasami mozna go jeszcze kupic w aptekach, gdzie
          nie wyprzedano wszystkich zapasow. konsultantka LRP powiedziala mi ze effalpha
          zostal wycofany bo duzo osob skarzylo sie na pieczenie skory (mnie tez pieklo
          ale dzieki niemu wyleczylam skore)
          a ile kosztuje cleanance k? bo jesli jest mocniejszy od effaclar k to chetnie
          sobie go kupie
    • Gość: basia Re: ZAMIAST LA ROCHE POSAY??? AVENE? IP: *.rasserver.net 06.04.02, 23:25
      bardzo dobre kosmetyki z kwasami AHA oferuje firma Neostrata zarówno w linii
      NeoStrata jak i Exuviance
      • Gość: maja281 Re: ZAMIAST LA ROCHE POSAY??? AVENE? IP: 213.134.172.* 10.04.02, 22:16
        Basiu możesz coś powiedzieć o tych kosmetykach?
        Gdzie je można kupić?Czy są bardzo drogie?
    • Gość: basia Re: ZAMIAST LA ROCHE POSAY??? AVENE? IP: *.rasserver.net 10.04.02, 22:35
      Maju poczytaj wątek NeStrata i kwasy AHA oraz artykuł na wizaż o kwasach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka