Gość: tłuścioszek IP: *.osiedle.net.pl 08.09.04, 14:51 podajcie nazwe dobrego sprawdzonego skutecznego!!! preparatu wyszczuplajacego! l'oreal perfect slim?ziaja? avon? ktos tego probowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MANNABABSKIMFORUM Re: DOBRY KREM WYSZCZUPLAJĄCY!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 15:10 Kremy wyszczuplające to bujda na resorach, co najwyżej wygładzą skórę. Lepiej zmienic dietę i zacząć coś ćwiczyć, polecam pilates. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Herbe Cosmetics IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 15:28 Na wyszczuplenie nie licz, ale podobno swietne efekty wygładzające, ujędrniające i antycellulit daje balsam wyszczuplający 2w1 Herbe Cosmetics. Ciężko jednak go dostać, możma zamówić na Esentii. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Re: Herbe Cosmetics 08.09.04, 15:34 Krem wyszczuplający Norell (chyba przez dwa "l" się to pisze ???) - ale krem, nie żel (!), dla mnie rewelacja, a używałam już różnych nawet baaaardzo drogich preparatów. Dodaj jeszcze do niego ćwiczonka i tłuszczyk "leci" aż widać gołym okiem ;))). Pozdrawiam PS. Nie mogę znaleźć forum "fitness". Pomóżcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Herbe Cosmetics IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 08.09.04, 21:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=342 Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: DOBRY KREM WYSZCZUPLAJĄCY!!! 08.09.04, 15:30 Vichy Lipidose - nie zdarzył mi się lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: DOBRY KREM WYSZCZUPLAJĄCY!!! IP: 193.151.48.* 08.09.04, 23:35 Vichy! jest swietny. najlepiej stosuj diete i cwicz, a wtedy efekt murowany. ja niestety jestem leniwa i lakoma, wiec efekt nie byl oszalamiajacy, ale pare lat temu polaczylam masaz, diete i vichy. bylam zadowolona. niestety ten zel jest dosyc drogi - ok 90 zl! - a kuracje trzeba powtorzyc. niedawno pjawily sie w aptekach preparaty doustne (ok 150 zl za opakowanie). ciekawa jestem efektow. napiszcie cos o tym. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś