inezja21 10.09.04, 13:34 Dziewczyny, czy prostujecie włosy? Jakie macie sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karittha Re: Prostowanie falek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:37 Najlepiej kup prostownice, ale pamiętaj by była z wkładami ceramicznymi, nie poniszczysz tak włosów. Na rynku jest wiele propozycji. Niekture są z wieloma wkładami. ceny różne od 60-200 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Prostowanie falek 10.09.04, 13:43 Prostownicę mam, myślałam że są jeszcze jakies pianki albo mleczka które działaja.Zelazko jednak niszczy włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Prostowanie falek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:48 Ja ostatnio kupilam szczotke Avonu do prostowania, wyglada jak prostownica tylko suszy sie normalna suszarka wiec pewnie mniej destrukcyjnie wplywa na wlosy. idealnie prostuje :) no i od dawna sunsilk fioletowy szmpon i odzywka. do utrwalenia swietnie nadaje sie taka guma-cos jak polaczenie zelu z woskiem. Nie pamietam firmy, niebieskie pudeleczko z zakretka, kosztuje ok. 20 zl Odpowiedz Link Zgłoś