Dodaj do ulubionych

krem pod oczy dla 40latki

IP: *.man.ats.pl 13.09.04, 11:23
ludzie pomocy!!!!! okropnie mam suchą skórę pod oczami a to w tym wieku to
brrr.. może podpowiecie mi jakiś dobry (może byc z wyższej półki)krem dla
cery bb.dojrzałej nawilżający, odżywczy , poprawiający napięcie skóry pod
oczami
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: krem pod oczy dla 40latki IP: 212.244.242.* 13.09.04, 12:00
      Moja Mama używa,Absoluta Lancom'a i jest nim zachwycona...miała Resiliens Lift
      E.Lauder ale jej nie odpowiadał...popros o próbki!!!..pozdr.
      • Gość: asik Re: krem pod oczy dla 40latki IP: *.man.ats.pl 13.09.04, 12:12
        słyszałam o kremie rewelacja anti-gravity z Clinigue tylko w moim miasteczku
        tej firmy nie uświadczysz może jakiś link do strony dla tej firmy to sobie
        sprowadze
        • Gość: anka Re: krem pod oczy dla 40latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:17
          Poniżej link do clinique:
          www.clinique.com/templates/products/multiproduct.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4899
          Polecam serię pod oczy Oceanica AA Perfect Eye(krem na noc oraz maskę)
          Pozdrawiam:)
          • Gość: asik Re: krem pod oczy dla 40latki IP: *.man.ats.pl 13.09.04, 12:27
            są jak dla mnie za słabe ( mam te swoje lata) i słyszałam, że bardzo wyszuszają
            a cena też niczego sobie jak za AA miałam swego czasu kremy do twarzy bez
            rewelacji
          • Gość: asik Re: krem pod oczy dla 40latki IP: *.man.ats.pl 13.09.04, 12:29
            a na tej stronie to nie można wejść na polskie tłumaczenie , bo wszystkiego nie
            rozumię a ja chciałabym zamówić ten krem
            • Gość: monias1 Re: krem pod oczy dla 40latki IP: 217.97.133.* 13.09.04, 17:27
              opinie na temat tego kremiku sa na wizazu
              www.wizaz.pl, klikasz w kosmetyk wszechczasow i wybierasz kremy pod oczy.
              Oprocz Anti-gravity polecam Power A Heleny Rubinstein, lub z Shiseido.
    • Gość: milena Re: krem pod oczy dla 40latki IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:45
      Polecam anti-gravity oraz Helena Rubinstein "Eye sculptor with pro-phosphor",
      wg mnie rewelacja, chociaż anty-gravity, z drugiej strony bardziej odżywia. HR
      za to cudownie otwiera oko, redukuje zmarszczki, nadaje blask spojrzeniu - też
      odżywia i nawilża ale CHYBA ( bo nie jestem jeszcze do końca przekonana ) mniej
      niż clinique, który tylko i wyłącznie odżywia i nic więcej. Nie wiem, ja używam
      równocześnie obu i jestem b. zadowolona. 34 lata i skóra też bardzo sucha pod
      oczami co jak wiesz podkreśla do niewyobrażalnych rozmiarów zmarszczki mimiczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka