Gość: marietta70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:28 Czy możecie mi polecić szampon koloryzujący, który będzie się długo trzymał i nie niszczył włosów? Chodzi mi o kolory brązowe - raczej ciemne. Pozdrawiam marietta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Szampony koloryzujące 15.09.04, 09:43 coś, co się długo trzyma - Palette w odcieniu ciemna czekolada. "małe" wady: kolor wyszedł kruczo czarny, a nie brązowy, nie zszedł nigdy, musiałam czekać, aż włosy odrosną, no i Palette raczej niszczy włosy, choć nadaje połysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wron Re: Szampony koloryzujące IP: 217.153.152.* 15.09.04, 11:47 polecam szmpony l'oreal. od wielu lat koloryzuje wlosy i sprawdzilam juz chyba wszystkie na rynku. kolor schodzi, a wlosy nadal sie blyszcza.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Szampony koloryzujące IP: *.pl / *.enterpol.pl 15.09.04, 16:40 Polecam Palette. Colory : Czekoldowy braz (choc wychodzi lekko fioletowo-rudy, ale tego prawie nie widac), sredni braz i braz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Szampony koloryzujące 15.09.04, 16:49 a po ilu myciach schodzi? ja farbowalam szamponami welli, obiecuja ze na 24 mycia wystarcza, ale ja nie mialam juz nic po 6-7 myciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Szampony koloryzujące IP: *.pl / *.enterpol.pl 15.09.04, 16:58 Ja mialam do 4 czy tam 5 myc to mialam taki intenswny przez tydzien,z tym ze myje wlosy codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś