Gość: kaloo Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:44 schudnięcie;) zmiana stylu ubierania się na bardziej elegancki, wypielęgnowanie włosów do perfekcyjnego połysku, staranny makijaż na codzień... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.isi.net.pl / 62.111.220.* 20.09.04, 14:51 jak pielęgnowałas włosy, ze nabrały pieknego połysku???jak długo zajęło to czasu:)ja mam włosy przetłuszczające sa błyszczące jednak codzienne mycie doprowadza mnie do szłau:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo sposób na włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:25 Ja od dawna farbuję włosy i już w liceum stosowałam wybitnie znaną maseczkę z nafty i żółtka+cytrynka i odrobinka wody,aczkolwiek ten sposób bardzo przetłuszcza włosy,mimo,że naprawde świetnie sie po niej błyszczą. Dla mnie cudowną odżywką była Power mask Welli S.P. i Henna Wax. Ponadto mam hopla na punkcie odżywek do włosów-świetna jest maseczka 3min GlissKur i pomarańczowa Sunsilk do włosów zniszczonych. Czasem zdarza mi sie użyć też tego do puszących sie włosów Sunsilk i raz na jakis czas u fryzjera sauna. Ponadto mam znajomą fryzjerkę,która załatwia mi emulsję do włosów w piance,tez Wella S.P.,baaardzo wydajna i szalenie odżywcza-nr.3.2 mam,ale w żadnym salonie nie chcieli mi jej sprzedać,udało się tylko po znajomości...Mimo,że na stronie Welli jest jako produkt z serii profesjonalnej do kupienia w salonach... No i z szamponów też jest extra Repair Welli S.P.,ale z tych detalicznych całkiem niezły jest Nutrileum L'oreal. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: sposób na włosy 20.09.04, 15:42 Ja kupuje produkty welli sp w CH Wileńska. Jest tam taki niewielki sklepik obok Jean Luis Davida, jego nazwy nie pamiętam dokładnie ale chyba Denique(jest tam również solarium i panie robiące manikiur). Ceny mają o wiele niższe niż w salonach, no i nie ma problemu z zakupem kosmetyków - zawsze chcą sprzedać :-) Ja np. tą pianke kupowałam tam za 36 zł, power mask za 57 a ostatnio hydro mask hyba za 51 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo do ruda_80;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:39 Hej ruda,jak tam dzionek..?;) Mam pytanie-czy tam w Wileńskiej maja może te zestawy promocyjne Welli z serii do farbowanych włosów-w kosmetyczce jest szampon+odżywka+miniaturka lakieru. Używałaś może tej odżywki do farbowanych włosów,ona jest w piance,dość duża butla,ale nie wiem jak działanie... Troszkę mnie kusi zakup tego,bo szampon wiem że jest szalenie wydajny,ale przed zainwestowaniem w zestaw wolałabym sie zapytać kogoś mądrego o zdanie...;) No więc jak uważasz? pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: do ruda_80;) 22.09.04, 11:27 Ehhh w robocie człowiek siedzi i w pocie czoła haruje, ale właśnie nadeszła mała przerwa "na forum" ;-) - cóż takie małe uzależnienie - zajrzeć tu kilka razy w ciągu dnia :-) Byłam w Wileńskiej na początku września i kupowałam szampon i maskę z serii nawilżającej, bo muszę podkurować moje troche przesuszone włoski. Szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi czy są tam takie zestawy (wiem o co chodzi - bo widzę na wystawie u fryzjera, koło którego przechodzę do pracy)ale na ogół mają oni pełen asortyment welli sp, więc prawdopodobne że będą. Nie używałam też tej odżywki, jak na razie wypróbowałam (oprócz 2 ostatnio nabytych) power mask i emulsji regeneracyjnej (3.2) i jestem z tych kosmetyków bardzo zadowolona. Tak wiec na niewiele Ci się tu przydałam ze swoją znajomością rzeczy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: do ruda_80;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:57 hehe,ja też tak mam z forum...;) spoko,przydałaś się! Więc zakupię przy okazji i dam znać jak sprawuje;) Miłego dzionka w pracy!;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 14:57 Hmm...Ja generalnbie praktycznie sie nie zmieniam. Na pewno dużo nie tylko w wygladzie, ale w wygodzie dało mi zapuszczenie grzywki, czyli zlikwidowanie jej. Ponadto regulacja brwi - mam bardzo ładne, zawsze miałam gęste i czarne, więc po regulacji nie muszę ich niczym wypełniać i malować. Aha i coś jeszcze: jeszcze do początku liceum miałam straszny kompleks na punkcie mojej pupy, moje nogi tez mi sie nie podobały, wiadomo, jak się wówcs ubierałam. Z czasem jakos zeszczupałam troszkę (samo z siebie), nabrałam pewności siebie i lubię wyglądać kobieco. Podobam sie sobie i facetom. Ale myślę, że w większym lub mniejszym stopniu taką metamorfozę przechodzą wszystkie dziewczyny w szkole średniej: naprawdę czasem aż się nadziwić nie mogę, jak się zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 20.09.04, 15:06 Schudnięcie (-12 kilo). Powrót do ciemnego koloru włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 20.09.04, 15:15 Uregulowane ladnie brwi - zmienil mi sie wrecz wyraz twarzy :-) powrot do swoich brazowych, kreconych wlosow. zrezygnowalam z wiekszosci"upiekszajacych " kosmetykow, co spowodowalo, ze teraz obede sie nawet bez podkladu (kiedys nie do pomyslenia), stan cery poprawil sie diametralnie. na wieczor - wreszcie dobralam sobie roz, i nauczylam sie go nakladac - potrafi zdzialac cuda. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verena Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.tuwien.ac.at 20.09.04, 15:53 Aparat ortodontyczny , ktory wyrownal moje zeby.Krzywe zeby to byl moj najwiekszy kompleks od najmlodszych lat.A teraz , jeszcze tylko trzy miesiace i bedzie po wszystkim.Juz sie nie moge doczekac.Chyba caly czas bede chodzic z otwarta buzia , zeby wszyscy widzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:10 Po 10 latach zmianka okularków na soczewki kontaktowe. Nie tylko lepiej wyglądam, ale bardziej pewnie i swobodnie się teraz czuję bez tych binokli. Zmiana fryzury. Zawsze nosiłam krótkie włosy "na grzybka", teraz mam do ramion, więc czuję się bardziej kobieca. A dzięki zielonej glince odkrytej na wizażu (inaczej bym na nią nie wpadła!) zniknęły mi te okropne czerwone plamy na policzkach i pryszcze. WNa dzień dzisiejszy w swojej skórze czuję się bardzo dobrze. Na moje zdjęcia sprzed roku nie mogę się patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 20.09.04, 16:41 schudniecie ( -14 kg) balejage + wycieniowanie wlosow, no i czeste wizyty u fryzjera wyrzucenie ciotowatych rzeczy z szafy tipsy ale krotkie ( szkoda, ze sa takie drogie w sumie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo.def Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.toya.net.pl 20.09.04, 16:53 Korekta nosa Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 20.09.04, 17:01 obcięcie włosów z długich na bardzo krótkie i wyrównanie zębów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.04, 22:11 ja nosilam aparat staly na zebach ponad 3 lata temu :D a teraz mam sliczne bialem rowne zabki,wybielenie ich paseczkami blenda-mend,zmiana fryzury ale to nie takie korzystne mialam dlugie blond potem obcielam na bardzo krotko :D jeszcze walcze z pryszczami juz miesiac!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mug kobieta zmienna jest:) IP: 80.51.176.* 21.09.04, 11:40 każda fryzjerka mówiła mi że muszę miecc krótką fryzurkę bo w długich bede wygladac koszmarnie... i z przekory zapuściłam... i to było najlepsze popsuniecie... wygladam nareszciue jak kobieta... a do tego jeszcze troszke zmniejszyłam brwi bo były krzaczaste jak u rumcajsa... i jest niezle...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: kobieta zmienna jest:) IP: 193.111.166.* 21.09.04, 12:32 schudniecie i ogolna poprawa wygladu sylwetki, nigdy nie robilam sobie w ciagu dnia makijazu, ale za namowa znajomej zaczelam i nie zaluje(ale podklad czy puder tylko zima, zeby "otulic" twarz), mialam chyba juz milion roznych fryzur i najlepiej mi jest w blond falach na glowie. a w przyszlosci chce jeszcze wyrzezbic sobie super cialo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: kobieta zmienna jest:) IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 21.09.04, 13:06 Wypieknialam nie do pozania odkad zaczelam uzywac podkladu :)) Od liceum mialam problemy z cera, moze nie tradzik, ale na bialej twarzy nawet dwa pryszcze wygladaly jak atak tradu. No i ta kolorystyka - biala twarz, jasne oczy, jasne wlosy, wszystko w tonacji popielatej - no coz pewnie nikt nie spojrzal na mnie dwa razy... Przekonalam sie do samoopalacza, pudru brazujacego, wydobylo to blekit oczu, ktore wczesniej zlewaly sie z twarza. Nadal nie mam idealnej cery, ale na taka albo prawie taka wyglada w podkladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_milena Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 21.09.04, 13:31 - makijaż - zapuszczenie grzywki, czyli jej brak :) - balejaż (jeden kolor- jasny blond + mój naturalny kolor- ciemny blond) - zmiana stylu ubierania się (m.in. w pasujące do mnie kolory) A niekorystna zmiana to to, że troszkę przytyłam (zawsze byłam bardzo szczupła, ale cóż, wiek robi swoje ;) i teraz próbuję te parę kilo zrzucić... :/// Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 21.09.04, 18:44 zapuściłam włosy. tym samym jestem wyjątkiem od reguły, że niskim lepiej w krótkich. i manikiurzystka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.dialup.medianet.pl 21.09.04, 22:51 -wyjscie z ciezkiej i dosc dlugiej anoreksji -grzywka -nowe lekko oldskulowe okulary mikli -zmiana garderoby: obcisle miniowy i gigantyczne dekolty oraz kozaczki na obcasach ustąpiły luznym biodrowkom diesla, pumom i bluzom z kapturem -usmiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaasia:-) Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.chello.pl 22.09.04, 10:52 No więc ja stanowczo wyladniałam gdy schudlam,wyregulowalam moje baaaardzoooo gęste brwi(dalej są ciemne i gęste,ale znacznie mniejsze i ślicznie mi pasują) ipofarbowalam moje naturalne szarawe wlosy na cieply brąz i jestem zadowolona:- )) Odpowiedz Link Zgłoś