Dodaj do ulubionych

Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie???

20.09.04, 14:39
jw.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaloo Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:44
      schudnięcie;)
      zmiana stylu ubierania się na bardziej elegancki,
      wypielęgnowanie włosów do perfekcyjnego połysku,
      staranny makijaż na codzień...
      pzdr!
      • Gość: asia Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.isi.net.pl / 62.111.220.* 20.09.04, 14:51
        jak pielęgnowałas włosy, ze nabrały pieknego połysku???jak długo zajęło to
        czasu:)ja mam włosy przetłuszczające sa błyszczące jednak codzienne mycie
        doprowadza mnie do szłau:(
        pozdrawiam
        • Gość: kaloo sposób na włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:25
          Ja od dawna farbuję włosy i już w liceum stosowałam wybitnie znaną maseczkę z
          nafty i żółtka+cytrynka i odrobinka wody,aczkolwiek ten sposób bardzo
          przetłuszcza włosy,mimo,że naprawde świetnie sie po niej błyszczą. Dla mnie
          cudowną odżywką była Power mask Welli S.P. i Henna Wax. Ponadto mam hopla na
          punkcie odżywek do włosów-świetna jest maseczka 3min GlissKur i pomarańczowa
          Sunsilk do włosów zniszczonych. Czasem zdarza mi sie użyć też tego do puszących
          sie włosów Sunsilk i raz na jakis czas u fryzjera sauna. Ponadto mam znajomą
          fryzjerkę,która załatwia mi emulsję do włosów w piance,tez Wella S.P.,baaardzo
          wydajna i szalenie odżywcza-nr.3.2 mam,ale w żadnym salonie nie chcieli mi jej
          sprzedać,udało się tylko po znajomości...Mimo,że na stronie Welli jest jako
          produkt z serii profesjonalnej do kupienia w salonach...
          No i z szamponów też jest extra Repair Welli S.P.,ale z tych detalicznych
          całkiem niezły jest Nutrileum L'oreal.
          pzdr!
          • ruda_80 Re: sposób na włosy 20.09.04, 15:42
            Ja kupuje produkty welli sp w CH Wileńska. Jest tam taki niewielki sklepik obok
            Jean Luis Davida, jego nazwy nie pamiętam dokładnie ale chyba Denique(jest tam
            również solarium i panie robiące manikiur). Ceny mają o wiele niższe niż w
            salonach, no i nie ma problemu z zakupem kosmetyków - zawsze chcą sprzedać :-)
            Ja np. tą pianke kupowałam tam za 36 zł, power mask za 57 a ostatnio hydro
            mask hyba za 51 zł
            • Gość: kaloo do ruda_80;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:39
              Hej ruda,jak tam dzionek..?;)
              Mam pytanie-czy tam w Wileńskiej maja może te zestawy promocyjne Welli z serii
              do farbowanych włosów-w kosmetyczce jest szampon+odżywka+miniaturka lakieru.
              Używałaś może tej odżywki do farbowanych włosów,ona jest w piance,dość duża
              butla,ale nie wiem jak działanie... Troszkę mnie kusi zakup tego,bo szampon
              wiem że jest szalenie wydajny,ale przed zainwestowaniem w zestaw wolałabym sie
              zapytać kogoś mądrego o zdanie...;) No więc jak uważasz?
              pzdr!
              • ruda_80 Re: do ruda_80;) 22.09.04, 11:27
                Ehhh w robocie człowiek siedzi i w pocie czoła haruje, ale właśnie nadeszła
                mała przerwa "na forum" ;-) - cóż takie małe uzależnienie - zajrzeć tu kilka
                razy w ciągu dnia :-)
                Byłam w Wileńskiej na początku września i kupowałam szampon i maskę z serii
                nawilżającej, bo muszę podkurować moje troche przesuszone włoski. Szczerze
                mówiąc nie zwróciłam uwagi czy są tam takie zestawy (wiem o co chodzi - bo
                widzę na wystawie u fryzjera, koło którego przechodzę do pracy)ale na ogół mają
                oni pełen asortyment welli sp, więc prawdopodobne że będą. Nie używałam też tej
                odżywki, jak na razie wypróbowałam (oprócz 2 ostatnio nabytych) power mask i
                emulsji regeneracyjnej (3.2) i jestem z tych kosmetyków bardzo zadowolona. Tak
                wiec na niewiele Ci się tu przydałam ze swoją znajomością rzeczy :-))
                • Gość: kaloo Re: do ruda_80;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:57
                  hehe,ja też tak mam z forum...;)
                  spoko,przydałaś się! Więc zakupię przy okazji i dam znać jak sprawuje;)
                  Miłego dzionka w pracy!;)
                  pzdr!
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 14:57
      Hmm...Ja generalnbie praktycznie sie nie zmieniam. Na pewno dużo nie tylko w
      wygladzie, ale w wygodzie dało mi zapuszczenie grzywki, czyli zlikwidowanie
      jej. Ponadto regulacja brwi - mam bardzo ładne, zawsze miałam gęste i czarne,
      więc po regulacji nie muszę ich niczym wypełniać i malować. Aha i coś jeszcze:
      jeszcze do początku liceum miałam straszny kompleks na punkcie mojej pupy, moje
      nogi tez mi sie nie podobały, wiadomo, jak się wówcs ubierałam. Z czasem jakos
      zeszczupałam troszkę (samo z siebie), nabrałam pewności siebie i lubię wyglądać
      kobieco. Podobam sie sobie i facetom. Ale myślę, że w większym lub mniejszym
      stopniu taką metamorfozę przechodzą wszystkie dziewczyny w szkole średniej:
      naprawdę czasem aż się nadziwić nie mogę, jak się zmieniają.
      • dafni Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 20.09.04, 15:06
        Schudnięcie (-12 kilo).
        Powrót do ciemnego koloru włosów.
    • mantha Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 20.09.04, 15:15
      Uregulowane ladnie brwi - zmienil mi sie wrecz wyraz twarzy :-)
      powrot do swoich brazowych, kreconych wlosow.
      zrezygnowalam z wiekszosci"upiekszajacych " kosmetykow, co spowodowalo, ze
      teraz obede sie nawet bez podkladu (kiedys nie do pomyslenia), stan cery
      poprawil sie diametralnie.
      na wieczor - wreszcie dobralam sobie roz, i nauczylam sie go nakladac - potrafi
      zdzialac cuda.
      pozdrawiam :-)
      • Gość: verena Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.tuwien.ac.at 20.09.04, 15:53
        Aparat ortodontyczny , ktory wyrownal moje zeby.Krzywe zeby to byl moj
        najwiekszy kompleks od najmlodszych lat.A teraz , jeszcze tylko trzy miesiace i
        bedzie po wszystkim.Juz sie nie moge doczekac.Chyba caly czas bede chodzic z
        otwarta buzia , zeby wszyscy widzieli :)
        • Gość: lalique Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:10
          Po 10 latach zmianka okularków na soczewki kontaktowe. Nie tylko lepiej
          wyglądam, ale bardziej pewnie i swobodnie się teraz czuję bez tych binokli.
          Zmiana fryzury. Zawsze nosiłam krótkie włosy "na grzybka", teraz mam do ramion,
          więc czuję się bardziej kobieca. A dzięki zielonej glince odkrytej na wizażu
          (inaczej bym na nią nie wpadła!) zniknęły mi te okropne czerwone plamy na
          policzkach i pryszcze. WNa dzień dzisiejszy w swojej skórze czuję się bardzo
          dobrze. Na moje zdjęcia sprzed roku nie mogę się patrzeć.
    • dominika8 Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 20.09.04, 16:41
      schudniecie ( -14 kg)
      balejage + wycieniowanie wlosow, no i czeste wizyty u fryzjera
      wyrzucenie ciotowatych rzeczy z szafy
      tipsy ale krotkie ( szkoda, ze sa takie drogie w sumie)
    • Gość: lo.def Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.toya.net.pl 20.09.04, 16:53
      Korekta nosa
      • maira Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 20.09.04, 17:01
        obcięcie włosów z długich na bardzo krótkie i wyrównanie zębów;)
        • Gość: magdaa4 Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.04, 22:11
          ja nosilam aparat staly na zebach ponad 3 lata temu :D a teraz mam sliczne
          bialem rowne zabki,wybielenie ich paseczkami blenda-mend,zmiana fryzury ale to
          nie takie korzystne mialam dlugie blond potem obcielam na bardzo krotko :D
          jeszcze walcze z pryszczami juz miesiac!! Pozdrawiam :)
    • Gość: mug kobieta zmienna jest:) IP: 80.51.176.* 21.09.04, 11:40
      każda fryzjerka mówiła mi że muszę miecc krótką fryzurkę bo w długich bede
      wygladac koszmarnie... i z przekory zapuściłam... i to było najlepsze
      popsuniecie... wygladam nareszciue jak kobieta... a do tego jeszcze troszke
      zmniejszyłam brwi bo były krzaczaste jak u rumcajsa... i jest niezle...:)
      • Gość: Emm Re: kobieta zmienna jest:) IP: 193.111.166.* 21.09.04, 12:32
        schudniecie i ogolna poprawa wygladu sylwetki,
        nigdy nie robilam sobie w ciagu dnia makijazu, ale za namowa znajomej zaczelam
        i nie zaluje(ale podklad czy puder tylko zima, zeby "otulic" twarz),
        mialam chyba juz milion roznych fryzur i najlepiej mi jest w blond falach na
        glowie.
        a w przyszlosci chce jeszcze wyrzezbic sobie super cialo ;)
        • Gość: sniegotka Re: kobieta zmienna jest:) IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 21.09.04, 13:06
          Wypieknialam nie do pozania odkad zaczelam uzywac podkladu :)) Od liceum mialam
          problemy z cera, moze nie tradzik, ale na bialej twarzy nawet dwa pryszcze
          wygladaly jak atak tradu. No i ta kolorystyka - biala twarz, jasne oczy, jasne
          wlosy, wszystko w tonacji popielatej - no coz pewnie nikt nie spojrzal na mnie
          dwa razy... Przekonalam sie do samoopalacza, pudru brazujacego, wydobylo to
          blekit oczu, ktore wczesniej zlewaly sie z twarza.
          Nadal nie mam idealnej cery, ale na taka albo prawie taka wyglada w podkladzie.

• ta_milena Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 21.09.04, 13:31
      - makijaż
      - zapuszczenie grzywki, czyli jej brak :)
      - balejaż (jeden kolor- jasny blond + mój naturalny kolor- ciemny blond)
      - zmiana stylu ubierania się (m.in. w pasujące do mnie kolory)

A niekorystna zmiana to to, że troszkę przytyłam (zawsze byłam bardzo szczupła,
      ale cóż, wiek robi swoje ;) i teraz próbuję te parę kilo zrzucić... :///
    • kragmel Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? 21.09.04, 18:44
      zapuściłam włosy. tym samym jestem wyjątkiem od reguły, że niskim lepiej w
      krótkich.
      i manikiurzystka :)
    • Gość: natalia Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.dialup.medianet.pl 21.09.04, 22:51
      -wyjscie z ciezkiej i dosc dlugiej anoreksji
      -grzywka
      -nowe lekko oldskulowe okulary mikli
      -zmiana garderoby: obcisle miniowy i gigantyczne dekolty oraz kozaczki
      na obcasach ustąpiły luznym biodrowkom diesla, pumom i bluzom z
      kapturem
      -usmiech
      • Gość: Kaasia:-) Re: Najkorzystniejsza zmiana w waszym wyglądzie?? IP: *.chello.pl 22.09.04, 10:52
        No więc ja stanowczo wyladniałam gdy schudlam,wyregulowalam moje baaaardzoooo
        gęste brwi(dalej są ciemne i gęste,ale znacznie mniejsze i ślicznie mi pasują)
        ipofarbowalam moje naturalne szarawe wlosy na cieply brąz i jestem zadowolona:-
        ))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka