mejbi 27.09.04, 15:39 Skończył mi sie krem na dzień i muszę kupić coś nowego. Zastanawiam sie co wybrać, może coś polecicie?.. - cera mieszana z tendencją to przetłuszczania i świecenia - lat 29 (małe zmarszczki już gdzieniegdzie są, bu) Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: Hmm, jaki kremik kupić... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 16:54 jak jestes ze stolicy to Olay - Age Delay (rowniez nocny) albo Total Effects - w galerii mokotow (tylko,bu) Odpowiedz Link Zgłoś
hesiunia Re: Hmm, jaki kremik kupić... 27.09.04, 18:49 a jaki przedzial cenowy Cie interesuje? ja uzywam od kilku dni Precision Chanel i jestem pod wrazeniem efektow tego kremu Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Hmm, jaki kremik kupić... 28.09.04, 11:31 może być wyższa półka cenowa, raczej na kremie nie będę oszczędzać.. Jednak 100 to raczej maximum. Te kremiki Olay są dobre, służą Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena29 Re: Hmm, jaki kremik kupić... 28.09.04, 14:26 Jeśli używasz droższych kosmetyków i potrzebujesz naprawdę dobrego kremu to polecam kremy z kolagenem firmy Collagen Beauty International.(do nabycia tylko u konsultantek, ale jeśli byłabyś zainteresowana to mam kontakt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pine Re: Hmm, jaki kremik kupić... IP: *.if.uj.edu.pl 28.09.04, 14:50 Jesli chodzi o firme OLAY to jest rowniez w Galerii Centrum w Krakowie, i jak powiedziala mi Pani z tego stoiska, takze w innych wiekszych miastach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Hmm, jaki kremik kupić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:12 Do takiej cery bym Ci poleciła np. Erisa Forte 35+ z aktywatorem kolagenu (jakby trochę na wyrost z nazwy, ale na 35+ to byłby chyba za słaby). Właśnie go używam. Jest lekki, b. dobrze się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Hmm, jaki kremik kupić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:13 Cena tego Erisa to ok. 62 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Hmm, jaki kremik kupić... 28.09.04, 16:14 dzięki. Tylko czy ten Forte +35 nie będzie jednak zbyt "odzywczy" dla 28-latki? Ale faktycznie, miałam ochotę wybróbowacjuz wczesniej któregoś erisa, myslałam o matujacym +25... ale sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Hmm, jaki kremik kupić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:53 > dzięki. Tylko czy ten Forte +35 nie będzie jednak zbyt "odzywczy" dla 28- latki? > Ale faktycznie, miałam ochotę wybróbowacjuz wczesniej któregoś erisa, myslałam o matujacym +25... ale sama nie wiem Ja mam 30 lat, a cerę prawie taką jak Twoja. Mi się kremi nie wydaje zbyt odżywczy. Nawet myślę, że wiele osób by go mogło uznać za zbyt lekki, naprawdę się piorunem wchłania. A cerę mam po nim miękką. Ja go polecam. Tylko ten słoik kurde ciężki szklany, miałam go na wyjeżdzie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Hmm, jaki kremik kupić... 28.09.04, 16:58 ma jakieś właściwości matujące ten krem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagny Re: Hmm, jaki kremik kupić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:42 A moze Dermika Preventi? Nawilzajacy, z niedużym filtrem, delikatnie matujacy? Przeczytaj sobie opinie na jego temat www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6f0f94638313b34a9c8d50dc143921a8&cmd=details&itemid=5077 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Hmm, jaki kremik kupić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:18 Nie podejrzewam go [Eris 35+] o właściwości matujące i producent ich nie deklaruje, ale trudno mi stwierdzić na pewno, bo używam go na dzień a na to krem z wysokim faktorem, a po nim to wiadomo każdy pyszczek się świeci trochę. Odpowiedz Link Zgłoś