slotna 27.09.04, 18:34 Hej, czy mozecie mi podac polska cene tego kosmetyku? I w ogole jesli ktos uzywal, jakie sa efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesiunia Re: Perfect Slim Loreal - cena? 27.09.04, 18:37 cena to okolo 73 zl, ja uzywalam z masazem i cwiczeniami (aquaerobik) i efekty mam takie same jak po preparacie z Avonu. uzywalam tez Vichy tego najnowszego i nie polecam szkoda pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: Perfect Slim Loreal - cena? IP: *.dsl.pipex.com 28.09.04, 12:58 Oo, no prosze. Ja sobie juz kupilam, i mialam wyrzuty sumienia, ze bez sensu kupowac Loreala tutaj (Londyn) skoro w Polsce na pewno tanszy. A kupilam za 6.49 funta czyli jakies 40-45 zl. Rany, jakie zdzierstwo, no naprawde. Naczytalam sie juz tyle o perfumach i w ogole kosmetykach z wyzszej polki, i rzeczywiscie widzialam roznice w cenie, ale Loreal? Grrr. No, a co do samego preparatu to od razu bardzo mi sie spodobal - po pierwsze swietnie sie wchlania i jest bardzo wydajny jak na zel wyszczuplajacy, po drugie ladnie pachnie - mentolem i jakby geranium. Nie bardzo mi pasuje opakowanie, ale to akurat nie jest istotne;) Zadzialal od razu jakby liftingujaco, fajne uczucie;) Ciekawe jakie beda efekty 'dlugofalowe'. Odpowiedz Link Zgłoś