Dodaj do ulubionych

Balsamy - masła do ciała

08.09.16, 17:45
Cześć,

czy używacie balsamów w formie masła do ciała? Ja przerobiłam ostatnio kilka: Bielenda (Aloesowy), SOS Nutrition i Masło Shea. To ostatnie przypadło mi do gustu najbardziej, miło osadza się na skórze i nawilża ją, pozostawiając po wchłonięciu fajny zapach ziół. No i przydatne przy masażu ;)
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: Balsamy - masła do ciała 14.09.16, 11:21
      tak, używamy. Ulubione z Body Shop.
    • droga2 Re: Balsamy - masła do ciała 16.09.16, 22:57
      Moje ulubione masło to to z Zielonego Laboratorium:) Drogie, ale skuteczne, cudownie pachnące i całkowicie naturalne.
    • gosiasamosia58 Re: Balsamy - masła do ciała 17.09.16, 07:45
      a ja zakochałam się w Ultra Rich Biodroga. Pięknie się wchłania i cudnie pachnie. Idealneej i
      dla mojej suchej i niestety luźnej po odchudzaniu skóry.

• kaaarla Re: Balsamy - masła do ciała 08.12.16, 15:12
      raz na jakiś czas się czymś posmaruję, ale raczej wybieram mleczka, ewentualnie balsamy. Masła są dla mnie za ciężkie. A i kosmetyk musi ładnie i w miarę naturalnie pachnieć.
    • blondyneczka_83 Re: Balsamy - masła do ciała 28.12.16, 14:56
      Używam tylko i wyłącznie balsamu wiesiołkowego Gal (naturalny skład, a kosztuje kilkanaście złotych). Żaden inny balsam nie zrobił tyle dobrego dla mojej skóry co właśnie ów wiesiołkowy.
    • tramonia Re: Balsamy - masła do ciała 25.08.17, 12:57
      Bardzo lubie masla do ciala, ale uzywam ich wymiennie z dobrym olejekiem, bo to jednak jakos glebiej w skore dojdzie. Badzo fajne sa olejki z tropikalnych bielendy, kokosowy peknie pachnie i supe nawilza skore, a jak na olejek to sie bardzo szybko wchlania i sie pozostawia skory tlustej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka