Gość: Szuwarkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:48 Ja mam takie trzy rzeczy: -cien color appeal L'oreala-zloty beż -podkład perfect fluide Matis -płyn powiekszajacy objetosc włosów Wella poza tym "Glamour"lubie kupować;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! IP: 82.197.48.* 02.10.04, 22:02 oj,duzo tego:)ale jedna z tych rzeczy to na pewno Sopot,balsam Ziaji:)uwielbiam- za efekt ktory daje... Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! 03.10.04, 00:53 1. mocno regeneracyjna maska/odzywka do włosów 2. perparat wygładzający do włosów 3. fluid rozświetlający 4. tusz do rzęc 5. pielęgnujący, nawilżający błyszczyk 6. mocno nawilżający balsam do ciała i krem do twarzy Nie podaje konkretnych firm bo kosmetyki lubie zmieniać, a to jest takie absolutne minimum. Oczywiście pomijam wszystkie względy higieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.04, 13:50 nie potrafie sie obejść: Bez kremu koloryzującego avonu LIGHT, bez pudru transparentnego bez perfum (obecnie ENVY) i bez lakieru do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! 03.10.04, 17:40 Oprócz różnych środków higienicznych (mydło, szampon itp.) to bez lakieru do włosów i pomadki ochronnej do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekla Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! IP: *.trajan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:43 Ja tam nie potrafię się obejść bez tabletek antydepresyjnych:))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akne Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.10.04, 18:56 A ja anytykoncepcyjnych ;) A tak serio - bez kredki do brwi Manhattan i kosmetkow nivea. Z podkladow - bez Isadory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gobi Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:33 to ja mam chiba male wymagania, bo poradze sobie bez wszystkiego (oczywiscie wylaczajac kosmetyki "higieniczne") z wyjatkiem pomadki ochronnej i perfum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! IP: *.acn.waw.pl 03.10.04, 20:37 Dezodorant Korektor na przebarwienia żel do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! 04.10.04, 12:20 krem. od biedy można nim nie tylko twarz posmarować, ale i ciało czy dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! 04.10.04, 12:38 Mie funkcjonuję bez Nutrilogie 2, Tisane, Lipidose i pianki do mycia twarzy Johnson's. Właśnie zauważyłam, ze mogę ograniczyć się do zakupów w aptece... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
camilen Re: Bez czego nie potraficie się obejść????!! 04.10.04, 15:10 Bez kremu do twarzy, pasty do zębów i pomadki ochronnej. To jest wersja gdy rano nie mam na nic czasu :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś