Dodaj do ulubionych

Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek

IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 17:58
..no wlasnie - co w Waszym przypadku bylo najlepszym, najbardziej wartym swej
ceny kosmetycznym zakupem? Co nigdy Was nie zawiodlo?
Dla mnie to podklad La Roche Posay Unifiance (naprawde duzo maskujacego
pigmentu)-kosztuje 70 zl, ale jakos nigdy mi na niego nie zal.
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Effaclar K IP: *.jci.com 05.10.04, 19:31
      -r-e-w-e-l-a-c-j-a-
      bezkonkurencyjnie polepszyl stan mojej cery

z a 'przyjemnosciowych' - naturalne olejki eteryczne, dodaje po pare kropli do
      kapieli, juz nie umiem sie bez nich obejsc. Ulubione: lawendowy, mandarynkowy,
      grejpfrutowy i mietowy.

z kolorowki: blyszczyk Vipery bodajze, takie male kwadratowe pudeleczko, super.
      Mam tez Lancome Juicy Tubes, tez b. fajny ale w porownaniu z cena...

Facefinity i Lasting Performance - podklady MF ktore pomogly mi przetrwac czas
      okropnych syfow na twarzy

Odzywki do wlosow: Dove Weightless Moisturizers i Suave Awapuhi. Z 5 innych
      wyladowalo w koszu.

Krem ultranawilzajacy Soraya (ten z algami) - nie wiem czy jeszcze go robia,
      zostalo mi 1 pudelko, buuu. Moze ktos wie gdzie go mozna kupic?

• Gość: jagapie Re: Effaclar K IP: *.stacje.agora.pl 08.03.05, 22:53
        podpisuję się obydwoma łapkami. nie powiem - skusiłam się po postach...
    • lola211 Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 05.10.04, 20:08
      Pierwszy przychodzi na mysl płyn do demakijazu YR- nareszcie koniec z
      mleczkami, ich spłukiwaniem, czy zelami, teraz w szybki sposób oczyszczam twarz
      i mam poczucie swiezosci, jestem mu wierna jak zadnemu innemu preparatowi do
      tego celu.
      Tusz do rzes Nu Skin, słuzy mi juz 7 -my miesiac i ciagle dobrze spełnia
      zadanie.Na pewno bede powtarzac zakup.
      Olejek pod prysznic Nivea- dla niego porzucilam wszelkie pachnące płyny, zele,
      itp., nawilza, koi skore.
      Maseczka pomaranczowa wellness Nu Skin , fantastyczna i jak pieknie pachnie!
      Tak sie sklada, ze sa to raczej niedrogie kosmetyki, ale z tych drozszych póki
      co chyba nic mnie nie powaliło na kolana na tyle, bym mogła napisac, ze warte
      swojej ceny.Zastrzegam, ze nie kupuje z tzw. wysokiej pólki, ograniczam sie do
      sredniej.
      Aha, i na pewno kupowac bede Effeclar K, bo sie sprawdził, zatem wart tych 40
      zł.
      • justa_79 Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 06.10.04, 10:09
        lola211 napisała:
        > Tusz do rzes Nu Skin, słuzy mi juz 7 -my miesiac i ciagle dobrze spełnia
        > zadanie.Na pewno bede powtarzac zakup.

ja też go sobie bardzo chwalę. świetnei rozdziela rzęsy. a widziałaś, że w
        nowym katalogu już go nie ma, będzie jakiś nowy, podkreślający? mam nadzieję,
        że równie fajny.

> Maseczka pomaranczowa wellness Nu Skin , fantastyczna i jak pieknie pachnie!

też uwielbiam tą maseczkę :)
    • Gość: anka Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 05.10.04, 22:45
      Krem Ictyan z firmy Ducray i mleczko do demakijażu z tej samej firmy. Oba
      produkty dostępne tylko za granicą. Uwielbiam te produkty.Jedyny problem to
      przy zakupie, bo nie zawsze na "zawołanie" ma mi je kto przywież.

Z podkładów zakochałam się w piankowym z Covergirl, błyszczyki też maja
      extra.Te na szczęście przysyła mi koleżanka.

Polecam wszystkim.
    • Gość: Kasia Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 06.10.04, 16:05
      Kurcze, nie myslalam, ze to taaaakie trudne pytanie ;)) ale wbrew pozorom
      zastanawialam sie dluzsza chwile.
      Ja naleze do tych osob, ktore maja stanowczo za duzo ;)) kosmetykow, do jednych
      wracam, do innych nie, jeste jednak cos bez czego nie umiem sie juz obejsc -
      korektor Palette Mix Lancome - ukryje wszystko, zawsze, szybko, gdy jestem
      opalona, czy blada, nie ma roznicy, a do tego wkazedej sytuacji mozna go wyjac
      do "poprawek"

www2.lancome.com/_int/_en/catalog/product.aspx?prdcode=025049&categorycode=AXEMakeup^F1_Complexion^F2_Com_Smoothing&vname=name&

Poza tym blyszczyki Juicy tubes ;)) mniam :))

Kasia
    • monia76 Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 06.10.04, 16:12
      ojej, w smie sporo tego (chociaz w porownaniu do ilosci kosmow w mojej lazience
      wcale nie tak duzo ;-) - juicy tubes, total turnaround, daywear plus tinted,
      woda do demakijazu vichy, podklad superfit clinique, balsam vichy lipidose,
      lekki krem nawilzajacy oceanica pod oczy, aquazen oceanica na dzien, etiaxil
      (to nie kosmetyk, ale wieeeeelkie odkrycie)
      • Gość: Mango Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:15
        Ja też mam parę hitów i drżę, że pomysłowi dystrybutorzy je wycofają, bo wyniki sprzedaży będą nie takie:
        -trzykolorowe cienie IsaDory,
        - maskara Long Pretty Clinique`a,
        - puder prasowany - też Clinique`a,
        - zapach Extravagance d`Amaridge,
        - liner i baza pod cienie ArtDeco,
        - błyszczyk Gosha - właśnie został wycofany,
        - podkład L`Oreala Air Wear - jak wyżej,
        - kredki IsaDory,
        - krem pod oczy Extremale,
        - zapach Cinema YSL - dostałam próbkę w Douglasie;to tygrysy lubią najbardziej!
        Chyba wszystko. Pozdrawiam kolorowo i pachnąco! :-)))
    • balbina_alexandra Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 06.10.04, 22:12
      Brevoxyl
      ziemia wulkaniczna Abacosun
      maska Kerastase Masquintense do włosów cienkich i olejek Aqua Oleum
      aromaesencja Ylang ylang Decleora
      podkład Ideal Matte Estee Lauder oraz korektor w tubce Disappear tej samej marki
      błyszczyki Eveline Holographic oraz OCeanic w tubce
      kompakt double perfection Chanel
      sypki puder brązujący Estee Lauder Amber Bronze
      Tonik Beznacne
      krem pod oczy Anti Gravity Clinique

i wiele wiele innych, zwłaszcza jeśli chodzi o perfumy - ostatnio najbardziej
      cieszę się z posiadania Escady Collection (ta cena!).
      • Gość: kolena Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:44
        dziewczyny co to jest ten effeclar k?szukałam na wizazu i nic nie znalazłam.Bo
        potrzebuje teraz jakiegos naprawde dobrego podkładu do cery tłustej i ze
        sredniej półki.A najlepiej to cos z apteki bo podkładów ze sklepów mam juz
        dosyc_nigdy nie moge trafic na odpowiedni.Poradzcie
        pozdrowienia
        • Gość: Kasia Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 07.10.04, 15:41
          Effeclar to gama kosmetykow aptecznych marki La roche Possay, nie zawierajaca
          kolorowki. Natomiast krem i korektor punktowy, jak i "cala reszta" - rewelacja!
          Bezkonkurencyjne nawet (albo szczegolnie!) w stosunku do Normadermu Vichy!

Polecam
          kasia
          • Gość: kolena Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:48
            ale czy on nadaje sie do tłustej cery?Jesli nie to poradziłybyscie mi jakis
            krem do mojej cery z tej firmy?Bo myslalam o vichy ale chyba faktycznie dam
            sobie spokuj
            • Gość: Lenka Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.chello.pl 08.10.04, 00:12
              Podklad Estee Lauder Double Wear-znakomity.Przebil mojego ostatniego faworyta-
              Colorstay natural make up.
              Emulsja na dzien Olay-zaden krem tak nie nawilzal i ujedrnial mojej skory.
              Cienie poczworne Isadory-wspaniale dobrane kolorki.
              Odzywka do wlosow w piance Gliss Kur do wlosow cienkich.
              Szminka Loreala Shine delicious.
              • calineczka1 Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 08.10.04, 00:21
                Lenka, ta odzywka Gliss Kur to jakas nowosc? Nie widzialam takiej w
                sklepach. :) A calkiem niedawno przygladalam sie roznym produktom tej firmy.
                • Gość: Lenka Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.chello.pl 08.10.04, 10:41
                  Nie,to nie nowosc.Istnieje juz na rynku jakis czas.Jest w butelce z dozownikiem.
                  Wyglada tak:
                  www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=9b3edd587db813207ae6cb10aae4f0aa&cmd=details&itemid=3311
                  Na wizazu zostala niezle zjechana,ja jednak sobie ja bardzo chwale.
                  Mam przetluszczajace sie wlosy, a nie zauwazylam by odzywka je dodatkowo
                  przetluscila.Nie narzekam tez na problemy z roczesywaniem po niej wlosow.
                  Nie wwiem skad te niepochlebne opinie.

Zauwazylam ze calej tej serii do wlosow deilkatnych i cienkich jakosc nie ma w
                  sklepach.
                  • calineczka1 Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 08.10.04, 11:42
                    Lenka, dzieki za info. Myslalam, ze to taka pianka, jak zwykle do wlosow,
                    ktorych sie nie splukuje. :) Hmm, ale i tak nie rzucila mi sie w oczy.
    • lady Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 08.10.04, 06:21
      Trzy rzeczy, za które dałabym każde pieniądze:
      Błyszczyk JT Lancome
      Podkład Divinora Gurlain
      Krem Nutrilogie Vichy

A mówią, że nie ma ideałów... ;-)
    • Gość: Bianca Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 09:02
      krem Oligo 25 Vichy lub Visible Results Loreal
      podkład Aera teint Vichy
      balsam Lipidiose 1 Vichy
      tusz Longitude Loreal
      zapach Noa Cacharel, rewelacja.
    • katija1 Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 08.10.04, 13:12
      - maskara Maybelline Valume Express (tez wersja Turbo Boost)
      - odzywka Mavala do paznokci
      - róż Delice Loreal i Bourjois
      - blyszczyk Rimmel Vinyl Lip
      - podkład Revlon Colorstay
      - Revlon Skinlights face illuminator
      - od 3 dni lakier JOKO ;)
      • Gość: kaloo Do katija1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 13:26
        Revlon Skinlights masz puder czy emulsję?Kupiłaś ją może gdzies w Warszawie?
        Który kolor jest najładniejszy?-ja zastanawiam sie nad tym najjaśniejszym pudru
        i jasnoróżowym emulsji.Jak sie sprawuje?
        pzdr!
        • katija1 Re: Do katija1 08.10.04, 13:29
          skinlights mam emulsje (pudrow wyjatkowo nie lubie)/ mam 2 koklorki 01
          najjasniejszy i peach light. obydwa super. nie dają koloru tylko taką poświate.
          wiosna/latem uzywam zamiast podkładu. nie pamietam juz gdzie kupiłam (sa
          strrrraszsnie wydajne i przez ten czas zzdążyłam zapomniec gdzie nabyłam).
          czasem na allegro je "widuję";)
        • mantha Re: revlon 08.10.04, 14:40
          Revlon jst w galerii centrum, wybor spory, wiec ta emulsja pewnie też.

Z kosmetykow niezbednych:
          Iwostin - krem nawilzajacy
          Revlon - Colorstay
          Tusz Max Factor 2000 kcal

pozdrawiam
          • Gość: kaloo Re: revlon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:49
            W Galerii Centrum na marszałkowskiej czy w g.mokotów?Dzięki!
            pzdr!
            • Gość: jiwj gdzie wizaz? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:25
              dziewczyny gdzie szukac forum WIZAZ o ktorym tyle tu sie pisze a NIE WIEM gdzie
              go szukac!! Napiszcie please jego adres int.
              • Gość: calineczka Re: gdzie wizaz? IP: *.ARMnet.Torun.PL 08.10.04, 20:32
                www.wizaz.pl
                :)
        • Gość: len Re: Do katija1 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.05, 23:20
          Kilka dni temu widzialam w Douglasie w WolaParku te emulsje w dwoch wersjach
          kolorystycznych, nie pamietam dokladnie numerow - ciemnej i jasnej.

Pozdrawiam!
    • Gość: Jasna Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:21
      Najlepsze perfumy, na które nigdy nie żałuję kasy to:
      - Very Irresistible Givenchy
      - Cool Water Davidoff.
      Kremom jestem niewierna, ale za zapach i magiczne właściwości wyróżniłabym:
      - Botanisource Avonu / ale nie ten pod oczy-beznadzieja!
      - pure camille YR gel vitamine / niestety pozostałe produkty z tej serii dla
      mnie są jak placebo.
      No i Dove, seria do ciała, od mydła po masło Silk, dla mnie bomba.
    • sitc Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 08.10.04, 22:28
      Dwa produkty Oceanica
      1. Podkład rozświetlający- używałam innych, dużo droższych a żaden tak pięknie
      nie wyglądał i tak długo nie trzymał się na twarzy.
      2. Błyszczyk Fruit Kiss troszkę mało wydajny ale za tą cenę i tak jest boski.
    • Gość: Ania25 Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: 81.15.254.* 08.10.04, 22:53
      Ostatnio - Piling enzymatyczny Dermiki - naprawde bardzo sympatyczny i dobrej
      jakosci, za rozsadna cene - 25 zl.Zawiodly mnie natomiast papierki matujace tej
      samej firmy (tez 25 zl) - matuja tak samo skutecznie jak zwykla chusteczka
      higieniczna, a tych opakowanie koszt.ok 1.O niebo lepsze byly te od Johnson &
      Johnoson, a do tego tansze.
      Krem na noc - AA odstresowujacy
      na dzien - Avene Anti-rougers (na naczynka) z filtrami UVB10 i UVA10 -bardzo
      lekka konsystencja, dobrze sie wchlania, a ze mam skore przetluszczajaca sie,
      to dla mnie wazne
      pod oczy Stop signs z filtrem 15 - nawilza i chroni
      NIezle sa szampony Klorane
      Pozdrawiam
    • sznuroweczka Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 09.10.04, 00:32
      Stanowczo: Maybelline Volume Express (super rzęsy za jedyne 19,90 :) ) oraz
      Juicy tubes.
      • kropisia Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 09.10.04, 11:34
        Moim najlepszym kosmetycznym nabytkiem byl krem przeciw rozstepom dla kobiet w
        ciazy "Palmer's Cocoa Butter". Mimo sporego przytycia w ciazy i gwaltownego po
        niej schudniecia nie mam rozstepow. Moja koleznaka uzywala tego samego
        preparatu z podobnym wynikiem. Moj ginekolog twierdzi, ze to nie zasluga
        kosmetyku tylko, ze mam szczescie...Ja sama nie wiem.
    • marielle Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 09.10.04, 13:02
      wlasciwie mam problem z odpowiedzia na to pytanie - chyba nie odkrylam jeszcze
      swego "super kosmetyku", zwlaszcza pielegnujacego. jednak z zalem (bo juz nie
      produkuja) stwierdzam, ze najlepszy podklad, jaki kiedykolwiek mialam to -
      "facefinity" max factora.
      • Gość: rusałka jak to??!! IP: *.pl 10.10.04, 15:32
        facefinity nie produkują?? porażka! moja najlepsza tapeta w życiu...
        co zamiast niego MF proponuje? mam nadzieje że coś równie dobrego!!
    • Gość: pia Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.adsl.proxad.net 09.10.04, 15:53
      Seria z kawiorem (granatowa) La Plairie. Zelu pod oczy i jednego z serum uzywam
      od kilku sezonow - sa rewelacyjne.
      • Gość: Amy Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.10.04, 19:03
        Dziewczyny ten podlad Facefinity MF dobrze kryje?? I jaka wogole jest jego cena?
        • anmanika Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 11.10.04, 09:03
          Seria kawiorowa polskiej firmy z Lodzi: rewelacyjna i tania.
          Garniera zel + tonik + krem w pomaranczowym opakowaniu, niestety juz nie
          produkuja. Zawsze to co dobre to znika.
          • Gość: Danusia Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek-do anmanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:46
            A co to za seria kawiorowa,gdzie moge ja kupic,jak nazwa i cena...?
            • anmanika Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek-do anmanik 11.10.04, 13:16
              Gość portalu: Danusia napisał(a):

> A co to za seria kawiorowa,gdzie moge ja kupic,jak nazwa i cena...?

Kupilam w drogeri Natura: Juliet Essayer firma z Lodzi. Zestaw, tonik, krem pod
              oczy, krem na dzien 150 zl. Pozniej dokupywala mi matka krem na noc wiec nie
              wiem ile kosztuje.
              • jop Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek-do anmanik 12.10.04, 11:52
                Ale pytanie było o La Prairie (zresztą wspominająca o tym napisała błędnie
                nazwę), a nie o jakąś firmę z Łodzi. La Prairie kosztuje w "bezcłówce" koło 150
                euro za sztukę...
    • Gość: winlka Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: 217.97.129.* 11.10.04, 11:28
      Nie moge sie powstrzymac i musze wam opowiedziec o moim najnowszym odkryciu.
      Jako posiadaczka tlustej cery przez kilka ostatnich sezonow wyprobowywalam na
      sobie rozne kremy matujace. Przewaznie stanowily one baze do nalozenia fliudu i
      twarz nie swiacila mi sie przez jaks godzine, no moze poltorej. Natomiast
      pozniej zaczynal sie dramat, ciagle przykladanie do twarzy bibulek (niestety
      musialam z nich szybko zrezygnowac bo zuzywalam zawrotna ilosc), pozniej
      chusteczek higienicznych i nic, okazalo sie, ze firma Mary Kay ma w swojej
      ofercie krem matujacy jednoczesnie obsorbujacy tluszcz. Nakladam go w ciagu
      dnia na makijaz (makijaz nie rozmazuje sie) a ja nie swiece sie przez 4
      godziny, oczywiscie na ulotce napisane jest, ze jedno nalozenie wystarcza na 8
      godzin ale mnie wystarcza na 4. Krem kosztuje 70zł i jest bardzo wydajny.
      • Gość: Piotr Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: 217.153.94.* 11.10.04, 14:10
        Brutal, Makler, Delta Force
    • Gość: agnesa Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 08:29
      Najlepszy podkład, jaki miałam w zyciu to produkt firmy Lierac (do kupienia w
      aptece). Podkład był w słoiczku, nazwy nie pamiętam. Niestety drogi jak nie
      wiem co - powyżej 100 zł. Dorównuje mu La Roche Posay, tańszy. To nieprawda, że
      firma ta nie ma kolorówki - ma specjalne cienie i szminki dla alergików. Ale z
      powodzeniem mogą je stosowac także nie uczuleni. Są doskonałej jakości. Zreszta
      wszystko, co użytwałam La Roche Posay było znakomite - cała linia Effeclar,
      Krem Active C, świetny krem do rak. A najlepszy wg mnie krem do rąk to
      Swissological Zeptera. Niestety drogi - ponad 30 zł.i w tzw.sprzedaży
      bezpośredniej. Ale jest do kupienia w stoisku Zeptera w Galerii Mokotów.
    • allumeuse_21 Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 12.10.04, 08:58
      - szampony L'oreal profesionnel [do nabycia w sklepach fryzjerskich ok 70
      zl/500ml lub taniej na allegro] szczegolnie intense repair do wlosow suchych, a
      wiekszosc z nas po farbowaniu ma suche :(
      - gel ginekologiczny lactacyd
      - krem do rak glycerona [przywiozlam z holandii 3 opakowania]
      - balsam do twarzy i ciala neutrogena
    • Gość: Monika Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 12.10.04, 10:34
      1. Tusze Chanel - najlepsze jakie mialam!
      2. Plyny ziolowe do higieny intymnej Ziaja - nie ma lepszych nigdzie na swiecie
      3. Double cleaning Kanebo (ja uzywam zelu i oil wash + silk powder peeling) -
      rewelacja
      4. Samooplacz do nog Lancome - nie ma lepszego ;)
      5. Mleczko nawilzajace do ciala Dior z serii Bikinii - swietny efekt nawilzenia
      6. Seria AA pod oczy - cudowny zapach i niezly efekt....
      • Gość: Monika Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 12.10.04, 10:39
        Zapomnialam jeszcze o matifying stick z zerii pureness shiseido - swietnie
        matuja moja tluste cera w ciagu dnia - naklada sie na makijaz. lepszy niz
        bibulki. ladnie wygladza skore i zweza pory, ma tez przyjeny zapach - to moje
        drugie podejscie (za pierwszym razem wydawalo mi sie, ze zbyt rozjasnia mi
        cere) - tym razem jest bardzo zadowolona i na pewno dlugo sie z nim nie
        rozstane.

Czy ktos moze polecic jakis dobry korektor na przebarwienia?
    • pieskuba Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 12.10.04, 11:18
      drożdże :o)

pieskuba
      • Gość: iu Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:40
        balsam ziaja MasloKakaowe
        blyszczyk Rossmann
        odzywki do wlosow Joico
    • Gość: naina odzywka do wlosow SO BLONDE IP: *.238.100.107.adsl.inetia.pl 17.10.04, 03:08
      Znalazlam przypadkowo w Douglasie,superwydajna,duza pojemnosc(chyba 300ml,nie
      pamietam,bo juz mi sie skonczyla),daje jasna poswiate wlosom blond,wlosy sa
      gladkie i lsniace.Dwa warianty:do jasnych,platynowych i sredniego
      blondu.Kosztuje 30 zl.Polecam!
      • Gość: kiwi Re: odzywka do wlosow SO BLONDE IP: *.238.79.8.adsl.inetia.pl 19.10.04, 11:00
        wczoraj kupiłam błyszczyk nivea w różowej tubcce nie lepi sie , nie pachnie ,
        bardzo nabłyszcza ale nie wygląda jak "woda" na ustach.
        kiwi
        • Gość: kiwi Re: i jeszcze coś IP: *.238.77.103.adsl.inetia.pl 21.10.04, 09:38
          olejek na końcówki włosów : "cehko" jest to olejek z siemienia lnianego ,
          wciera sie go w końcówki włosów przez co nie są suche , wystarczy 2 krople.
          niestety ostatnio nie mogę go dostać.
          kiwi
    • Gość: up Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: 212.33.74.* 25.02.05, 14:38
      up
      • Gość: Revlonka Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 25.02.05, 15:00
        Dziewczyny a ile kosztuje Revlon, Skinlights Face Illuminator Lotion (emulsja
        pielęgnacyjna). Jest tak samo droga jak wersja pudrowa?
        • Gość: karolka Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:39
          * moje ulubione perfumy gucci rush nr 1 i nr 2,ale faworyt to czerwony:)))
          przepiękne:)
          * płyn do demakijażu oczu dwufazowy L'oreal-teraz mam vichy,ale chyba powrócę
          do L'oreala
          * dezodorant w kulce vichy
        • dominichen Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 25.02.05, 19:11
          Z tego co pamietam to jest troche tansza od pudru ale niewiele. Uzywam obu
          rzeczy,jak dla mnie sa super,kupowalam w GC ale bylo to juz dosc dawno,one sa
          bardzo wydajne :).Emulsja chyba kosztuje okolo 50-55 zl.Tzn wtedy tak
          kosztowala,najlepiej poczekac az bedzie obnizka 20% w GC :)
    • Gość: Lilu Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:18
      Cienie La Roche-Posay. W końcu coś co nie podrażniło moich biednych
      alergicznych oczu! Lubię tą firmę również za podkład Unifiance Creme i za
      mleczko Toleriane, które jest rewelacyjne. Poza tym mój ukochany tusz Volume
      Glamour Borjois.
    • kasiabraun Re: Twoj najlepszy kosmetyczny nabytek 25.02.05, 15:25
      1. Effeclar K, La Roche Posay
      2. podkład dewy smooth - Clinique
      3. puder brązujący w kulkach - AVON
      4. maseczka z drozdzy - Eris

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka