l81 07.10.04, 12:45 To jest dokładnie krem pod oczy.Chciałam się dowiedzieć coś o tym kremie, jakie osoby w jakim wieku je stosowały, czy on jest dobry . Oczękuję ogólnych opinii. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l81 Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 13.10.04, 10:23 No może by ktoś napisał, a może nie uzywa nikt tych kremów.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 13.10.04, 11:34 kiedyś używałam Lancoma Hydra Zen, ale po zużyciu jednego więcej nie kupiłam...nie był to mój faworyt...generalnie za Lancome nie przepadam, ale używać zaczęłam ostatnio ich kremu na dzień z tej serii o którą pytasz i jestem zadowolona, ale pod oczka jeszcze nie eksperymentowałam pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 13.10.04, 12:00 Dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 14.10.04, 09:29 A może by ktoś jeszcze napisał.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwul Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU IP: *.qubushotel.com 14.10.04, 09:44 Szczerze - nie polecam. Zalezy oczywiscie z jakimi "problemami" sie borykasz, ale ani nie wygladza (pierwszych) zmarszczek, nie niweluje opuchniec/ zasinien... Nie robi po prostu nic.... Sama wyprobowalm chyba wszelkie mozliwe kremy pod oczy (gorna/ srednia polka) i Lancome nie moge w zadnej kategorii polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: KREM POD OCZY LANCOME PRIMORDIALE OPTIMUM YEU 15.10.04, 11:21 Dzięki za odpwiedź, ale bardzo ,mnie rozczrowałaś.Miałam ochotę na ten kremik.Ja borykam się z sińcami i opuchnięciami.Chciałabym żeby moja skóra była wygładzona pod oczami. A może jakieś inne kremy polecasz z górnej albo średniej półki.Napisz jakie stosowałas i na jakie problemy. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś