woocasch 02.06.05, 12:28 No i jak w tytule, jak tylko wspominam o kupnie motocykla to grozi rozwodem, oraz mnie terroryzuje emocjonalnie ( mam wybraćdziecko czy sprzęt, sprawdzone metody mile widziane !! woocasch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saracen1608 Re: Jak przekonać żonę ??!!! 02.06.05, 12:32 Stary , ciężka sprawa. Moja młoda zagroziła mi ze odejdzie jak mi sie remont mojej sztuki przeciągnął i zaniosłem sobie rozkładane łożko do garażu :D. Uspokoiła się jak jej poskładałem skuter , który teraz ujeżdza. Moze warto spróbować z tej strony ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deviant Re: Jak przekonać żonę ??!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.06.05, 13:36 Co prawda jeszcze żony nie mam i niezamierzam mieć w najbliższym czasie, ale weź też pod uwagę, że żona może być poprostu zazdrosna... Moje moto jest np. bardziej dopieszczone niż moja panna i co gorsza ona widzi ile serca i czułości w to wkładam :) później ma o to poretensje. Mówi, że jestem czulszy co do maszyny niż do niej więc coś w tym jest... Kup żonie drugi motocykl i problem zniknie... A tak na serio to pozdrawiam i życzę powodzenia w przekonywaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Jak przekonać żonę ??!!! 02.06.05, 13:41 Nie sadze,zeby byla zazdrosna. Po prostu zona boi sie, ze cos Ci sie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOB Re: Jak przekonać żonę ??!!! IP: 195.205.97.* 02.06.05, 13:47 Zerznij ja na motocyklu kumpla !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jak przekonać żonę ??!!! IP: 213.17.233.* 02.06.05, 14:23 kup jej futro z norek i po klopocie:), ja swoja postawilem przed faktem dokonanym-jakos do tej pory sie nie wyprowadzila, Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Jak przekonać żonę ??!!! 02.06.05, 16:50 witaj :) warto usiąść i spokojnie porozmawiać o za i przeciw...twom argumentem "za" może być na przykład możliwość wyjechania tylko we dwoje (a dzieci podrzuca się wtedy dziadkom) :D i może namów ją na wejście na nasze motocyklowe babskie forum ...jeżeli nie pomożemy - napewno nie zaszkodzimy...część z nas to mężatki, też mamy dzieci, niektóre podzielają pasję swoich mężów inne tolerują... ale nieszczęśliwych na naszym forum nie ma (może dlatego, że nie taki motocyklista straszny jak go Super Express maluje):D Powodzenia - Goha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek 1,98 Re: Jak przekonać żonę ??!!! IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 02.06.05, 20:20 A jak nic nie poskutkuje, to wywiń jej z liścia i idz kup ten motur ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine600 Re: Jak przekonać żonę ??!!! 02.06.05, 21:50 Kup, przyprowadz do domu i wskazujac z usmiechem powedz: "Kochanie patrz co od dzis bedzie z nami mieszkać." Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Jak przekonać żonę ??!!! 02.06.05, 22:35 Facet to takie duże dziecko,które musi mieć jakąś zabawkę.Jeżeli nie ma to przychodzą mu głupoty do głowy.A te "głupoty" noszą często krótkie spódniczki,obcisłe bluzki,itp.Niech więc się zastanowi,czy warto tak się stawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
demareo Re: Jak przekonać żonę ??!!! 02.06.05, 23:01 O chłopie współczuje ci, przeje..e masz i nic więcej. Z własnego doświadczenia wiem że jak się kobieta uprze to ci nic nie pomoże. Ja niestety musiałem sobie zmienić dziewczyne, bo tego marudzenia nie dało się więcej wytrzymać. Tylko że w dobrej sytuacji byłem, ty masz żone!!! Dziewczyny nie przekonałem, ale w domu (rodzine) przerobiłem wszystkich na moją strone, kupowałem gazety, opowiadałem jakie zloty i wycieczki to piękna sprawa. Że grupami wybierają się ludzie na wspaniałe wyprawy. Pomagają sobie na drodze jak ci się motor popsuje, a nie tak jak kierowcy puszek. Gadałem jacy motocykliści to wspaniali ludzie, super grono, pozdrawiają się w czasie jazdy i tak w kółko i do znudzenia! Ale poskutkowało. Najbardziej skutkują gazety, pokazywanie i mówienie o wspaniałych wycieczkach i zwiedzaniu świata. Mówienie że autem nie da się takich rzeczy robić. Tylko musisz pamiętać że jak się Twoja żonka na moto zgodzi to ją musisz zabrać na tą wycieczke!!! Pozdrawiam i życze przekonania żonki. Marek Odpowiedz Link Zgłoś