Gość: Marta IP: *.2city.net 07.10.04, 15:31 Mam blizne po ospie moze ktos z was likwidowal ja laserem lub dermabrazją ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pixi Re: blizny... IP: *.provider.pl / 212.127.77.* 07.10.04, 18:30 Ja likwidowałam laserem.Poszłam na zabieg bez żadnej wiedzy na jego temat.Blizna była głęboka i lekarz nie gwarantował mi,że całkowicie ją spłyci.Zabieg był bardzo bolesny,znieczulenie nie działało,swąd palonej tkanki.Efekt?Blizna nieco się spłyciła,ale pozostało białe przebarwienie (jest to chyba bielactwo).To przebarwienie bardziej mnie denerwuje niż głęboka blizna przed zabiegiem.A najgorsze,że jak nie można tego się pozbyć.Kolejny lekarz zaproponował mi wycięcie tej blizny.W miejscu wycięcia ma pozostać podłużna mniejsza blizna.Nie dziękuję,nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotii Re: blizny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:50 Przychylam się do pytania pomóżcie mam wesle i chiałabym się pozbyć tych blizn tylko nie wiem jak :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: blizny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:17 Też mam ten sam problem i nie wiem co robić. Pomóżcie :( Odpowiedz Link Zgłoś