Gość: babe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:33 dziewczyny znacie jakies strony z eleganckimi fryzurami (koczki itp) jezeli tak to prosze podajcie bo musze wymysleć jakąś fryzure na 100dniówke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasianka Re: fryzury na studniówke IP: 82.160.57.* 10.10.04, 00:45 hej!! najlepiej idź do fryzjera i tam zasięgnij rady;) śliczne są koczki z małymi klamerkami koloru sukienki,końcóweczki tam fajnie roztrzepane;) fryzjer powie Ci jaka fryzura Ci pasuje. kosztuje ona ok kilkudziesięciu złotych (cos ok 30-40). cudowne też są fryzurki z warkoczykami przy samej głowie. koleżanka robila sobie na komers i bardzo fajnie wyglądała.miała takie warkoczyki od góry, zrobione z nich koka i tam jeszcze jakos pod spodem też warkoczyki (nie umiem Ci tego opisać ale naprawde ładnie to wygląda) powodzenia i miłej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babe Re: fryzury na studniówke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:27 bardzo ci dziękuje za porady i strony.chyba wiem o co chodzi z tymi warkoczykami i naprawde swietnie to wyglada,zastanowie sie nad tym pomysłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasianka Re: fryzury na studniówke IP: 82.160.57.* 10.10.04, 00:48 to znowu ja...znalazłam kilka stron z fryzurami: www.fryzury.com/fryzury1.html www.ukhairdressers.com/style/index.asp gallery.hairboutique.com/default.asp www.joico.pl www.joico.com Odpowiedz Link Zgłoś