Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich

07.10.11, 00:10
Witam serdecznie.Jestem na forum nowa,ale juz od dawna pilnie śledzę Waszą stronkę.Chciałabym się po prostu przywitać razem z moją kochana sunią Ritą.Mam nadzieję, że od czasu do czasu będę mogła służyć dobrą radą albo uzyskać pomoc od Was?!Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • maria0511 Re: Witam wszystkich 07.10.11, 13:42
      Witam na forum.pozdrowienia dla Ciebie i Rity od Boni. M.M.
      • an3czka2 Re: Witam wszystkich 07.10.11, 13:44
        Witaj :). Ania z lilą.
        • rybki1990 Re: Witam wszystkich 07.10.11, 17:22
          witamy:) nowa forumowiczke:) pozdrawiam:) Patrycja i Suzi:)
    • megg_mb Re: Witam wszystkich 07.10.11, 18:19
      Witaj "danonek"...jak ktoś niedawno określił w towarzystwie wzajemnej adoracji ale to była zwykła złośliwość. Lubimy jak przy zdjęciach naszych pupili są przemiłe komentarze, lubimy nasze pytania z prośbą o radę w konkretnym przypadku, lubimy czytać odpowiedzi bo też tylko praktykujący z shih-tzakami mogą wiele nam przekazać także tym bardziej Witaj i dziel się swoją wiedzą i nabywanym z czasem doświadczeniem. Marta z Maylusiem:-))
    • maby-baby Re: Witam wszystkich 07.10.11, 22:42
      Witam z Mambą i Tosią (ciężarówką) :)
      • an3czka2 Re: Witam wszystkich 09.10.11, 14:08
        Kochanie a jak Tosia w ogóle się czuje?, dobrze znosi odmienny stan?. Nasz nam kaprysiła czasem, ale to pod koniec. Teraz przechodzi fazę chudnięcia, jest jak ,,wyjedzona" przez maluchy. Wygląda to okropnie, skóra i kości dosłownie:(. Poleciałam do weta i usłyszałam, taka kolej rzeczy, dzieci ja zjadają:). Mam byc spokojna i karmić ja bez umiaru, ile chce tyle ma jeść:). Czyli lila karmi dzieci na żądanie, czyli non stop(co 2-3 godziny), a my Lilunię jak wilczura. Je 6-7 razy dziennie po pełnej misce karmy suchej i gotowanej. Pozdrawiamy Mambę i Tosię ,czekamy na ,,kuzynów":). Ania.
    • julka225 Re: Witam wszystkich 14.10.11, 16:11
      Witamy z Dżekim :)
      • cccykoria Re: Witam wszystkich 14.10.11, 18:52
        julka225 napisała:

> Witamy z Dżekim :)

ślicznotek:) pozdrawiam Magda z fredim:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka