Gość: vika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:11 potrzebuje urokliwego olejku do kapieli lub masazu jaki proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vika Re: olejek do masazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:17 ?????????// Odpowiedz Link Zgłoś
k3ffy Re: olejek do masazu 11.10.04, 18:34 YYy... to duża różnica do kąpieli czy do masażu. W tej drugiej kwestii mogę ci polecić YR Opalizujący olejek do masażu ciała Ode à l'Amour. Szczególnie miły dodatek do wieczoru we dwoje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: olejek do masazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:55 i oto mi chodzio...jutro biegnę do YR....a jaki do kapieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: olejek do masazu IP: *.acn.waw.pl 11.10.04, 18:58 Rozumiem, że chodzi ci o produkty gotowe, a nie kompozycje własne? W takim razie polecam produkt Bielendy - płyn do kąpieli z naturalnymi olejkami zapachowymi. Ja uwielbiam ten z mandarynką i drzewem sandałowym, ma obłędnie piękny zapach. Są też inne kompozycje. Występuje to w takich ciemnobrązowych, niewielkich butelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: olejek do masazu IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 11.10.04, 23:46 tak, bielenda do kapieli jest super- ta mandarynkowa i z rozmarynem tez. sa w carrefourach. Odpowiedz Link Zgłoś