IP: *.client.attbi.com 19.04.02, 21:15
mam 33 lata i szukam dobrej maseczki nawilzajacej,prosze o pomoc
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ptasia Re: maseczka IP: *.wcp.pl 19.04.02, 22:13
      polecam Dax ze serii Minerały, skuteczna, a tania
    • moni_citroni Re: maseczka 20.04.02, 07:44
      Ja tez ja polecam, jest super ! i ładnie pachnie :-)
      • Gość: aga71 Re: Dax Mineraly IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.04.02, 08:50

A u mnie ta maseczka sie nie sprawdzila - byla jakas taka ciezka, tlusta, a skora wcale po niej nie byla nawilzona, za to podrazniona (zaczerwieniona, swedzaca). W koncu zuzylam ja do ciala....

Aga
    • Gość: Marta Re: maseczka IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 20.04.02, 12:33
      Ja też polecam tę maseczkę z minerałami Dax Cosmetics.W ogóle Dax ma fajne i
      skuteczne maski: polecam również serię Fructi z brzoskwinią.Oprócz tego dobra
      jest maseczka nawilżająca AA z glinką zieloną,Eris z serii 24 h i Dermiki SPA.
    • Gość: dida Re: maseczka IP: *.icpnet.pl 20.04.02, 16:07
      ja wlasnie odkrylam zelowa silnie nawilzajaca, firma AA. klor zielony, w
      przezroczstym opakowaniu. cena smieszna-10 zlotych. mozesz nakldac ile chcesz
      i kiedy chcesz. wchlania sie bardzo szybko, nie trzeba jej usuwac. troszeczke
      sie tylko lepi skora (tak jak po nawilzaczu pod krem inter fragrance) wiec
      polecam raczej na noc lub kiedy nie wychodzisz z domu. podobno splyca tez
      zmarszczki-nie weim, mam dopiero 23 lata wiec jeszcze trudno mi to sprawdzic:)
      • Gość: tiny Re: maseczka IP: *.org 20.04.02, 19:06
        ja też trafiłam na ową zieloną, żelową maseczkę AA.
        Rzeczywiscie fajna, ale muszę później zmyć twarz
        tonikiem, bo gdy po niej, zgodnie z instrukcją nakładam
        krem, wałkują mi sie na twarzy zielone żelki :)))).
        dobra jest też maseczka AA z glinką zieloną.
        • Gość: daggy Re: maseczka zielona AA IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 23.04.02, 12:49
          Ja tą zieloną maseczke wpisałam na listę przebojów kosmetycznych za grosze.
          Tylko wbrew temu co piszą, trzeba ją zmyć, bo faktycznie wałkuje się pod
          makijażem. Żeby tego uniknąć, nakładam ja na całą noc. I lekko wygładza
          zmarszczki, pryznajmniej te płytkie (innych na razie nie mam). Kiedy mam bardzo
          zmęczoną cerę, np. od klimatyzacji, komputera czy stresu, używam jej codziemmie
          zamiast kremu na noc. Rewelacyjnie koi też podrażnienia. Aha, mam 30 lat.
    • kasiulek Re: maseczka 22.04.02, 22:32
      Fantastyczna jest maseczka bionawilzajaca z witamina C Dermiki, ale wlasnie
      wyczytalam na forum, ze ja wycofuja!!!!!!!
    • Gość: ola Re: maseczka IP: *.client.attbi.com 23.04.02, 03:41
      dziekuje
      • Gość: bisou Re: maseczka IP: *.pl 23.04.02, 07:56
        jakbys chciała naprawdę porządnie nawilżyć skórę to polecam maseczki sans
        soucis - w saszetkach, które starczają na 3-4 razy (jedna-ok.8zł) bardzo mi
        pomogły jak miałam straszliwie wysuszoną skórę. Też się ich nie spłukuje, a
        bardzo ładnie się wchłaniają. Daja uczucie natychmiastowego nawilżenia i takiej
        swiezości.
    • Gość: koralik Re: maseczka IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 23.04.02, 08:45
      Moj nr1 to maseczka nawilzajaco-kojaca AVENE - nakladam ja na noc jako krem.
      Dosc dobrze nawilza tez nawilzajaca maseczka Oriflame z ogorkiem i aloesem, ale
      ja trzeba splukac po 10min.
      Pozdrowienia, Koralik
    • Gość: Marta Re: maseczka IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 23.04.02, 11:24
      Jeszcze mi się przypomniało,że bardzo dobra jest maseczka nawilżająca Kolastyny
      z koezymem Q i algami(taka biało-niebieska tubka).Kosztuje grosze, a naprawdę
      bardzo poprawia wygląd twarzy.
      • modo Re: maseczka 23.04.02, 11:54
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> Jeszcze mi się przypomniało,że bardzo dobra jest maseczka nawilżająca Kolastyny
        >
        > z koezymem Q i algami(taka biało-niebieska tubka).Kosztuje grosze, a naprawdę
        > bardzo poprawia wygląd twarzy.

Potwierdzam. Ta maseczka jest super. I nie trzeba jej zmywać.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka