Dodaj do ulubionych

czy jesteście

IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.04.02, 22:53
lampucerkami, klasycznymi pindziami polskimi z modną barbiowo - pasemkową
fryzurą, czarną skórzaną kurteczką oraz obuwiem koniecznie na obcasku w kolorze
chętnie kremowym lub czerwonym i kwadratową torebką pod pachą? (wydanie może
być tanie lub - panny z korporacji - luksusowe)
czy uwielbiacie beżową konturówkę plus błyszczyk oraz tygrysie wzorki? i
wszyyystkie macie balejaż? nosicie dżinsy dzwony vintage denim i macie to
specyficzne coś, co odróżnia was od innych, a jednocześnie sprawia, że stajecie
się bezbarwne przez podporządkowanie się jednemu modnemu stylowi (czytaj elle,
bądź na topie).
i madame kwasniewska jest dla was kobietą z klasą oraz wzorem do naśladowania.
a może wcale tak nie jest?
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: dafne Re: czy jesteście IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 19.04.02, 23:38
      Nie jestem wypindrzoną paniusią. Używam co prawda mnóstwa kosmetyków
      pielęgnacyjnych, ale nie maluję się prawie wcale(jedynie delikatny podkład i
      nawilżający błyszczyk, mam ładną oprawę oczu więc z ich malowania na co dzień
      rezygnuję).Włosy moje też są naturalne, zawsze świeże, bez lakieru. Po prostu
      jak to ktoś określił"świetnie obcięte i wypielęgnowane".
      • Gość: pi Re: czy jesteście IP: *.tc.ph.cox.net 20.04.02, 01:48
        O co chcialas zapytac, kochanie ? Czy szukasz kolezanki na dlugie samotne
        wieczory ? Tak pieknie i detalicznie opisalas swoj styl, ze na pewno niebawem
        kumpelka sie znajdzie.
    • Gość: aaaa Re: czy jesteście IP: *.vif.net 20.04.02, 06:07
      jest w tym troche prawdy. polki są zbyt często "zrobione" na jedno kopyto.
      Cały kraj pełen jest "lasek" (mniej lub bardziej udanych).
    • Gość: tiny Re: czy jesteście IP: *.org 20.04.02, 17:04
      nie jest tak wcale a wcale. na buty na obcasach nawet
      nie mogę patrzeć, tym bardziej na krótkie skórzane
      kurteczki. mam własny styl i nie muszę kopiować
      propozycji kolorowych pism. nie znaczy to jednak, że o
      siebie nie dbam. dzięki temu forum zaoszczędziłam
      trochę pieniędzy na kosmetyki, które być może bym
      kupiła, a które później próbowałabym opchnąć młodszej
      siostrze :)))
      a tak poważnie - zaszufladkować ludzi jest bardzo łatwo
      - czy według ciebie, zgodnie z tym kluczem podziału,
      rozmawaiajacy na forum "seks" itp, są erotomanami,
      "Kulinaria" - garkotłukami, "dietetyczka" -
      anorektyczkami i bulimiczkami itp.???
      nie lubisz, nie czytaj. nie oceniaj, bo być może
      podsumowujesz w ten sposób osobę, którą cenisz, a o
      której nie wiesz, że własnie omawia w sieci własciwiści
      kremu nawilżającego. pozdrawiam :)))
    • ptasia Re: czy jesteście 20.04.02, 17:35
      no pewnie, że jesteśmy, przecież tylko takie panny interesują się komsetykami,
      reszta to nawet mydła nie używa. A może reszta nie przyznaje się, że używa
      kosmetyków, bo to wstydliwe, głupie i babskie (zmora życia: zostać przyłapaną
      przez znajomych w drogerii kupując, co gorsza, kosmetyki do makijażu)...?
    • Gość: dida Re: czy jesteście IP: *.icpnet.pl 21.04.02, 15:22
      skad wiedziales/as?:))))))jestem sobie taka strojnisia. w prawdzie pasemek nie
      mam, bo wlosow wogole nie farbuje,czarnek korteczki skorzanej tez ne posiadam,
      obuwie na obcasie a jakze (zawsze i wszedzie)tyle ze raczej w kolorze
      czarnym,torebka troszke wieksza bo musze duzo ze soba nosic a w takiej malej
      kwadratowej sie nie zmiesci,nie uzywam wogole kontrowki (bezowa czy rozowa-jedno
      licho) podobnie jak blyszczykow,nie mam balejazu (ale o tym chyba juz
      wspominalam), nie nosze spodni dzwonow denim,ell nie czytam ani cosmo tez, pani
      kwasniewska jest dla mnie ot jeszcze jedna osoba publiczna (zycze jej
      wszystkiego najlepszego, ale niekoniecznie pragne odwzorowywac jej sposob
      bycia,ubierania itp),ale....zawsze i wszedzie nosze spodniczki i sukienki (i to
      nie krotsze niz przed kolano), podobnie jak wysokie obcasy, czytalam votre
      beaute czy jak to sie pisze bo to byla jedyna gazeta tematyczna (znaczy o
      kosmetykach),uwielbiam podklady, pudry, matowe pomadki,roze,czarne kredki do
      oczu, eyelinery,wyraznie zaznaczone oczy, paznokcie mam dlugie i koniecznie
      pomalowane (ot np. jakis blady kolorek, nie rzucajacy sie w oczy), na solarium
      chodze sobie 1-2 razy w tyg. no i mam nawet jednak korteczke takeigo wlochatego
      miska (wprawdzie nie jest to tygrysi wzorek ale zwierzak wiec pewnie podchodzi
      co?).mam pytanie teraz-co z tego? czy bedziesz kogos ocenial/ala po sposobie
      ubierania, to ze dba o siebie? gdybym nie robila tego wszystkiego zarzucilbys/as
      mi ze jestem niechlujan itp, ze moglaby zalozyc spodnei dzwony denim cos tam,
      pomalowac usta bezowa konturowka i blyszczykiem, zrobila sobie pasemka na
      wlosach, zalozyla buty na wysokich obcasach (najlepiej jasny bez lub czerwony) i
      trzymala mala kwadratowa toregbke pod pacha...
      pozdrawiam.

Gość portalu: mix napisał(a):

> lampucerkami, klasycznymi pindziami polskimi z modną barbiowo - pasemkową
      > fryzurą, czarną skórzaną kurteczką oraz obuwiem koniecznie na obcasku w kolorze
      >
      > chętnie kremowym lub czerwonym i kwadratową torebką pod pachą? (wydanie może
      > być tanie lub - panny z korporacji - luksusowe)
      > czy uwielbiacie beżową konturówkę plus błyszczyk oraz tygrysie wzorki? i
      > wszyyystkie macie balejaż? nosicie dżinsy dzwony vintage denim i macie to
      > specyficzne coś, co odróżnia was od innych, a jednocześnie sprawia, że stajecie
      >
      > się bezbarwne przez podporządkowanie się jednemu modnemu stylowi (czytaj elle,
      > bądź na topie).
      > i madame kwasniewska jest dla was kobietą z klasą oraz wzorem do naśladowania.
      > a może wcale tak nie jest?
      > pozdrawiam:)

• Gość: mysia200 Re: czy jesteście IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.04.02, 20:05
        ja to forum traktuje jakby kupa bab spotkala sie na kawie i ciachu(wirtualnym)
        i dzielila sie wrazeniami co do kosmetykow to tak jakby chec podzielenia sie
        dobrym zakupem. bo skad do cholery mam wiedziec czy dany kosmetyk jest dobry
        skoro wszyscy-poczawszo od producenta przez marketingowca skoczywszy na pani za
        kontuarem chca mi go wepchnac i wyciagnac ze mnie forse.
        jesli chodzi o wyglad to w poniedzailki nosze eleganckie bluzki i prste spodnie
        (ucze ludzi w firmach)we wtorki -szerokasne czarne spodnie i buty gorskie,w
        srody-proste spodnice i szalone rajstopy(np w kabaretki buraczkowe,rajstopy
        komiks z Calzedonii)w czwartki znow spodnie mega wygodne a od piatku do
        niedzieli bluzy z kapturem. I co ty na to?a nie dodalam co robie-ucza
        angielskiego na kursach i w szkole policealnej(oraz biznesmanow).i nie moge
        smierdziec w pracy i miec pryszczy bo"wystepuje" przed ludzmi ok 4 godzin
        dziennie(minimum)
        i cenie sobie asceze.(rzesy-matowa twarz)
        nie potrzebnie dalam sie wplatac w "rozmowe" bo to byla prowokacja:-)
        • Gość: mix Re: czy jesteście IP: *.provider.pl / *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 23.04.02, 16:20
          mhm, była:)))
          ale nie złośliwa....
          • Gość: mysia200 Re: czy jesteście IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.04.02, 21:59
            Gość portalu: mix napisał(a):

> mhm, była:)))
            > ale nie złośliwa....

a tak przy okazji czy jestes rodzaju żeńskiego czy męskiego?zainteresowałas/łeś
            mnie prowokacją.i co cię przywiało na to forum? jak chcesz to podaje ci mojego
            maila(jednego z tysiąca )mysia2003@yahoo.com
            papajki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka