Gość: Ala IP: 2.3.STABLE* / 192.168.0.* 22.04.02, 08:53 Muszę kupić i poszukuję inspiracji - proszę o Wasze typy . Chodzi mi o pomadki ochronne na lato /przydadza sie też na nartach / lubie dobrze wchłaniające sie . Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga71 Re: Pomadki z filtrem IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.04.02, 09:51 Moze Lancaster? Ma pomaranczowawy kolorek w opakowaniu, ale podobno na ustach jest bezbarwny. sama jeszcze nie probowalam... Dobra jest pomadka ochronna Chanel, ale kosztuje prawie 100zl - smaruje sie cieniutka warstwa, a ochrone daje na dlugo. Ma filtr SPF 15, o ile dobrze pamietam ja nie lubie takich pomadek pozostawiajacych na ustach bialawa poswiate, dlatego NIE polecam np. Clarins.... Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Pomadki z filtrem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.04.02, 21:53 Ze wszystkich pomadek ochronnych które miałam najbardziej odpowiadały mi pomadki Labello, niestety niedostępne w Polsce. Moim absolutnym hitem była z rumiankiem, ale też mieli fajne pomadki Sun na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Pomadki z filtrem 24.04.02, 13:47 Jeżeli się nie mylę, to Nivea ma pomadke ochronną z filtrem na lato. Odpowiedz Link Zgłoś