Dodaj do ulubionych

Dermedic Hydra-in 2

25.10.04, 11:47
Witam

Czytam i czytam i stwierdzam, że ostatnio najczęściej polecanym kremem jest
Dermedic Hydra-In 2.
Wykorzystałam wyszukiwarkę i stwierdzam, że polecacie go zarówno do cer
problemowych tłustych, mieszanych jak i suchych.
Czy on naprawdę jest taki super? Czy jest wart swojej ceny? Dodam, że mam 32
lata, nigdy nie miałam problemów skórnych, nigdy nie wydałam na krem więcej
niż 20 zł, a ostatnio postanowiłam zaszaleć i kupić sobie coś super.
Zastanawiałam się nad Vichy, ale widzę, że Dermedic ma więcej zwolenniczek.
Jeszcze jedno - jak się ma Dermedic do Nu-Skin?
Będę wdzięczna za wszelkie opinie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: Dermedic Hydra-in 2 IP: 62.233.181.* 25.10.04, 12:03
      Jestem jego najgorliwszą zwolenniczką , gdyż dawno nie mialam tak dobrego kremu
      na tę porę roku:) A uczulalo mni już i apteczne Avene, dlatego bardzo rozsądnie
      podchodzę do tego typu kosmetyków. Zaznaczam:mam skórę suchą, piekielnie
      histeryczną(rumieńce, zaczerwienienia, pajączki , histeria na każdy nowy krem)--
      -->po Dermedicu jest pieknie:)))))) Nawilża, mocno natłuszcza, wydelikatnia, u
      mnie rozjasnia, żadnych niespodzianek typu wypryski_______ale, zaznaczam mam
      suchą skórę!!!!!Wysoce wątpliwą rzeczą wydaje mi się to, aby ktoś czuł się
      usatysfakcjonowany tym krem , jesli ma tłustą, nawet dla mieszanej może być za
      ciężki - bo jest ciężki i nie ma się co spodziewać, że zwolennicy leciutkich
      kremików będą go lubić. Najlepiej poproś w aptece o próbkę. Warto:)
      • Gość: Klara PS. IP: 62.233.181.* 25.10.04, 12:07
        Kosztuje około 40 zł i myslę, że tyle jest wart , w przeciwieństwie do chorych
        cen Vichy, które, przynajmniej mnie, uczulają taśmowo, więc już na nie nie
        patrzę. Ale to zależy od skóry.
        Zauważyłam też smieszną rzecz - próbki Dermedica strasznie cuchną kwaśnymi
        jabłkami:))))))Sam krem pachnie o wiele przyjemniej -też jabłkowo, ale o 50%
        milej:)
        • kiku.san Re: PS. 25.10.04, 12:14
          Dzięki - już zdecydowałam, że kupię - jeszcze dziś jak gdzieś znajdę:) Jutro
          zdam relację.
          A czy próbowałyście może balsamu Celluend 2? Recenzje na wizażu powaliły mnie
          na kolana, a dodam, że nigdy nie wierzyłam w skuteczność tego typu balsamów.
        • kalooo Re: PS. 25.10.04, 12:19
          Gość portalu: Klara napisał(a):

>próbki Dermedica strasznie cuchną kwaśnymi
          > jabłkami:))))))Sam krem pachnie o wiele przyjemniej -też jabłkowo, ale o 50%
          > milej:)

Hmmm.Moim zdaniem te kremy akurat pachną przepięknie,mi się bardzo podoba
          zapach,jest cudowny..Nigdy nie pomyślałabym,że "cuchnie"...
          • Gość: Klara Re: PS. IP: 62.233.181.* 25.10.04, 12:38
            Bo to próbki cuchnęły, krem pachnie, choć nie jest to mój ulubiony zapach. Mam
            poważne podejrzenie, że próbki były stare i to dlatego:)
            • kalooo Re: PS. 25.10.04, 12:41
              no,chyba że były stare...;) Ale ogólnie to zapach tych kremów jest jednym z
              najlepszych na rynku-na esentii nawet jedna dziewczyna też pisała,że jest
              b.ładny.
              • Gość: Klara Re: PS. IP: 62.233.181.* 25.10.04, 12:47
                Dodam tylko, że Dermedic nie wyłamuje się ze strategii rynkowej wielu polskich
                firm - tzn. jego produktów należy szukać z latarką w biały dzień:) Oni mają w
                moim mieście siedzibę, a można właściwie "całokształt" dostać tylko w jednej
                aptece...Nie wiem, jak to, w takim razie, jak to gdzie indziej wygląda...Ale to
                dobrze, że jakaś polska firma moze wreszcie spokojnie konkurować z czymś takim
                jak Vichy w aptekach.
                • kalooo Re: PS. 25.10.04, 12:52
                  No fakt-większość firm to chyba zapomina,że towar jest dla klienta i zapomina
                  poumieszczać go w sklepach..;) -vide: Eveline,Vipera,Hean itd.
                  Natomiast akurat w Warszawie Dermedic w większości-choć nie wszystkich- aptek
                  jest,na szczęście.Aczkolwiek nie od razu był...
                  • kiku.san Re: PS. 25.10.04, 12:58
                    Jakoś ja nigdy nie mam problemu:)
                    Z jakiejkolwiek apteki korzystam (w zależności od akuratnego miejsca
                    zamieszkania), nawet, gdy czegoś nie ma w danym momencie to miłe panie zapisują
                    sobie do zeszytu to, co sobie życzę i następnego dnia już jest:)
    • Gość: K Re: Dermedic Hydra-in 2 IP: *.mtvk.pl 25.10.04, 16:04
      Zuzylam juz 3 sloiczki Hydrain2 i wciaz jestem tym kremem zachwycona! Mam cere
      normalna w strone suchej i bardzo wrazliwej- ten kremik swietnie ją nawilza,
      lekko natluszcza, dosc dobrze sie wchlania, przepieknie pachnie- moglabym sie
      zachwycac i zachwycac :) Ogolnie rzecz biorac, goraco polecam. Kremy Vichy
      zdecydowanie sie nie umywaja.
      Pozostale kosmetyki Dermedic tez sa swietne- Celluend, Lipidioend, balsam do
      ciala Hydrain2. Jedynie krem pod oczy Hydrain2 nie przypadl mi do gustu...
    • Gość: mea Re: Dermedic Hydra-in 2 IP: 80.48.229.* 26.10.04, 08:19
      zgadzam się, że pod oczy mogą nakładać ryzykantki, moje ślepka spuchły i
      popiekły. cena hydrein 2 'w mojej" aptece to 29pln.
      • ruda_80 Do Mei 27.10.04, 14:15
        A gdzie jest Twoja apteka? Może w Warszawie - jeśli tak to czy możesz podać
        adres? Ja się dzis pytałam w "swojej" to kosztuje ponad 37 zł :-(
        • Gość: julita30 a kto zna Acne Expert- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:06
          kurację przeciwtradzikową-krem nawilzajaco-kojacy?Zastanawia się nad nim moja
          siiostra..Uzywa go króras z Was?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka