Dodaj do ulubionych

J.Lo czy Beyonce?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:21
Która z nich jest ładniejsza? Moim zdaniem J.Lo...ale generalnie to kształty te panie mają takie dość sobie;)Powoli wyzbywam się kompleksów z powodu szerokich bioder...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.chello.pl 28.10.04, 20:36
      Obie są bardzo ładne,każda na swój sposób,choć kształty obydwu akurat mi się
      nie podobają.
      • Gość: sissi Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:44
        I utalentowane! Przede wszystkim światła na Beyonce, która świetnie śpiewa na
        żywo. Sam głos to nie wszystko, podobno 3 godzinny dziennie go ćwiczy.
        • charade Re: J.Lo czy Beyonce? 28.10.04, 22:05
          Mnie się z urody podoba o wiele bardziej JLo. Ona ma naturalnie piękne rysy,
          natomiast Beyonce ma zawsze tak nawalone takie ilości tapety, że ciężko sobie
          wyobrazić, jaka naprawdę jest jej twarz. Jest dla mnie plastikowa.
          Obydwie maja przyciężkawe figury, ale Beyonce kompletnie nie umie się ubrać i z
          uporem maniaka eksponuje klockowate nogi.
          Tyle o urodzie. Co do talentu, to zdecydowanie szala sie przechyla na korzyść
          Beyonce, chociaż nie słucham tego rodzaju muzyki. JLo ma marniutki głosik...
          • Gość: francuzeczka Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:41
            stane w obronie kobiecych ksztaltow!:) obie panie nie sa grube!a jak ktos mi
            napisze ze sa to padne trupem! maja kragle ksztalty, nie zaprzeczam ale sa
            apetyczne a nie skora i kosci. o gustach sie nie dyskutuje ale biust i okragla
            pupa sa atrybutami kobiecosci. zdecydowanie bardziej podoba mi sie J.Lo.
            • Gość: Lenka Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.chello.pl 28.10.04, 23:33
              Wiesz, dla mnie te panie są "dosyć ciężkiej" budowy-szerokie biodra,duże
              tyłki,masywne uda i przy tym bardzo mały biust.Jeśli one w teledyskach/na
              okładkach tak wyglądaja to pomyśl sobie jakie są w rzeczywistości.
              Ale twarzyczkiza to mają ładne :)
              • Gość: Wenus Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.zreo.compaq.com 29.10.04, 11:39
                piekne, bo wygladaja jak kobiety , a panie krytykujace moze zadowoli forum
                anoreksja bo tam do woli mozna wzdychac na widok kosci
                • Gość: Lenka Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.chello.pl 29.10.04, 11:43
                  Musisz odrazu popadać w skrajność?Nie widzisz nic pośredniego między wyglądem
                  tych dwóch pań, a wyglądem anorektyczek? Bo ja tak.

• Gość: Wenus Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.zreo.compaq.com 29.10.04, 11:46
                  Co jak moge chciec od SZCZUPLEJ KOBIETY O WSPANIALYCH KOBIECYCH OKRAGLOSCIACH?
                  a popadajac w skrajnosc to widze tylko wieszaka , albo deske do prasowania albo
                  hmm meska sylwetke?
                  • Gość: ivy Re: J.Lo czy Beyonce? IP: 80.51.90.* 01.11.04, 10:57
                    a mi sie podoba figura np. jasmin wagner (blumchen). raczej nie ma meskiej
                    sylwetki... zreszta twarz tez ma piekna. to jest dopiero naturalna uroda.
                    mezczyzna tez podobaja sie dlugie szczuple nogi, a nie salcesony (nie mowie ze
                    ww wymienione panie takowe maja. nie przygladalam sie ich nogom akurat).
                    pozdrawiam
                • Gość: lol Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 11:16
                  oj wenus. kreujesz sie na tym forum na osobe pewna siebie, zadowolana ze
                  swojego wygladu, a teraz doskonale widac jak kompleksy z ciebie wylaza. gdyby
                  tak nie bylo nie wmawialabys z uporem maniaka wszystkim dookola, ze twoja
                  figura jest lepsza niz kobiet troche szczuplejszych od ciebie. po prostu jezeli
                  cos jest prawda to nie trzeba caly czas sie o to klocic, wsciekac na osoby,
                  ktore uwazaja inaczej, wyzywac od kosciotrupow. jesli ktos jest pewny siebie to
                  tak nie reaguje na krytyke. a ty ziejesz kompleksami i nienawiscia do
                  szczuplych kobiet, wiec chyba jednak masz cos z psyche...
                  p.s. miedzy szczupla kobieta, a anorektyczka jest roznica ok 10-20 kg. ale ty
                  takich subtelnosci nie dostrzegasz.
                  • Gość: Stephanie Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 12:59
                    wydaje mi sie ze beyonce ma troszke ładniejsza figurę ma taklie w
                    przeciwienstwie do J.Lo...ogólnie tez uwazam ze są ciut "za kobiece" choc wcale
                    nie grube
                • Gość: Stephanie Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 12:57
                  najładniejsza z nich jest Monica Bellucci :)
                  • Gość: Elle Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:59
                    Belucci wygląda sztucznie.Coś mi w niej przeszkadza.
              • ziereal Re: J.Lo czy Beyonce? 30.10.04, 21:08
                lol
                Bardzo maly biust?:) Miseczka B to nie jest BARDZO MALY..ale rozumiem, ze
                musialyby miec conajmniej C czy D zebys tak nie napisala:)
              • Gość: ivy Re: J.Lo czy Beyonce? IP: 80.51.90.* 01.11.04, 10:52
                na zdjeciach nieretuszowanych i w tv czesto sie wyglada gorzej niz w
                rzeczywistosci. ponoc tv pogrubia
      • Gość: Mya Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.04, 22:05
        hmmm a jak wygladał nos J.Lo przed operacja? moze mi ktos powie?
        • Gość: ziereal www.awfulplasticsurgery.com JL przed operacja/nt IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 31.10.04, 22:42
          • aretse11 J.LO 01.11.04, 20:39
            obydwie nie maja proporcjonalnych figur..zbyt duze tylki i biodra w porownaniu
            do biustu..ale generalnie J.LO jest ladniejsza..z twarzy to juz na pewno..w
            ogole bardzo ja lubie..tzn jej piosenki i jej piekna buzke..Wiem,ze kiedys
            wygladala inaczej,bo pamietam ja z filmow..z serialu..gdzie byla duzo grubsza i
            miala szerszy nos..ale ok-jak zaczela kariere piosenkarki to byla niezle
            wyszykowana..teraz znow jej sie przytylo..
          • Gość: nadja Re: www.awfulplasticsurgery.com JL przed operac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:53
            Boszszz, Beyonce nie ma tego czegos????
            Jest piekna :-)
            n
            • gabinia24 Re: www.awfulplasticsurgery.com JL przed operac 01.12.04, 10:06
              Moim zdaniem obie są na swój sposób ładne(jak każda kobieta).Nie miałam
              możliwości oglądac ich z bliska na żywo,a wiadomo ,że makijarz potrafi zrobić
              cuda.Z tego co mi waidomo obie panie mają sztuczne włosy.O Beyonce była mowa na
              tym forum.a o Lopez przeczytałam na interii(poszukam linku)
              • gabinia24 Re: www.awfulplasticsurgery.com JL przed operac 01.12.04, 10:14

A to link
                muzyka.interia.pl/info/infid/548399
                • gabinia24 Re: www.awfulplasticsurgery.com JL przed operac 01.12.04, 10:15
                  A to jeszez jeden o pupie J.Lo i Beyonce

muzyka.interia.pl/info?inf=562965
    • Gość: Beata Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.rzeszow.mm.pl 29.10.04, 16:04
      Uważam że obie panie są bardzo ładne i cenię je za to że dzięki nim wiele
      młodych kobiet przestaje się głupio głodzić tylko akceptuje swoje kobiece
      kształty.W końcu, jak mówi mój facet, kobieta nie powinna być chuda , musi
      czymś się odróżniać od faceta ,bo kościste tyłki to raczej ich domena.
      • Gość: tekla Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 29.10.04, 18:01
        Jezeli chodzi o urode to zdecydowanie bardiej podoba mi sie J.Lo. Widzialam
        zdjecia beyonce na ktorych jest bardzo ciemna, typowa murzynka, a na zdjeciach
        w magazycach ma zlota karnacje, jak J.Lo, co ona na siebie naklada zeby sie tak
        wybielic to ja niewiem. Dotyczy to zreszta wiekszosci czarnoskorych wokalistek-
        nie mam pojecia czego uzywaja- twarz wiadomo, ostry makijaz, ale na cialo?
        wstydza sie tego ze sa czarne? Jennifer ma o wiele lepsze nogi (szcuple ale nie
        chude!, Beyoce sa grube i masywne, mimo to je eksponuje.No i z twarzy J.Lo jest
        wedlug mnie najlpesza. Beyonce to taka plastykowa laleczka.
        • Gość: JULITA30 Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:48
          Zzazwyczaj jeśli pojawiaja się wątki-która ładniejsza-x czy y ,to zdania sa
          podzielone.Ja uwazam, ze o niebo ładniejsza jest Beyonce.W J.Lo TEZ JEST NA
          PEWNO COS, ALE MOIM ZDANIEM b PRZEWYZSZA JA URODA I TALENTEM O KLASĘ .
          • Gość: fr Beyoncee IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:27
            Jennifer beznadziejna! Zastanawialam sie juz nieraz jak taka zwyczajna
            Meksykanica mogla zrobic taka kariere przy dodatkowej mizerii swoich
            umiejetnosci. Popatrzcie na Eve Mendez, ta o niebo ladniejsza.
            Dlatego o tysiac razy wiecej podoba mi sie Beyoncee, chociaz generalnie nie
            przepadam za ciemnoskorymi urodami. To tyle.
            • charade Eva Mendes 31.10.04, 01:06
              Sorry, ale Eva Mendes ma jak dla mnie ordynarną urodę latynoskiej prostytutki.
              JLo ma subtelna urodę w porównaniu do niej.
              • Gość: Stephanie Re: Eva Mendes IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 13:05
                J.LO nie jest niestety subtelna widziałyscie jej zdjecia przed wielką przemianą
                w Wielką gwiazdę...hmm..cóz wyglądała zupełnie inaczej..zwykła latynoska ani
                specjalnie ładna ani brzydka..kosmetyki i dobry wizażysta to podstawa.
    • jolie Re: J.Lo czy Beyonce? 31.10.04, 12:58
      Dziewczyny! Dlaczego piszecie o "naturalnej" urodzie J.Lo? Przecież ona miała
      operację plastyczną nosa( i to pewnie nie jedną). Porównajcie jej zdjęcia z
      samych początków kariery (gdy chałturzyła w mało znanych serialikach,
      np. "Uśmiech losu") z późniejszym wyglądem, chociażby w teledyskach.
      Wolę Beyonce.
      • Gość: Stacey Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:31
        Lopez nie podobała mi się za starych czasów9vide "Selena","Anaconda",widac,ze
        przerobila nosek,schudla no i cóż jest ładniejsza o wiele..
        beyonce ma ładna buzie,ale nie ma w sobie"tego czegoś"
        stephanie seymour to jest piekna kobieta;)
        • Gość: Stephanie Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 13:09
          ohh my god ktos wie jeszcze kto to Stephanie Seymour oczywiscie ze to piekna
          kobieta jedyna modelka która mi sie podoba no moze jeszcze christy turlington
      • Gość: nosnienos Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 11:01
        tyle ze jak ktos jest brzydki z natury,to operacja nosa mu w urodzie nic nie
        pomoze. predzej zaszkodzi.
    • Gość: aga Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.chello.pl 01.11.04, 10:58
      A ja właśnie nabywam... z powodu wąskich bioder
      • Gość: Magdalena Re: J.Lo czy Beyonce? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 30.11.04, 20:41
        Kiedys bylam zakochana w j.Lo ale jak w sumie zobaczylam ja w filmach bez
        makijazu to jest zwykla , norlamna chociaz ladna , od Byonce mi sie jednak
        bardziej podoba ale i tak najpiekniejsza na swiecie jest BELUCCI!1!!!!!!!!!!!!
        zmyslowa, tajemnicza, nieodgadniona kobieta z klasa. boska!!!!!!!!!!
        • madeleine7 Re: J.Lo ma naturalną urodę? buhaha 01.12.04, 10:39
          J.Lo owszem urode ma piękną ale zawdzięcza ja jedynie skalpelowi. I to nie
          tylko nosek - usta, policzki, kształt brody. Porównajcie zdjęcia sprzed jej
          kariery piosenkarskiej.Miała typową latynoską buzię a teraz nagle zupełnie inne
          rysy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka