Dodaj do ulubionych

Błyszczyk GOSH-a - porażający efekt.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:28
Jestem nim oczarowana. Po kilkunastu próbach zdobycia błyszczyka, wreszcie
sie udało. Jest zachwycający i jego cena nie bije po kieszeni - tylko 14,90.
O niebo lepszy od Glam Shine, ma dwa razywięcej iskrzących drobinek, maźnięte
nim usta wyglądają jak drogocenny klejnot... Mowa o Star Shine GOSHa.
Nie mogę wyść z podziwu, taki jest wpaniały. Szkoda, że tak trudno go dostać.
Obserwuj wątek
    • Gość: sissi Re: Błyszczyk GOSH-a - porażający efekt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:30
      Efekt jak z reklamy, firma Maybelline chwaląca pod niebiosa swój Water Shine
      Diamonds nawet się do niego nie umywa! Błyszczyk zawiera mnóstwo drobinek,
      które rewelacyjnie błyszczą na ustach , w słońcu czy w sztucznym świetle
      wyglada to pięknie. Jest dosyć gęsty, trwały jak na błyszczyk, bezzapachowy
      i "bezsmakowy". Nie wysusza ust.
      • Gość: Lenka Re: Błyszczyk GOSH-a - porażający efekt. IP: *.chello.pl 28.10.04, 20:34
        W takim razie musze zobaczyć to cudeńko skoro tak go wychwalacie :)
        Mi z kolej bardzo spodobał się nowy błyszczyk Maxa factora-silk gloss.
        • Gość: sissi Re: Błyszczyk GOSH-a - porażający efekt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:46
          Lenka, a jak on pachnie? Jest transparentny? Jestem strasznie ciekawa, bo w
          perfumerii jeszcze go nie widziałam.
          • Gość: Lenka Re: Błyszczyk GOSH-a - porażający efekt. IP: *.chello.pl 28.10.04, 20:58
            Wygląda to tak:
            kobieta.interia.pl/uroda/kosmetyki/news?inf=554010
            Spodobały mi się dwa kolory,choc wybór niewielki.
            Błyszczyk ma jak dla mnie ładny zapach,ale trudno mi go okreslić.
            Kosztuje niecałe 30 zł.
            • tikulek błyszczyk max factora 28.10.04, 21:34
              ten zapach jest trochę karmelowy:)
              widziałam dzisiaj w Rossmanie- jest promocja kosztował ok 25 zł.
      • Gość: Lukrecja_Borgia Re: Błyszczyk GOSH-a - porażający efekt. IP: *.crowley.pl 28.10.04, 20:59
        Bardzo mi miło, sissi, że zacytowałaś fragment MOJEJ recenzji tego błyszczyka
        na stronie wizaz.pl , ale następnym razem zaznacz, że to nie Twoje słowa, ok?
        • Gość: tekla A gdzie nabyc GOSHa? IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 28.10.04, 21:07
          Czy jest on dostepny w perfumeriach typu Sephora, czy moze Rossmannie badz
          sklepikach osiedlowych? Dzieki z gory i pozdr:*
          • Gość: sissi Re: A gdzie nabyc GOSHa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:14
            Och, mogłam napisać, że to Twoje słowa, oddają wszystkie zalety tego kosmetyku.
            Jestem po trzeciej kanapce z pasztetową (z soi ;) i usta wygładają nadal
            cudnie - zeszła lepka warstwa, ale pozostała tafla skrzących jak oszalałe
            drobinek. I nie wygłada to wulgarnie czy tandetnie, po prostu pięknie.
            • Gość: ledka Re: A gdzie nabyc GOSHa? IP: 217.153.53.* 29.10.04, 15:53
              troche sie pogubilam, ta wypowiedz dotyczy Gosha czy tego Max Factora??
              • Gość: Lenka Re: A gdzie nabyc GOSHa? IP: *.chello.pl 29.10.04, 16:14
                Patrzyłam dziś w drogerii na ten błyszczyk Gosha.
                Fatalny wybór kolorów,ewentualnie odpowiadałby mi tylko jeden.
                Faktycznie ładnie się iskrzy,ale ja chyba jednak wolę Maybelline,mimo wszystko.
                • justa_79 Re: A gdzie nabyc GOSHa? 29.10.04, 16:24
                  mnie ta Maybelline wcale się nie podoba, błyszczą tylko te drobinki, a nie sama
                  szminka, i roznoszą się one po całej twarzy. ot, zwykła szminka z nietrwałym
                  brokatem.
                  • Gość: plum123 Re: A gdzie nabyc GOSHa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:34
                    własnie gdzie go mozna kupic acha i jakie odcienie wystepuje? a wogole to ten
                    brokat to sie nie osypuje rozumiem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka