Dodaj do ulubionych

FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:02
pomozcie, szukam naprawde dobrej fryzjerki/fryzjera, ktora dobrze pofarbuje
mi wlosy na ciemny rudy/kasztan (wczesniej mialam baleyage, teraz resztki
baleyagu i odrosty od czerwca, naturalny jasny braz,)....zalezy mi na
profesjonalizmie i rosadnej cenie, nie chce jeszcze bardziej zniszczyc
dlugich i kreconych wlosow. Dajcie prosze jakies namiary, idealnie byloby na
Ochocie, ale nie musi byc, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dafni Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa 01.11.04, 15:09
      Polecam salon na Bohdanowicza 3. Rewelacyjne i niedrogie miejsce.
      • Gość: asia Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:32
        p. majka w salonie joico na walicow, pracowala dlugo w buigine, chodze za nia
        juz 3 lata pozdr tylko ceny troche wysokie ale coz...
      • Gość: wera Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 20:10
        a masz tam jakis nr tel? do kogo sie zapisac? jak ceny?
        • Gość: asia Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 20:26
          ceny dosc wysokie, za farbe ok 180 zl, ale ja zawsze korzystam z kuponu avanti -
          20 proc rabatu! tel 6204458 ostatnio dostalam szampon w prezencie.czytalam na
          forum opinie o farbach joico ze sa super i w 100 proc potwierdzam
    • Gość: monia Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa IP: *.u.mcnet.pl 02.11.04, 09:14
      salon kristof na krochmalnej - pan krzysztof. poszukaj o nim opinii na tym
      forum, jest rewelacyjny!
      • Gość: Ami670 Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 19:10
        Co do p. Krzysztofa- obcina świetnie. Nie wiem jak farbuje, bo przekazał mnie
        swojemu pomocnikowi, który niestety spieprzył sprawę. Miałam robione pasemka. I
        byłam bardzo zadowolona przez... 2 tygodnie. Coś takiego mi się jeszcze nie
        zdarzyło. Teraz te pasemka widac tylko na górze głowy- tak do górnej krawędzi
        ucha, po lewej stronie mam poprostu białe kreski, a po prawej z tyłu białą
        plamę, z przodu nic. Ja więcej tam nie pójdę. A innym radzę walczyć o to, żeby
        p. Krzysztof farbował osobiście.
      • Gość: eminem Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa IP: 212.244.180.* 03.11.04, 09:09
        ile trzeba zapłacic Krzysztofowi za obcięcie????
        • Gość: monia Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa IP: *.u.mcnet.pl 03.11.04, 09:29
          placilam 70 (poldlugie wlosy)
          • Gość: eminem Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa IP: 212.244.180.* 03.11.04, 13:53
            dzięki:)))
            chyba się do niego wybiorę, bo wszystkie go tak polecacie!
            mam teraz równe, połdługie włosy
            ciekawe co on moze mi zaproponowac
            no i czy bede musiala mu cos konkretnego wytłumaczyc-czy nie....
    • matorato Re: FRYZJER/FARBOWANIE, Warszawa 03.11.04, 09:27
      Salon fryzjerski pani Lucyny Mazurek, dwa adresy
      ul. Mokotowska 41 /625 23 21
      ul. Dickensa 31 a / 824 24 25
      Znam ten drugi na Ochocie, chodzę do p. Ewy- rewelacyjne strzyżenie, arby nie
      robiłam osobiście ale widziałam efekt jej pracy i innej fryzjerki w tym salonie-
      polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka