Gość: Ki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 23:47 Cześć Dzuiewczyny, czy ktoraś z Was testowała nową farbę Loreala - tę do robienia pasemek? Bardzo ładne kolory, więc myślę o spróbowaniu. Macie jakieś doświadczenia dobre/złe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Missy Re: Nowa farba Loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 00:06 Opinie na ten temat znajdziesz na forum www.wizaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia29 Re: Nowa farba Loreal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 10:17 W sobotę farbowałam szwagierce kolor popielaty blond, na włosy farbowany brąz, nic nie wyszło, pasemka jakieś rudawe- okropieństwo. Farba w ogóle nie rozjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Nowa farba Loreal 02.11.04, 10:24 No to by bylo dziwne, żeby rozjaśniła z brązu do blondu. Z takim czymś trzeba się udać do fryzjerki na dekoloryzjację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Nowa farba Loreal IP: *.chello.pl 02.11.04, 10:46 Temcik już był tutaj przerabiany: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=16750627 Niektórzy to może faktycznie nie powinni sami farbować włosów w domu skoro kładą blond na brąz i się jeszcze dziwią że im nie wyszło(?) Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Nowa farba Loreal 02.11.04, 13:37 ja wlasnie farbuje-mam kolor Rum Caffe - po polsku ciemny blond opalizujacy. Jak skoncze to zdam relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ki Re: Nowa farba Loreal IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.04, 17:59 I co, jak wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś