Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA

03.11.04, 15:06
JAK WYŻEJ
Obserwuj wątek
    • katija1 Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA 03.11.04, 15:09
      dla mnie nr 1 to Petkow. ja chodze do promedu na ul. uniwersyteckiej
      • Gość: neneh Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: *.aster.pl 03.11.04, 18:27
        Oooo,też słyszałam peany na temat jego umiejętności.
        • Gość: trishna Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 03.11.04, 19:20
          Mnie jakoś nie zachwycił
      • Gość: aga Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:01
        ile dr Petkov bierze za wizyte?
    • Gość: Kate Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 19:53
      A ja go polecam-tez ul.Fieldorfa 5a( w takiej przych ginek-połozn-notabene przez
      niego poznałam tam swoja obecna pania ginekolog-dr.Rudźko-rewelacja:) a tel:
      671-06-06 lub 671-06-15.
      • Gość: madzi1 Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 03.11.04, 21:33
        dr Petkov! i tylko on :) promed ul uniwersytecka 5. mojego brata wyleczyl z
        mega tradziku, w koncu i ja sie do niego wybralam i naprawde lekarz jest
        rewelacyjny.
        pozdrawiam
      • katija1 Re: DO KATE 04.11.04, 09:24
        ja też chodzę do rudźko, ale jakoś tak..nie bardzo jej ufam. Przepisuje
        tabletki nie bardzo nad tym sie zastanawiając. Długo się u niej leczysz?
        • Gość: Kate Re: DO KATE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 17:25
          Witam Katija1, chodze do Rudźko ok.4 lat, przedtem zmieniałam chyba z 5 razy.
          Lubie u niej to że moge tam siedzieć ile chce, nie przegania mnie szybko(stad
          nie wart tam przychodzic na dana godzine bo i tak bedzie z pól godz
          opóźnienia:)można z nia podyskutowac i ma bardzo rozsądne podejście-nic na siłe.
          I zna sie na nowosciach itp.
          • zuzazuzka Re: DO KATE 07.11.04, 00:08
            Ile dr Rudźko bierze za wizytę?
            • Gość: Kate Re: DO KATE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 12:43
              Witam! Piorunsko drogo jak na mój gust bo 120 zł ale w tym mam juz USG
              ginekologiczne(robione przez p.doktor) więc nie jest tak źle :) a jakos zawsze
              jak sie u niej zjawiam to i tak do kontroli musze je mieć.
            • Gość: Kate Re: DO KATE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 12:46
              Aha...ja co prawda nie byłam u niej osobiście ale słyszałam wiele dobrego, no i
              na nowościach kosmetycznychj pewnie bardziej sie zna od Petkova(niczego
              oczywiście mu nie ujmując;)to dr.Noszczyk, przyjmuje w Mellitusie www.melitus.pl
    • Gość: a Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: *.chello.pl 03.11.04, 21:38
      dr Waszkowiak i Wachowicz jedna w Alfie na Ordynackiej druga na Targówku ulica
      Trocka, od spraw alergiczno - skórnych niezła była Zielińska w miraculum na
      Swiętokrzyskiej
      • Gość: Magdus Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:48
        dr.Walecka w Erisie na Freta - czyni cuda, a jak przedłużała mi leki to nawet
        pieniedzy nie wzięła za wizytę!
        • Gość: ania Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 21:50
          zdecydowanie nie polecam Wachowicz.
        • kalooo Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA 04.11.04, 13:59
          no proszę ,a mi ta sama pani przepisała leki za 220zł na kilka zaskórników i
          wysłała na oczyszczanie do kosmetyczki po której u innego dermatologa pozostaję
          do dziś...No ale czar własnego gabinetu w szpitalu MSWiA robi swoje...
          A za przedłużanie leków(wypisanie recepty) nie powinno sie przyjmować ŻADNYCH
          pieniędzy,również w prywatnych klinikach.
    • Gość: eminem Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA IP: 212.244.180.* 04.11.04, 09:20
      leczę się od dwóch lat (na trądzik) u dr Wierzbięty , przychodnia GAdmed, ul.
      Świetokrzyska
      jest ok
    • Gość: aga (inecita) UNIKAĆ IP: *.chello.pl 04.11.04, 10:25
      pani jakastam z enelmedu na zaciszu, wziela stówe za powiedzenie "jest zle a
      moze byc tylko gorzej, pójdzie pani łysa do ślubu, do widzenia, 100 złotych"
      • katija1 Re: UNIKAĆ 04.11.04, 10:41
        ja miałam tak samo z pania profesor z ALFY. kurcze..nie pomnę jej nazwiska. ale
        to wyszłam zszokowana. mialam okropne zapalenie skóry głowy a ta nawet nie
        spojrzała, nawet nie kazała rozpiąc włosów (miałam kok), tylko od reki
        przepisala leki...uspokajające!
        W Alfie trafilam na 3 takich profesorów...nigdy wiecej!
        • inecita Re: UNIKAĆ 04.11.04, 13:51
          wiesz co? Mi tam Wachowicz przepisała min Pramolan to jest antydepresant...
          moze z powołani jest psychiatrą??? Co prawda w moim przypadku była to dosc
          trafna diagnoza... nie wiedziałam ze on atak kazdemu...
          • Gość: gabrysia77 Re: UNIKAĆ IP: *.topole.waw.pl 06.11.04, 15:20
            Bardo dobrym lek dermat. jest dr. Ewa Chlebus. Cęsty gość w " Twoim Stylu"
            Miła, sympatyczna i profesjonalistka, pomogła mojej siotrze i koleżnce. Tylko
            zmieniła teraz lokum a ja mam starą wizytówkę.Jak będę znała nowy adres to
            napiszę. Waliły do niej TŁUMY!
            • Gość: eli Re: UNIKAĆ IP: *.chello.pl 07.11.04, 22:59
              no z dr Chlebus to jest teraz różnie leczę się u niej już 1,5 roku(tzn robię
              pilingi)i odkąd zmieniła lokum i ma piękny gabinet zaczęła coraz bardziej
              olewać "zwykłe" klientki. Byłam ostatnio i nawet nie zamieniła ze mną słowa
              tylko wpadła nałożyła preparat i wypadła, a zajmowała się mną inna dermatolog.
              To jest nie wpoządku bo jakbym chciała to zapisałabym się do kogoś innego i
              zapłaciła mniej, ale ona ma ostatnio tyle chętnych, że spływa po niej czy ktoś
              jest zadowolony czy nie:(
            • Gość: jaga Re: UNIKAĆ IP: *.chello.pl 13.03.05, 23:34
              Ta suka Chlebus załatwiła mnie Roaccutanem jest przereklamowana leczy
              wszystkich praktycznie tak samo,życzę jej jak najgorzej a kiedys ją
              polecałam ,jest zadufana w sobie ,totalna żenada
    • ami670 Re: CZY KTOŚ ZNA DOBREGO DERMATOLOGA-WARSZAWA 06.11.04, 19:12
      A słyszałyście coś o doktorze tomaszu Wasyłyszynie? Przyjmuje na Andersa.
      Podobno rewelacyjny. Właśnie zastanawiam się czy nie wybrać się do niego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka