Dodaj do ulubionych

puder w kulkach -jaki polecacie??

IP: *.hstl6.put.poznan.pl 03.11.04, 23:25
taki ktory by rozswietlil twarz i w cenie do 50zl.
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.hstl6.put.poznan.pl 04.11.04, 09:35
      • Gość: maya Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: 217.153.180.* 04.11.04, 11:22
        Avon...? ok.34 zl i jestem nawet zadowolona. Tanio i to nie jedyna jego zaleta.
        to jest puder brazujacy i bardzo fajnie dodaje koloru na mojej buzi
        jednoczesnie matujac ja. moge polecic:)
    • Gość: lidka.szw Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.zchpolice.com 04.11.04, 11:36
      Też jestem bardzo zainteresowana tematem, właśnie kończą mi się kulki Avonu (są
      całkiem niezłe) ale przyznam że chciałabym spróbować czegos nowego. Czy któraś
      z was próbowała może z kulkami Joko. Interesuje mnie puder rozświetaljący tej
      firmy, macie jakieś pozytywne odczucia na temat tego produktu??
    • Gość: up Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.hstl6.put.poznan.pl 04.11.04, 15:00
      podciagam moze ktos przyblizy info na temat pudru w kulkach-firmy joko, jaka jest jego cena i efekty??
      • Gość: Anka Pierre Rene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:04
        Ja mam Pierre Rene i jestem BARDZO zadowolona, efekt jest taki, jak po
        Meteorytach - a kosztują 35 zł! Kulki są bardzo wydajne i dają lekko
        opalizujący, świeży i zdrowy wygląd. Nakładam je codziennie na całe policzki.
      • Gość: izzy-pop Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.bentom.pl / *.bentom.pl 05.11.04, 17:10
        joko jest rewelacyjny jeśli chodzi o nabłyszczające kosmetyki!!!puder w kulkach
        ma kilka kolorów(tzn.kulki są wielokolorowe) i daje efekt delikatnego blasku
        (ale bez przesady i bez efektu brązującego,którego wybitnie nienawidzę).jeśli
        lubisz bardziej błyszczący efekt,to polecam również joko,ale puder sypki,który
        wygląda jak sproszkowane złoto,cały połyskuje,a co najlepsze-efekt jest bardzo
        delikatny i ja używam go na codzień(dla mocniejszego efektu na wieczór
        wystarczy nałożyć go nieco więcej).dodatkowo polecam też nabłyszczacza
        joko,daje efekt lekko wilgotnej i świeżej skóry.aaah,rozpisałam się trochę,ale
        to moje ostatnie odkrycie i nie mogę przestać się zachwycać:-DDDDDDps.ceny-
        nabłyszczacz i puder ok.15 zł,perły coś ok 20.pzdr
    • Gość: eliza avon rozswietlający i brązujący IP: *.ct.com.pl 04.11.04, 15:16
    • Gość: roma Re: puder w kulkach - DIADEM, JOKO lub ORIFLAME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:35
      Polecam pudry w kulkach firmy Diadem (różne kolory) lub Joko. Fajny jest też
      puder w kulkach Oriflame (polecam odcień Natural Bronze).
      Załączam linki.

www.diadem.com.pl/produkt.php?id=1&idp=4
      www.oriflame.pl/prod/catalog/ProductDetail.jhtml?PRODID=2525&CATID=mkGiordaniGold

www.joko.pl/pl/?f=be6c8a3be6fae6d8de313a9ad66ac5de
      • Gość: ania Re: puder w kulkach - DIADEM, JOKO lub ORIFLAME IP: *.echostar.pl 05.11.04, 08:34
        A ja nie polecam Diadem bo mialam i byl nieladny. Avon ma ladne drobinki zlota
        i juz tylko jemu jetsem wierna. Mialam jeszcze Oriflame ale jednak avon jest
        najlepszy. Ja nakladam na cala twarz, a policzki mocnij i przez caly rok
        wygladam na opalona a przy tym bardzo naturalnie.
        • smerffi Pierre Rene 05.11.04, 09:12
          Dla mnie super, mam jasny rozświetlający, wystarcza na wieki !!!
        • Gość: roma Re: puder w kulkach - DIADEM, JOKO lub ORIFLAME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:38
          Aniu, a propos Diademu:
          Wszystko zależy od tego jakiej używałaś wersji kolorystycznej tego pudru (jest
          ich kilka w ofercie), bo opinie na Wizażu są raczej pozytywne, a przynajmniej
          na poziomie Avonu i oriflame:-)
          Pozdrawiam

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e44b758bf4afa02d5c2b6f9ee7f4d1f0&cmd=details&itemid=4821
    • Gość: Aniamako Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 11:03
      Również polecam kulki Avonu!
    • Gość: oliwka Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:08
      ja też używam kulek Avonu- cena przyzwoita- i bardzo są wydajne, o ile się ich
      nie pogubi (raz wysypałam połowę w czasie pospiesznego poprawiania makijażu na
      imprezie :)) )
    • Gość: Weronika Pierre Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:17
      Polecam Pierre Rene -używam go ja i moja mama. Obie jesteđmy zadowolone z
      efektu naturalnej opalenizny. Po prostu super, a co do Avonu....no cuż - O
      gustach nie należy dyskutować...

Pozdrawiam
      • Gość: m@giczna Re: Pierre Rene IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 13:19
        A akiego odcienia używasz Weroniko? I czy kulki maja w ogóle odcienie?? :)
        Pozdrowionka
        • Gość: Weronika Re: Pierre Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:58
          Cześć M@giczna
          Puder w kulkach Pierre Rene występuje w 3 zestawach kolorystycznych. Ja używam
          zestawu Nr 03- Bronze, żeby nadać skórze odcień opelenizny lub sporadycznie, w
          ramach rozświetlenia cery (jako substytut Meteorytów Guerlain:-)) stosuję Nr
          01 - Pastel. Oprócz tego jest jeszcze Nr 2 - Beige, ale na stronie sklepu
          Esentia ktoś napisał, że daje efekt "czerwonej twarzy".
          Pozdr.
          • Gość: m@giczna Re: Pierre Rene IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 15:05
            Dzięki Weronika :))
            To w takim razie pomyślę o zakupie tego specyfiku :)
            Mam jeszcze do Was pytanie dziewczyny: czy nakładacie "kulki" na całą twarz -
            zamiast pudru?? Czy raczej podobnie jak róż - na kości policzkowe?
            • justa_79 Re: Pierre Rene 05.11.04, 15:10
              to pewnie zależy głównie od naturalnego kolorytu twarzy. ja mam raczej jasną
              cerę. latem nakładam puder brązujący na całą twarz, a zimą tylko ją modeluję
              tym pudrem - gdy maluję całą, to wyglądam na nienaturalnie opaloną ;)
              • Gość: m@giczna Re: Pierre Rene IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 15:14
                Dzięki Justa :)
                Ja w lato jestem raczej opalona, więc chyba tylko zostanie mi modelowanie buźki
                w zimie ;) A na lato zwykły puder transparentny, albo jakiś z drobinkami :)
    • beatusia1 Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? 05.11.04, 17:28
      Polecam puder w kulkach Giordani Oriflame (odcien zlotawy). Twarz wydaje sie od
      razu bardziej promienna, lekko opalona. No i w dodatku jest bardzo wydajny: mam
      go juz ponad 1,5 roku i jeszcze ho ho do konca.
      • Gość: megi Re.Oriflame IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 07.11.04, 00:44
        ja rowniez polecam oriflame,moze jest najdrozszy z tych wszystkich tu
        wymienionych ale jest naprawde wydajny, nie kruszy się, a w promocji mozna
        dostac go taniej,twarz wygląda naturalnie jakby była lekko opalona,jest
        naprawde rewelacyjny!!!!!!!!ja sprobowalam raz i innego juz nie kupuje tylko
        ten a naprawde starcza na długo.polecam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka