Gość: tyczka IP: *.hstl6.put.poznan.pl 03.11.04, 23:25 taki ktory by rozswietlil twarz i w cenie do 50zl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.hstl6.put.poznan.pl 04.11.04, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: 217.153.180.* 04.11.04, 11:22 Avon...? ok.34 zl i jestem nawet zadowolona. Tanio i to nie jedyna jego zaleta. to jest puder brazujacy i bardzo fajnie dodaje koloru na mojej buzi jednoczesnie matujac ja. moge polecic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka.szw Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.zchpolice.com 04.11.04, 11:36 Też jestem bardzo zainteresowana tematem, właśnie kończą mi się kulki Avonu (są całkiem niezłe) ale przyznam że chciałabym spróbować czegos nowego. Czy któraś z was próbowała może z kulkami Joko. Interesuje mnie puder rozświetaljący tej firmy, macie jakieś pozytywne odczucia na temat tego produktu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.hstl6.put.poznan.pl 04.11.04, 15:00 podciagam moze ktos przyblizy info na temat pudru w kulkach-firmy joko, jaka jest jego cena i efekty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Pierre Rene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:04 Ja mam Pierre Rene i jestem BARDZO zadowolona, efekt jest taki, jak po Meteorytach - a kosztują 35 zł! Kulki są bardzo wydajne i dają lekko opalizujący, świeży i zdrowy wygląd. Nakładam je codziennie na całe policzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzy-pop Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.bentom.pl / *.bentom.pl 05.11.04, 17:10 joko jest rewelacyjny jeśli chodzi o nabłyszczające kosmetyki!!!puder w kulkach ma kilka kolorów(tzn.kulki są wielokolorowe) i daje efekt delikatnego blasku (ale bez przesady i bez efektu brązującego,którego wybitnie nienawidzę).jeśli lubisz bardziej błyszczący efekt,to polecam również joko,ale puder sypki,który wygląda jak sproszkowane złoto,cały połyskuje,a co najlepsze-efekt jest bardzo delikatny i ja używam go na codzień(dla mocniejszego efektu na wieczór wystarczy nałożyć go nieco więcej).dodatkowo polecam też nabłyszczacza joko,daje efekt lekko wilgotnej i świeżej skóry.aaah,rozpisałam się trochę,ale to moje ostatnie odkrycie i nie mogę przestać się zachwycać:-DDDDDDps.ceny- nabłyszczacz i puder ok.15 zł,perły coś ok 20.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: puder w kulkach - DIADEM, JOKO lub ORIFLAME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:35 Polecam pudry w kulkach firmy Diadem (różne kolory) lub Joko. Fajny jest też puder w kulkach Oriflame (polecam odcień Natural Bronze). Załączam linki. www.diadem.com.pl/produkt.php?id=1&idp=4 www.oriflame.pl/prod/catalog/ProductDetail.jhtml?PRODID=2525&CATID=mkGiordaniGold www.joko.pl/pl/?f=be6c8a3be6fae6d8de313a9ad66ac5de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: puder w kulkach - DIADEM, JOKO lub ORIFLAME IP: *.echostar.pl 05.11.04, 08:34 A ja nie polecam Diadem bo mialam i byl nieladny. Avon ma ladne drobinki zlota i juz tylko jemu jetsem wierna. Mialam jeszcze Oriflame ale jednak avon jest najlepszy. Ja nakladam na cala twarz, a policzki mocnij i przez caly rok wygladam na opalona a przy tym bardzo naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smerffi Pierre Rene 05.11.04, 09:12 Dla mnie super, mam jasny rozświetlający, wystarcza na wieki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: puder w kulkach - DIADEM, JOKO lub ORIFLAME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:38 Aniu, a propos Diademu: Wszystko zależy od tego jakiej używałaś wersji kolorystycznej tego pudru (jest ich kilka w ofercie), bo opinie na Wizażu są raczej pozytywne, a przynajmniej na poziomie Avonu i oriflame:-) Pozdrawiam www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e44b758bf4afa02d5c2b6f9ee7f4d1f0&cmd=details&itemid=4821 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniamako Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 11:03 Również polecam kulki Avonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:08 ja też używam kulek Avonu- cena przyzwoita- i bardzo są wydajne, o ile się ich nie pogubi (raz wysypałam połowę w czasie pospiesznego poprawiania makijażu na imprezie :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Pierre Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:17 Polecam Pierre Rene -używam go ja i moja mama. Obie jesteđmy zadowolone z efektu naturalnej opalenizny. Po prostu super, a co do Avonu....no cuż - O gustach nie należy dyskutować... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@giczna Re: Pierre Rene IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 13:19 A akiego odcienia używasz Weroniko? I czy kulki maja w ogóle odcienie?? :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Pierre Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:58 Cześć M@giczna Puder w kulkach Pierre Rene występuje w 3 zestawach kolorystycznych. Ja używam zestawu Nr 03- Bronze, żeby nadać skórze odcień opelenizny lub sporadycznie, w ramach rozświetlenia cery (jako substytut Meteorytów Guerlain:-)) stosuję Nr 01 - Pastel. Oprócz tego jest jeszcze Nr 2 - Beige, ale na stronie sklepu Esentia ktoś napisał, że daje efekt "czerwonej twarzy". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@giczna Re: Pierre Rene IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 15:05 Dzięki Weronika :)) To w takim razie pomyślę o zakupie tego specyfiku :) Mam jeszcze do Was pytanie dziewczyny: czy nakładacie "kulki" na całą twarz - zamiast pudru?? Czy raczej podobnie jak róż - na kości policzkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Pierre Rene 05.11.04, 15:10 to pewnie zależy głównie od naturalnego kolorytu twarzy. ja mam raczej jasną cerę. latem nakładam puder brązujący na całą twarz, a zimą tylko ją modeluję tym pudrem - gdy maluję całą, to wyglądam na nienaturalnie opaloną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@giczna Re: Pierre Rene IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 15:14 Dzięki Justa :) Ja w lato jestem raczej opalona, więc chyba tylko zostanie mi modelowanie buźki w zimie ;) A na lato zwykły puder transparentny, albo jakiś z drobinkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatusia1 Re: puder w kulkach -jaki polecacie?? 05.11.04, 17:28 Polecam puder w kulkach Giordani Oriflame (odcien zlotawy). Twarz wydaje sie od razu bardziej promienna, lekko opalona. No i w dodatku jest bardzo wydajny: mam go juz ponad 1,5 roku i jeszcze ho ho do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re.Oriflame IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 07.11.04, 00:44 ja rowniez polecam oriflame,moze jest najdrozszy z tych wszystkich tu wymienionych ale jest naprawde wydajny, nie kruszy się, a w promocji mozna dostac go taniej,twarz wygląda naturalnie jakby była lekko opalona,jest naprawde rewelacyjny!!!!!!!!ja sprobowalam raz i innego juz nie kupuje tylko ten a naprawde starcza na długo.polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś