Gość: m@giczna IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 10:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m@giczna Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 10:17 No tak.... hihihihii... powinnam coś napisać ;) Czy używałyście tych lakierów? Jakie jest Wasze zdanie na ich tenat? Czy można je jekościowo przyrównać do Inglota? Dzięki z góry za opinie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:49 Ja używam te serii multicolor (one są transparentne, lekko opalizują) i lacqier&Care (te już rózne: matowe, błyszczące) i jestem z nich bardzo zadowolona.Te drugie mają piękne kolory. Lakier dobrze się nakłada, właściwie starczy jedna warstwa i szybko schnie. Na paznokciach (moich) trwa ok.5-6 dni.Używałam Inglot i Joko i zdecydowanie Vipera są lepsze. Jedyna wada to: ciężko je dostać i troszkę mały wybór kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.sobieski.com.pl / *.sobieski.com.pl 05.11.04, 12:03 a gdzie mozna Viperkę kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@giczna Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 12:41 Dzięki :) No właśnie... gdzie je można kupić? Ostatnio poszłam do drogerii i wystawiona była cała paleta kolorów. Upatrzyłam sobie taki śliczny, blado różowy kolor, ale Pani ekspedientka powiedziała, że lakierów nie maja i nigdy ich nie będą mieli? Hmmm.... ciekawe dlaczego? Może Aga coś podpowiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:44 No właśnie, w miejscowości, w kórej mieszkam, z lakierami Vipera i nie tylko jest zawsze problem. Ostatnio jednak w jednej drogerii były lakiery Vipery ale z kolei kolorów tych co chciałam nie było. Ja zawsze zaopatruje się w Viperkę w sklepie frmowym ERIS PARTNER (Vipera do nich należy) w Katowicach. Proponuję zatem wejść na stronę Vipery www.vipera.com.pl/kontakty.html i poszukać dystrybutora w swoim mieście i ewentualnie zapytać o konkretny produkt. Ja tak właśnie uczyniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@giczna Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 14:59 Dzięki Aga :) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:21 Nie ma za co :-) Życze udanych zakupów. Ja polecam kolor 615 (piękny wiśniowo- oberżynowy kolor) Odpowiedz Link Zgłoś