Dodaj do ulubionych

Lakiery do paznokci Vipera

IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 10:16
Obserwuj wątek
    • Gość: m@giczna Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 10:17
      No tak.... hihihihii... powinnam coś napisać ;) Czy używałyście tych lakierów?
      Jakie jest Wasze zdanie na ich tenat? Czy można je jekościowo przyrównać do
      Inglota?
      Dzięki z góry za opinie :))
      • Gość: aga Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:49
        Ja używam te serii multicolor (one są transparentne, lekko opalizują) i
        lacqier&Care (te już rózne: matowe, błyszczące) i jestem z nich bardzo
        zadowolona.Te drugie mają piękne kolory. Lakier dobrze się nakłada, właściwie
        starczy jedna warstwa i szybko schnie. Na paznokciach (moich) trwa ok.5-6
        dni.Używałam Inglot i Joko i zdecydowanie Vipera są lepsze. Jedyna wada to:
        ciężko je dostać i troszkę mały wybór kolorów.
    • Gość: Kasia Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.sobieski.com.pl / *.sobieski.com.pl 05.11.04, 12:03
      a gdzie mozna Viperkę kupić???
      • Gość: m@giczna Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 12:41
        Dzięki :) No właśnie... gdzie je można kupić? Ostatnio poszłam do drogerii i
        wystawiona była cała paleta kolorów. Upatrzyłam sobie taki śliczny, blado
        różowy kolor, ale Pani ekspedientka powiedziała, że lakierów nie maja i nigdy
        ich nie będą mieli? Hmmm.... ciekawe dlaczego?
        Może Aga coś podpowiesz? :)
        • Gość: aga Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:44
          No właśnie, w miejscowości, w kórej mieszkam, z lakierami Vipera i nie tylko
          jest zawsze problem. Ostatnio jednak w jednej drogerii były lakiery Vipery ale
          z kolei kolorów tych co chciałam nie było. Ja zawsze zaopatruje się w Viperkę w
          sklepie frmowym ERIS PARTNER (Vipera do nich należy) w Katowicach.
          Proponuję zatem wejść na stronę Vipery www.vipera.com.pl/kontakty.html
          i poszukać dystrybutora w swoim mieście i ewentualnie zapytać o konkretny
          produkt. Ja tak właśnie uczyniłam.
          • Gość: m@giczna Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.pentacomp.com.pl 05.11.04, 14:59
            Dzięki Aga :)
            Pozdrowionka.
            • Gość: aga Re: Lakiery do paznokci Vipera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:21
              Nie ma za co :-) Życze udanych zakupów. Ja polecam kolor 615 (piękny wiśniowo-
              oberżynowy kolor)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka