Dodaj do ulubionych

Kosmetyki za grosze

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 15:43
Kochani, byl poruszany temat kosmetyki za grosze. Niestety "uciekl". Może
warto go odnowić i popisać o kosmetycznych przebojach za niewielkie sumy.
Ja polecam balsam ziaji za ok 7-8 zł. A Wy co polecicie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Kosmetyki za grosze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 15:47
      Jak dobrze, ze wrocilismy do tego tematu:-))). Jesli chodzi o tusze to
      proponuje pierre rene (wydłużający) za ok 11 zł!!! BRAWO!!!!!!
    • Gość: she Re: Kosmetyki za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:37
      ja tez zdecydowanie jestem za balsamem ziaji- 7,50 PLN:-)
      • Gość: konim691 Żel Taft IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.11.04, 17:42
        Czarny,najmocniejszy ze wszystkich,nie kruszy się i doskonale trzyma
        fryzurkę,zwłaswzcza u nasady włosów i do akcentowania końcówek.Dla krótkich i
        półdługich-cudny!~!Minusem jest męski zapach;)
        • kasiapil do matyldy i miki 08.11.04, 18:11
          Jesteście bliźniaczki syjamskie czy co? A może jesteście jednym i tym samym,
          czyli samonapędzanie się wątku.
          IP zdradzi każdą machlojkę!
    • Gość: plasynka Re: Kosmetyki za grosze IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 21:09
      Super, że temat powrócił! Sama chciałam go poruszyć! :D Polecam tonik Ziaja
      nagietkowy, taki pomarańczowy (za 5zł). Poza tym, lubię: zmywacz do paznokci
      Rosmann, żółty z granatową nakrętką (za 3,50zł), tusz podkręcający Oriflame (w
      promocji za 13-15zł) Co jeszcze? Krem pod oczy Kolastyna z serii Piękno Natury
      (10zł) świetny dla młodych, bo nie zawiera środków przeciwzmarszczkowych i jest
      wydajny!
      A ten balsam Ziaja, to jaki? Mają ich kilka, więc chcę mieć pewność, że to ten
      super! ;) Ja stosuję Garniera-ten pomarańczowy z pompką. 14zł, ale suuuuuper!!!
      Mimo wszystko, lubię próbować czegoś nowego, choć jak do tej pory nic mojego
      Garniera nie przebiło.
      Pozdrawiam!
    • Gość: beatrycze Re: Kosmetyki za grosze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.04, 16:37
      To odkryłam niedawno i zupełnym przypadkiem: BILENDA - mleczko+tonik orzechowy
      6,80, tonik z tej serii ok 5,00. Kupiłam przypadkiem bo tyle mi nie żal na
      nieudany zakup. ale jest super! buzia gładka i nie uczula ( co jest
      najwazniejszą zaletą bo mam uczulenie na pół drogerii z Ziaja na czele).
      A ostatnio zakupiłam serię Fitness Line (też bilenda)- i niedość że cudownie
      pachnie cynamonem to jeszcze działa. szczególnie żel termoaktywny wyszczuplający
      -17zl, peeling i balsam 12.
      • Gość: madusiak Re: Kosmetyki za grosze IP: *.aster.pl 10.11.04, 19:50
        serio cynamonem pachnie??? we wlasciwosci antycxellulitowe zadnego krtemu nie
        wierze...ale i tak kupuje co rusz jakis to moze teraz choc wyaromatyzuje sie...
        • kragmel Re: Kosmetyki za grosze 10.11.04, 20:24
          żel termoaktywny NIE pachnie cynamonem. tylko kolor ma ekstra-oranż. ale
          rozgrzewa, faktycznie.
          to kaloo chyba mówiła, że peeling pachnie (tylko nie jest cukrowy jak napis na
          opakowaniu wskazuje, ale solny i ją szczypie).
    • mikams75 Re: Kosmetyki za grosze 10.11.04, 16:43
      krem oliwkowy ziaja na spierzchniete od mrozu rece (ok 3 zl),
      plyny do higieny intymnej Ziaja
    • Gość: matylda Re: Kosmetyki za grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:38
      kupilam balsam do ciala ziaji(oliwkowy), dla mojej wyjatkowo suchej skory
      rewelacja!!!Polecam tez nawilzajacy podklad pod krem inter-fragrance za jedyne
      12-13zł(sklep firmowy na ul. Pieknej)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka