Gość: janka IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 15:28 Po ostatnim przedawkowaniu słonca, na dekolcie pojawiło mi się bardzo dużo piegów. Jak mogę je zlikwidować, lub przynajmniej rozjaśnić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: sposób na piegi 15.11.04, 13:20 sok z cytryny, maseczka z plasterków ogórka, krem z wysokim filtrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula The Pigment Peel Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:01 pomijajac chalupnicze metody justy, sa profesjonalne, sprawdzone i bezpieczne dla skory sposoby pozbycia sie piegow, podaje Ci link do strony la roche-posay, sama ocen efekty. nie wiem tylko czy jest dostepne w Polsce, pozdrawiam www.laroche-posay.us/inoffice/pgmntpeelplus.html i do justy_79 daruj wszystkim te swoje rady rodem z tiny czy innego poradnika domowego...blagam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: The Pigment Peel Plus 15.11.04, 15:56 anula, daruj sobie takie teksty - i nie czytaj moich postów! wielce mądra się znalazła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: The Pigment Peel Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:13 a co sobie mam darowac, to chyba Ty raczysz wszystkich swoimi madrosciami? i to czesto wtedy, kiedy nie masz kompletnie nic do powiedzenia. a produkt LRP zawsze mozna zamowic, albo przez apteke, albo osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: The Pigment Peel Plus 15.11.04, 15:57 a LRP chyba nie ma tego w polskiej ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: The Pigment Peel Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:25 nie ma w polskiej ofercie, ale wiekszosc aptek sprowadza kosmetyki niedostepne w naszym kraju. przynajmniej moja apteka- zamawialam juz kilka kosm.z tej serii, tj z biomedic i nie bylo z tym zadnych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś