Dodaj do ulubionych

kosmetyki Mary Kay

IP: *.na.deuba.com 02.05.02, 18:57
Czesc dziewczyny! Czy ktoras z was kiedykolwiek slyszala o kosmetykach Mary
Kay? Sa naprawde swietne. Maja produkty zarowno do pielegnacji skory, jak tez
do makijazu. Jezeli ktoras z was chce uzyskac jakichkolwiek informacji na ten
temat, prosze odpiszcie, mam wiele wiadomosci.

Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 23:40
      Co to, reklama? Wcale nie wiem czy są takie świetne. Moja Mama miała dwie
      szminki od Mary Kay, wylądowały w koszu. Ja mam od wielu lat komplet pędzelków
      do makijażu - nie sa złe, lepsze od supermarketowych, gorsze od pędzli Estee
      Lauder. Nigdy nie słyszałam żeby ktoś (w USA, bo tam się z ta firmą stykam) się
      nimi jakoś specjalnie zachwycał. Pewnie mają lepsze i gorsze produkty, jak
      wszystkie firmy.
      • Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: 2.2.STABLE* 03.05.02, 15:18
        Twoja mama popelnila blad wyrzucajac te szminki do kosza. Jesli nie byla
        zadowolona, mogla je po prostu oddac (wlasnie to maja dobre, ze jesli cos sie
        nie podoba, zwracaja pieniadze). Nie kupuje pedzelkow w supermarkecie, wiec nie
        moge porownac. Jesli chodzi o Estee Lauder, to moze sa lepsze, ale porownaj
        sobie ceny z obydwoch firm....
        • Gość: yak-ona Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.client.attbi.com 03.05.02, 19:57
          tez mowiac szczerze nie widze w tych kosmerykach nczego swietnego!
          na pewno lepsze sa te pielegnacyjne od kolorowych ale zadna rewelka!
        • Gość: katrina Re: kosmetyki Mary Kay IP: 213.76.41.* 03.05.02, 21:36
          Przypuszczam że się wkurzyła i nie miała czasu wydzwaniac do konsultantki i
          znowu się z nią umawiać :-) A co do pedzelków, to przeciez mówię że są ok, nie
          oburzaj sie tak :-)
          • Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.ipt.aol.com 06.05.02, 05:58
            Katrina, nie chcialam zeby moja poprzednia odpowiedz brzmiala zle, ja tylko
            chcialam wyrazic swoja opinie....:-)))
    • Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.ipt.aol.com 06.05.02, 05:55
      Dopiero zaczelam ich uzywac; jestem zadowolona, bo szczerze mowiac bardzo mi
      odpowiadaja. Np. uwielbiam uzywac cieni do powiek, a tu zaczyna sie moj
      problem. Po nalozeniu cienia rano, juz w poludnie musialam poprawiac oczy.
      Cienie z Mary Kay zostaja na powiece caly dzien, w ogole sie nie zmazuja. Moze
      dlatego jestem taka zachwycona. Zreszta reszta produktow ktore mam, tez sa
      swietne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka