Gość: b-b IP: *.pisz.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 11:53 polećcie coś dla cery suchej z tendencją do przetłuszczania :) baaardzo wrażliwej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b-b kolorowe kosmetyki IP: *.pisz.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 11:55 dodam .... cera alergiczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kolorowe kosmetyki IP: 157.25.152.* 16.11.04, 12:19 Cera sucha z tendencją do przetłuszczania? Na pewno Ci o taką chodzi? Nie mieszaną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-b Re: kolorowe kosmetyki IP: *.pisz.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 13:04 gdyby mi chodziło o mieszaną, tobym napisała, że mieszana... kosmetyki dla cery mieszanej są dla mnie "niedobre" Odpowiedz Link Zgłoś
karina555 Re: kolorowe kosmetyki 16.11.04, 13:07 ... jak to sucha z tendencją do przetłuszczania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kolorowe kosmetyki IP: 195.82.94.* 16.11.04, 15:18 Witam, ja mam skóre mieszaną (tłustawa w linii T- ale nie zawsze) z bardzo dużą tendencją do przesuszania... właśnie dzisiaj siedzę w pracy i co chwila smaruję się czyms po twarzy, bo takiego uczucia suszy na twarzy to już dawno nie miałam ;( a do tego jeszcze naczynkowa... i jakś smarcha mi pod okiem się pokazała, a tak było fajnie.........chyba sie potne dzisiaj.... buuuu:((((( Chyba wszystko jest możliwe. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: kolorowe kosmetyki 19.11.04, 10:52 > ... i jakś smarcha mi pod okiem się pokazała, heh...smarcha..;) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: kolorowe kosmetyki 16.11.04, 15:20 a to się przypadkiem nie nazywa cera mieszana ze skłonnością do suchej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-b Re: kolorowe kosmetyki IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.04, 20:57 nie proszę o rozważania na temat rodzaju mojej cery, tylko o pomoc w doborze kolorowych kosmetyków - proste?? jeśli piszę sucha, tzn, sucha - ale może ujmę to inaczej - wrażliwa ze skłonnościami do alergii.... z vit.C - odpada, jak również odpada: cynk, kobalt, nikiel.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kolorowe kosmetyki IP: 195.82.94.* 16.11.04, 15:20 A co kolorówki. W tej chwili mam próbki podkładu wygładzającego La Roche- sprawia dobre wrażenie. Myślę że podkłady nawilżające będą ok, a pudrów szukałabym trochę matujących (+bibułki na przykład). Jestem zadowolona z pudru sypkiego L'oreal z wit. C. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś