Gość: sylwia IP: *.wawpie.ext.ids.pl 17.11.04, 11:16 Jak sie go pozbyć. Może woskiem. Który polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: Wstydliwy wąsik IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 17.11.04, 11:53 Przez wiele lat miałam to samo zmartwienie. Wszyscy dookoła powtarzali, że po usunięciu włosków problem tylko się nasili. Ja jednak zdecydowałam się na radykalny krok. Usunęłam wąsiki pęsetką. Co pewien czas wyrywam pojedyncze wyrastajace włoski i to wszystko. Mogę śmiało powiedzieć, że od trzech lat wąsiki nie są moim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wstydliwy wąsik IP: *.chello.pl 17.11.04, 19:12 plastry veet albo bawic sie penseta,ale kosmetyczka powiedziala mi kiedys ze moze to przyczynic sie do zwiotczenia skory i delikatnego opadania wargi(cos podobnego jak niepowinno wyrywac sie wloskow na gorze brwi)wiec lepiej wosk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Wstydliwy wąsik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:28 a może ktoś próbował laserem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Wstydliwy wąsik IP: *.wawpie.ext.ids.pl 18.11.04, 07:59 Dzięki dziewczyny. Kurcze ja szaleje pensetą ale odrstają takie czarne i silne. Paskudztwo. Spróbuje wosk, ale boje sie że odrosną jescze silniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś