Dodaj do ulubionych

CIEŃ do POWIEK z DROBINKAMI...

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.11.04, 12:30
dziewczyny, jaka firma produkuje cienie do powiek z delikatnymi połyskującymi
drobinkami, widzialam u jednej dziewczyny na powiekach i sie pieknie mienił
srebrnymi delikatnymi drobinkami

Z gory bardzo dziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaloo Re: CIEŃ do POWIEK z DROBINKAMI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:33
      sephora,sensique-w Naturach

pzdr!
      • Gość: zuza Re: CIEŃ do POWIEK z DROBINKAMI... IP: *.chello.pl 18.11.04, 13:03
        Połyskujące drobinki ma też cień 2-fazowy w płynie Chanel, ale to wydatek ok.
        125zł, ew. też w płynie Yves Rocher Couleurs Nature Eyeshadow Duo (brązowy lub
        wrzosowy). Mi osobiście najbardziej podobaja się drobinki w cieniu Chanel:-)

www.douglas.de/DGChanelProduct.process?productID=MAEMU294
    • Gość: 1234 Re: CIEŃ do POWIEK z DROBINKAMI... IP: *.chello.pl 18.11.04, 16:09
      Inglot, seria Matrix
    • sharia Re: CIEŃ do POWIEK z DROBINKAMI... 18.11.04, 18:03
      jest seria loreala, np ciemnobrązowy, wyglada rewelacyjnie u kazdego i dobrze
      sie trzyma, bourjois w proszku tez sa dobre
    • dagle Re: CIEŃ do POWIEK z DROBINKAMI... 20.11.04, 13:05
      up
      • Gość: tralala Re: CIEŃ do POWIEK z DROBINKAMI... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 13:34
        ja mam takie 4 w jednym isa dory, drobinki sa lekko brokatowe, ale nie jakas
        tam wies tylko ladnie wygladajace.

trzeba sie bylo jej zapytac, wiem ze to moze glupie ale przeciez by ci
        powiedziala no i chyba jej by bylo milo gdybys powiedziala ze ladnie wyglada :)
    • wiki250 Re: CIEŃ do POWIEK z DROBINKAMI... 20.11.04, 16:10
      ja mam bardzo fajne potrójne cienie z Piierre Rene, Exclusive Trio Eyeshadows
      Shimmer & Glimmer (brazowe opakowanie z lusterkiem, ok.25zł)
      Mam nr 01, kupiłam je głównie ze wzgledu na ich kolor i okazaly sie bardzo
      błyszczące, slicznie wygladaja na powiekach, to sa zdecydowanie najbardziej
      polyskujace cienie jakie mam. Maja niestety swoja wade mianowicie dosc szybko
      schodzą z powiek, przymierzam sie do kupna bazy pod cienie wiec moze ten problem
      dla mnie zniknie. Maja tez takie jakby grudki (zaczyna je byc widac po jakims
      czasie) ale to akurat nie ma wplywu na ich wyglad na powiekach.
      Takze swoje wady maja ale dla mnie ich kolor i efet na powiece jakos te wady
      przycmiewa.
      Wiki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka