Gość: jakajakaja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 14:52 Czy uzywacie teraz blokerów??Czy one nadaja sie bardziej na lato?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: Blokery?? 18.11.04, 14:56 cały rok mozna uzywać,ale w lato jest większe słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: Blokery?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 15:06 tak sie właśnie zastanawiam czy sobie go kupic-mysle o blokerze SVR 50.Rozumiem,że one cery nie niszcza a wręcz przeciwnie, bede wiecznie młoda hihi:)Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Blokery?? 18.11.04, 15:09 > Rozumiem,że one cery nie niszcza a wręcz przeciwnie, bede wiecznie młoda dokładnie tak!;) ps. ta 50 może byc troche ciężka i pod makijaz nie za bardzo,ale jeśli wybierasz sie na narty to konieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: Blokery?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 15:18 tak sie składa,że miałam próbke tego kremu.Rzeczywiście jest roche ciężka,ale kolorek mi bardzo pasuje:)na narty to sie raczej nie wybieram...mam zamiar go uzywac zamiast podkładu na co dzień:))Dzeieki serdeczne za pomoc ,pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Blokery?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:58 ano właśnie chyba nie do końca. gdzieś czytałam, że kremy z filtrami zawierają coś szkodliwego, ale nie pamiętam szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: Blokery?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 16:06 szkoda,że nie pamiętasz :( teraz sie bede stresować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Blokery?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:38 bez przesady... zgodnie z tą teorią musiałabyś odstawić też kosmetyki zawierające propylene glycol, pudry z talkiem, a już obowiązkowo oleje mineralne. ja tylko tych ostatnich się wystrzegam i talku, choć nie zawsze. a jeśli chodzi o blokery, to uważam, że nie ma sensu ich używać zimą, jeśli ktoś nie stosuje kwasów lub nie przebywa w górach. wystarczy zwykły, przyzwoity filtr SPF15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: Blokery?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 16:52 Jak już pisałam ,mam zamiar uzywac blokera za miast podkładu.Nie moge dobrac sobie odp. kolorku a ten mi wyjątkowo pasuje:)) Zresztą używam też Acne-derm... a jeżeli kosmetyki zawierają podane przez Ciebie składniki znaczy,że tylko zatykaja pory??czy również wysuszają skórę itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Blokery?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 23:22 justa, a istnieje jakis puder bez talku? pytam serio, bo tez chcialabym sie od tego paskudztwa uwolnic, ale kazdy puder jaki mialam w reku (choc moze nie bylo ich zbyt wiele) go mial.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Blokery?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:09 na razie na polskim rynku znalazłam tylko jeden - Nu Skin, ale na razie dostępny jest tylko sypki, no i to wyższa półka, najtańszy nie jest: www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/ns/nu-colour-finishing-powder.shtml ale firma cały czas wprowadza do Polski kosmetyki dostępne zagranicą, więc mam nadzieję, że niedługo puder w kamieniu też będzie u nas dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś