Dodaj do ulubionych

celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!!

IP: 213.25.30.* 19.11.04, 22:51
Pozdziele sie z Wami przepisem na celulit same poczytajcie ,,Parzycie 3, 4
łyżki kawy we wrzątku, tak aby powstała papka, studzicie, i najlepiej pod
prysznicem smarujecie tym ciało.....wcieracie 3 minutki - tak jak peeling. Ja
smaruje nogi, brzuch i ramiona.....
Potem spłukujecie....
Na koniec wcieracie w uda balsam antycellulitisowy, który po takim peelingu
wchłania się błyskawicznie....
Po jednym razie miałam tak gładka skóre jak przysłowiowa pupa
niemowlęcia....uwoerzyć nie mogłam......
Po 2 tygodniach - robie co drugi dzień, nie mam na udach prawie śladu
wrednego cellulitu, a nogi miałam jak wydmy nadbałtyckie......naprawde miałam
wieeeelki cellulit....

Kawa zawiera kofeine, która jest w większości balsamów na cellulit......
Dla mnie rewelacja - wy wypróbujcie :))))))
Obserwuj wątek
    • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 19.11.04, 22:55
      Hmm.. Czytałam tu na forum, że ponoć takie fusy z kawy zawierają mniejsze
      stężenie kofeiny (w każdym razie jakieś inne) niż te cuda na celulit. Serio
      piszesz, że to działa??? I zmiejszyło duży celulit??? Węszę podstęp... ;)
      • Gość: ja Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:00
        ale jaki podstęp weszysz?ze bedziesz musiala sie zapozyczyc na kawe??? he he he
        • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 19.11.04, 23:07
          boże... tak właśnie o to mi chodziło.
          • Gość: ja Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:21
            daj spokoj, jaka ty błyskotliwa jestes, a jaki celny ten twoj komentarz...nikt
            sie nie domysli ironii...he he he
            • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 19.11.04, 23:27
              Proszę, na tym forum już jest tyle złośliwości, że po co dokładać swoją
              działkę? Pozdrawiam cię zatem i mam nadzieję, że w twoich wypowiedziach nie
              chodziło o to, żeby zrobiło mi się niemiło. Naiwne to może, ale chciałabym w to
              wierzyć.
              • Gość: ja Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:36
                jasne ze nie chcialam zeby ci bylo nie milo.po prostu czasami lepiej zaczepic
                kogos inteligentnego niz wiecznie czytac jaki krem itd.pozdr.milego
                weekendu.szkoda ze nie chcesz dalej pogadac.pa!
                • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 19.11.04, 23:39
                  OKI. To mi trochu ulżyło, nie powiem ;) Tobie też miłego weekendu, żeby nas nie
                  zapadało na amen ;)
                  • Gość: casablanca Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:44
                    na temat tego peelingu było już sporo na FU i nie tylko tutaj.Przyznam
                    szczerze, że sama stosuję - efekty są niezłe.
                    • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 19.11.04, 23:50
                      Gracias ;) Niech no tylko zgadnę co oznacza "FU"... Ale sie domyślam ;)) Buźka,
                      papa!
    • Gość: agunia Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.zin.lublin.pl 20.11.04, 00:08
      Jesli faktycznie ten piling jest tak dobry to warto sprobowac:)W koncu nic nie
      kosztuje, a kawe lubie pod kazda postacia:)Mam tylko 3 pytania:
      1. ile razy w ciagu tygodnia nalezy go stosowac?Codziennie czy to raczej za
      czesto?
      2. czy ma tez wlasciwosci odchudzajace?(oby, oby mial:)W sensie czy po nim
      faktycznie w udach sie nieco zmniejszacie?
      3.Jakich kremow antycellulitowych uzywacie?Bo czytalam, ze wszystkie te
      dostepne na rynku sa do niczego i tylko jeden jedyny firmy Vichy wart
      zachodu,wiec?
      ODPISZCIE PLIS!
      • Gość: mf69 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: 213.25.30.* 20.11.04, 08:41
        raz dziennie, widac efekty serio, a krem na celulit najtanszy pozdrowka
    • Gość: ol Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 20.11.04, 13:04
      Właśnie też miałam to polecać, bo stosuję od jakichś dwóch miesięcy. Na
      początku od przypadku do przypadku, teraz co drugi dzień. Po peelingu smaruję
      ciało balsamem ujędrniającym Lirene (polecam, naprawdę za niewielką cenę można
      kupić coś bardzo skutecznego). I rzeczywiście działa to znakomicie. Prawie
      pozbyłam się cellulitu. Jeszcze z miesiąc i będzie oki. A co do kremów
      antycellulitowych, to miałam ze cztery zestawy ampułek Gallenica i jedynie co
      mogłam stwierdzić, to jakie takie ujędrnienie. Cellulit nie zmniejszył się ani
      odrobinę. Miałam też Vichy Cellublock (czy jakoś tak) i też nie chwalę. Miałam
      też sporo innych kosmetyków, ale nic specjalnie mi nie pomogło. Czytałam
      niedawno, że jakaś organizacja niemiecka przeprowadziła specjalistyczne testy i
      okazało się, że żaden ze specyfików antycell... sam z siebie nie pomaga.
      Zgadzam się z tym. Przynajmniej w moim wypadku tak było. Dlatego teraz jestem
      kawowym peelingiem zachwycona. Plus oczywiście balsam Lirene (10 zł z
      groszami :-)
    • Gość: jola Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: 213.25.149.* 20.11.04, 14:33
      czy któras z was ma naczynka? bo troche sie boje traktowac je pilingiem
      kawowym. Czy on jest ostry?
      • aretse11 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 20.11.04, 15:06
        sie smiejecie..a tymczasem w dobie expressow do kawy..to ja naprawde w chwili
        obecnej nie mam zadnej kawy parzonej..a chcialabym juz zaczac od dzis..hmm
        • justa_79 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 22.11.04, 16:01
          nie rozumiem, masz ekspres, a nie masz kawy do parzenia? a co wrzucasz do tego
          ekspresu? kawę rozpuszczalną? :) przecież to chodzi o fusy, które zostają po
          zrobieniu kawy, zostają one na filtrze w ekspresie.
    • magda_paw WIĘC DO BOJU!! 22.11.04, 18:47
      Oki, dałam się przekonać...od dziś zaczynam próby...zobaczymy co się
      stanie...pozdrawiam
      • enaka Re: WIĘC DO BOJU!! 22.11.04, 20:57
        nie powiem, zaciekawilo mnie
        ciekawe, czy na moje uda cos to pomoze;/
    • mikams75 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 22.11.04, 21:05
      Ja stosuje ten peeling od dawna i jakos celullitu nie zlikwidowal. Ale i tak
      jest super - odkad go stosuje nie wydaje kasy na zadne peelingi, bo i tak zaden
      kupiony mu nie dorowna!
    • Gość: ciekawa Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.pl / 62.233.173.* 24.11.04, 15:11
      kawa rozpusczalna to ma być?
      • justa_79 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 24.11.04, 15:22
        a wiesz w ogóle, jak się robi peeling? powodzenia z tą kawą rozpuszczalną :D
      • Gość: M Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:51
        > kawa rozpusczalna to ma być?

Nie, no SUUUPER!!!!!
    • Gość: onum Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 25.11.04, 13:18
      dobra, zrobiłam sobie to wczoraj, skóra po tym peelingu milusia, gładziusia,
      ale jak śmierdzi, czułam się jakbym brała kąpiel w zużytych filtrach od
      papierosów ;(
      trzeba coś wymyśleć żeby pozostawał inny zapach na skórze, może do kawy dodać
      olejek cynamonowy, bo też ma właściwości antycellulitowe...
      spróbuję z olejkiem i podzielę się wrażeniami ;)
    • madzia773 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 25.11.04, 13:24
      ja robię ten peeling odkąd pojawił się watek na Urodzie ale od oko 10 dni robię
      go codziennie. Potem wklepuję krem antycelulitowy St.Ives i zawijam się w folię
      aluminiową, na to wciskam spodnie takie "domowe" i chodze tam godzinę.
      mam popękane naczynka na nogach ale nie zauważyłam pogorszenia, cellulit
      mniejszy ale jeszcze jest, zamierzam się tak smarowac az do sylwestra:)
    • Gość: kinia Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.aporia.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:26
      a powiedzcie mi dziewczyny jedną rzecz.jestem naprawde szczupłą osobą, więc
      skąd do cholery ten wredny cellulit u mnie????
      • Gość: justa Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:18
        po prostu cellulit nie ma związku z otyłością, to taki defekt tkanki
        tłuszczowej, a tą tkankę posiada każdy.
    • Gość: goska Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.lot.pl 26.11.04, 11:46
      tez mam ochotę sprobowac. co robicie zeby nie smierdziec, rzeczywiscie sam
      balsam daje rade zlikwidowac zapach kawy?

podzielcie sie pls
      gocha
      • maga19 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 26.11.04, 12:19
        A ile się sypie, żeby przygotować jednorazową porcję? Magda
        • maga19 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 26.11.04, 12:23
          Już się doczytałam.M.
    • Gość: małgosia Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 26.11.04, 14:42
      Dzięki za super pomysł na pozbycie się tego świństwa z nóg. Zastosuję na pewno.
      Ale mam też dla Was, kochane dziewczyny, coś rewelacyjnego! Pozbyłam się
      celulitu w 3 tygodnie przed wyjazdem do Egiptu, poleciła mi pani w aptece. To
      działa, tylko trzeba wydać 1200 zł. Zielony żel w podłużnym słoiczku firmy
      Elancyl. Super!!! Działa!!!
      Pozdrawiam.
      • Gość: j 1200zl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:40
        1200zl?
        • Gość: gosia Re: 1200zl? IP: *.ols.vectranet.pl 27.11.04, 10:57
          sorry! 120 zł. Sto dwadzieścia!
      • Gość: malgosia Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 27.11.04, 10:59
        TO CUDO KOSZTUJE 120 ZŁ! Sto dwadzieścia.
    • muza24 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 27.11.04, 11:04
      ja peeling z kawy stosuję na twarz - super, super. Ale teraz też spróbuję na
      inne części.

Chyba nie muszę dodawać że na twarzy nie mam celulitisu? Bo powaliło mnie
      pytanie czy to może być kawa rozpuszczalna :-).

Pozdrawiam
    • mangax Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 27.11.04, 12:36
      a tak mi do glowy przyszlo - a propos tej kawy rozpuszczalenj - bo skoro tu
      chodzi o kofeine zawatra w kawie, to moze ... najpierw peeling ze zwyklej kawy
      (juz stosuje - swietna sprawa, chociaz krotko i chyba jeszcze nie widac efektow
      jakichs zniewalajacych)a pozniej balsam do ciala wymieszany z kawa
      rozpuszczalna? ;D

moze to by jakos efekt wzmacnialo ...? co o tym sadzicie :)

pozdr.
      • chlupek Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 07.12.04, 02:28
        to wszystko jest lepsze niz forum humorum
    • mangax Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 27.11.04, 18:01
      hmmm...nio i co z ta kawa rozpuszczalna? mam ochote sprobowac - mam nadzieje,
      ze sie niczego zlego nie nabawie ;) (moze jednak ktos cos w kwestii kawy
      rozpuszczalnej wie? )

pozdr.

ps. jak wyprobuje to sie wypowiem - "przez" to forum mnie naszlo na
      eksperymentowanie ;)))
      • majka.xxx Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 27.11.04, 19:41
        a to ciekawe:) szczególnie ze teraz jestem na etapie doskonalenia mojej
        sylwetki i ciałka. zaraz lece pod prysznic wypróbowac :)

i jeszcze jedno. prosze napiszcie mi wszystkie najlepsze sposoby na
        doskonalenie urody. za 3 tyg mam wygladac jak bóstwo bo wraca moj chłopak z
        którym nie widziałam sie dwa miesiace :))))))))
        blagam piszcie wszystko

aha i jeszcze jedno czy ktos zna samoopalacz firmy CRALINS?????
    • Gość: monia Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.revers.nsm.pl 01.12.04, 23:37
      A te fusy kawowe, używane co drugi dzień, nie zatykają odpływu wody?
    • jasna_79 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 02.12.04, 00:55
      Dziękuję bardzo za ten trick. Radośnie od dwóch tygodni co drugi dzień smaruję
      się kawą, co nie jest nieprzyjemne, bo lubię ten zapach i prysznic wbrew
      pozorom też się tak strasznie nie brudzi.
      A wczoraj w nocy - miałam efekt... Mój M. mniej więcej koło trzeciej nad ranem
      zaczął mnie gładzić po brzuchu, a jak zaczął to wsiąkł, podobno nie mógł rąk
      oderwać taka jestem gładziutka!
      Sama czuję różnicę, to naprawdę prawidziwa gładkość. Nie wiem jak Wy, ale ja aż
      do ciepłej wiosny chcę tak pociągnąć, może tylko zmniejszę częstotliwosć do
      dwóch razy na tydzień.
      A spływ? Kretem go...
      • Gość: edysia Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.12.04, 01:16
        Spodabał mi sie wątek przez was tu podjęty.Osobiscie kawy nie znoszę ale
        peeling moge zrobić .Bardzo interesujące doświadczenie mnie czeka,i ciekawa
        jestem efektów.Na pewno podzielę się wrazeniami.A wszystkim zycze powodzenia.
        • Gość: kaśka Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 01:08
          cos mało wierze w te cudo z kawy! sam peeling i balsam na celulit nie pomoga, a
          gdzie ćwiczenia i dieta. Nie wierze by od tego peelingu bylo lepiej. Przeciez
          ta kofeina z kawy tak szybko przez skore nie przechodzi a nie bede cie sie
          smarowac pół godziny
      • Gość: dr Ewa Rudnicka, d Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 01:31
        W kremach wyszczuplających istotnie stosuje się kofeinę, jako silny reduktor
        tłuszczu. Zastosowanie zmielonej kawy nie ma najmniejszego sensu i nie wzmacnia
        oczekiwego efektu. Picie dużej ilości kawy może dodatkowo pogłębić problem
        celulitu.
    • mroofka2 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 06.12.04, 11:34
      Nie wiem czy pomaga ta kuracja, czy nie, bo nie ogladam się w lustrze-chcę
      poczekać kilka tygodni i wtedy ocenic efekty...ale stosuję tą kawę od kilku dni
      i moja skóra jest po prostu boska:)))Polecam wszystkim,bo to coś fajowego;)))I
      mam nadzieję, że nie szkodzi???Pozdro
      • maga19 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 06.12.04, 11:40
        A ja stosuję tę metodę od tygodnia (co drugi dzień) i już w sobotę zauważyłam,
        w tym samym świetle co zawsze sie oglądam, zmniejszenie paskudnych grudek z
        tyłu ud. Pomijam już gładkość skóry :) Pozdr. Magda
    • bogna175 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 07.12.04, 10:39
      nie pije w ogole kawy wiec nie wiem ile lyzek powinnam wsypac, zeby mi
      wystarczylo? bardziej chodzi mi o peeling... poradzicie??? dziekuje bogusia
      • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 07.12.04, 11:59
        Wsyp 2-3 łyżki i zalej wrzątkiem żeby zrobiła się taka papka. Jakby Ci było za
        mało, to na drugi raz ewentualnie zwiększysz ilość kawy. Miłego dnia!
        • Gość: agnes Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.zin.lublin.pl 14.12.04, 16:19
          Pytanko - czy te 3-4 lyzki kawy wystarcza na cale nogi, brzuch i pupe???Az sie
          wierzyc nie chce ze tak
          • justa_79 Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 14.12.04, 16:23
            mi starczają na całe ciało i jeszcze zostaje ;) ale zależy, ile zużywasz.
            • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 14.12.04, 21:05
              Mi też się nie chciało wierzyć, a jednak starcza :)
    • Gość: owieczka Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:19
      moze to pytanie wyda sie glupie ale zaryzykuje! jakiej kawy do tego uzywacie? ja
      pije tylko rozpuszczalna wiec do peelingu musialabym sie zaopatrzyc w nowa,
      wlasciwa;) ale sama kawa nie jest w cale tania, na pewno nie tansza od peelingu
      wiec czy kupujecie ta najtansza na polce czy jak?
      • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 14.12.04, 23:24
        Szkoda mi było wmasowywać moją codzienną kawkę, więc kupiłam najtańszą mieloną,
        jaka była w Carrefour (od "Jedynki", chyba 3 zł za paczkę, starcza na
        dłuuuugo). :))
        • Gość: owieczka Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:30
          :) ciekawe czy jakosc kawy ma wplyw na dzialanie.. chyba sie skusze:) nie tyle
          na usuniecie c.. bo to dieta i cwiczenia ale ta gladka skora hmm :P
    • Gość: agnes Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.zin.lublin.pl 14.12.04, 23:52
      I jeszcze jedno- czy zauwazylyscie roznice w pilingowaniu sie papka z malej
      ilosci kawy i z duzej( np 4-5 lyzeczek i daje lepsze efekty)?Czy wazne jest
      dlugie masowanie cialka? No i z dolu do gory tak? I jakimi ruchami to robicie?
      Moze to glupio brzmi ale dla mnie wazne-czy cackacie sie ze soba(dlugi masaz,
      raz mocniej, raz slabiej), czy po prostu wklepujecie ten preparacik?
      • smee Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 15.12.04, 00:02
        No, grunt żeby sie dobrze tarło. Jak masz malutko tych zmielonych ziarenek, to
        siłą rzeczy gorzej się pilinguje. Jak nałożysz na twarz kropelkę pilingu z
        tubki, to też długo nie pociągniesz ;)))
        Jak piling, to piling, wklepując też niewiele zdziałasz. W piligu chodzi o to,
        żeby ZETRZEĆ martwy naskórek, więc trzeba masować, tak czy siak. A siła nacisku
        zależy od ciebie, ale się nie katuj ;))
        • Gość: agnes Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.zin.lublin.pl 15.12.04, 00:15
          Ok, zaraz ide do lazienki sobie go zrobic:)Mam nadzieje ze nie popekaja mi
          naczynka na nogach...tego sie troche boje, ale jak bede delikatna to nie
          powinno nic niepokojacego sie dziac, prawda?
    • Gość: Ania Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.01.05, 23:24
      Właśnie spróbowałam. 4 łyżeczki kawy, troche wrzątku, potem odlałam wodę tak, żeby zostały tylko fusy i zaczęłam mój pierwszy kawowy piling. Tarłam mocno, całe ciało i... rewelacja!!! Skóra natychmiast była wygładzona - niesamowite. Powtórzyłam jeszcze raz dzisiaj. Na pozbycie się cellulitu to zbyt krótko, ale póki co efekt wygładzenia jest nie z tej ziemi. Najlepszy piling jaki do tej pory miałam to ten zielony Loreal, ale on kosztuje 50 zeta. Wole kawę!!! Treochę śmierdzi, ale co tam :-) POLECAM
    • Gość: pik Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 12.01.05, 13:19
      a moze napisza te z was, ktore uzywaja juz jakis dluzszy okres..? czy jesli
      chodzi o cellulit sa w koncu jakies efekty czy raczej nie..?
      pozdrawiam
      • mangax Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! 12.01.05, 15:40
        ja stosuje - od jakiegos czasu - staram sie co 2 dzien, ale ... nie zawsze tak
        dam rade (niedlugo zaczynam ferie i wtedy planuje robic regularnie - codziennie
        moze nie, zeby sobie nie zaszkodzic, ale przynajmniej systematycznie co 2 dni)
        i mi sie wydaje ze efekty sa - tzn. nadal mam cellu, ale mniejszy i skora
        gladsza, przyjemniejsza w dotyku - po peelingu wcieram w cialo zwykly balsam
        (avon), ale planuje cos w "mocniejszego" zainwestowac w najblizszym czasie :)

pozdr.

• Gość: ol Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:50
      Ja też stosuję od dłuższego czasu, ale niestety niezby systematycznie. Mnie
      cellulitu całkiem nie zlikwidował, ale poprawa jest ogromna. Skóra jest
      niesamowicie jędrna. Niech sobie każdy gada co chce i przytacza mądre
      argumenty, ale ja swoje wiem - ten peeling jest napawdę rewelacyjny. Być może
      nie pozbędę się do końca cellulitu, ale i tak robi z ciałem cuda.
      • Gość: Elegance Woman Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.05, 00:02
        Kurde, lecę do lazienki! Jutro napiszę jaki efekt. Ale jestem pełna wiary!
        • Gość: Elegance Woman Re: celulit rewelacja TANIO !!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.05, 00:58
          WOW!!!!!
          takiego efektu sie nie spodziewałam! jest super super super i jeszcze raz
          super! najostrzejsza gąbka nie da takiego efektu. nie wiem na czym to polega
          ale jestem zaskoczona. EKSTRA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka